Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayırlı geceler bayadır girmiyordum bu topiğe en son aşılamada olumsuzu alınca bırakmıştım artık tedaviyi sorunumuz yoktu şükür ki öyle sanıyorduk bahçecide sabri beye mesaj attım hormon değerlerime normal dedi rahim filmini attım sol tüpten zorlanarak geçmiş hafif sıvı var dedi ben şok 😱 tüp bebek dedi aşılama olduğumuzu söyledim onun olasılığı çok düşük dedi gittiğim doktor doçentti bide inanmıyorum ya gerçekten göremedimi acaba Filmi çekerken buna rağmen aşılama denedi bana şimdi ben napcam bilemedim normalde eylüle kadar bekleyecektim ama bu durumda çok kararsız kaldım🙁

Detaylıya gittim canım kendi doktorum yoktu sonuçları gösteremedik ama herşey yolunda görünüyor kalp atımı falan çok iyi dedi çok şükür bı sıkıntı yok
Maşallah canım. Seni dün boşu boşuna strese soktular

Aldım aldım tohumunu yapcam şimdi reglinin ilk günü, incir çok duydum ama farklı hormonları yükseltiyor yazıyordu biraz korktum ondan. Bay yumurta olmul. Ben 6 aylık evliyim :) birax abarttım galiba tedavi işini hemen bi doktora gittim
Ooo taze evliymisin olur bebisin canim sen yine onlemini al,ilaclardan cok dogal bitkilerin faydasi cok oluyor inan ben denedim kullandim,yanina vitaminler takviye ilaci al misal prowomen gibi,balik yag gibi,adetin ucuncu gunu yapmadim ben inciri ama baslanabilir,ben 15 yillik evliyim hic cocuk yok 2 asilama 3 tup bebek,4 cuye tedaviye basladim okadar hormon igneyi yedim yumurta toplanacakti iki yumurta kalinca iptal ettik riskdeymisim,catlatma ignesi vuruldum normal yoldan denedik,simdi sonucu bekliyorum tukendim yoruldum ins yuzum yuzumuz guler..

Aldım aldım tohumunu yapcam şimdi reglinin ilk günü, incir çok duydum ama farklı hormonları yükseltiyor yazıyordu biraz korktum ondan. Bay yumurta olmul. Ben 6 aylık evliyim :) birax abarttım galiba tedavi işini hemen bi doktora gittim
Ooo taze evliymisin olur bebisin canim sen yine onlemini al,ilaclardan cok dogal bitkilerin faydasi cok oluyor inan ben denedim kullandim,yanina vitaminler takviye ilaci al misal prowomen gibi,balik yag gibi,adetin ucuncu gunu yapmadim ben inciri ama baslanabilir,ben 15 yillik evliyim hic cocuk yok 2 asilama 3 tup bebek,4 cuye tedaviye basladim okadar hormon igneyi yedim yumurta toplanacakti iki yumurta kalinca iptal ettik riskdeymisim,catlatma ignesi vuruldum normal yoldan denedik,simdi sonucu bekliyorum tukendim yoruldum ins yuz

Sen ne yaptin canim regli oldunmu.benim reglinin 7.günü hala simsiyah kanamam var sanki icim cürümüş
yok canım ya regl gelmedi 42. günüm bugün
sabah gebelik testi yaptım negatif çıkınca tarlusal başladım bugün
bazen benim de siyah siyah oluyor canım özellikle regl başlarken ve biterken

Kızlar hayırlı geceler bayadır girmiyordum bu topiğe en son aşılamada olumsuzu alınca bırakmıştım artık tedaviyi sorunumuz yoktu şükür ki öyle sanıyorduk bahçecide sabri beye mesaj attım hormon değerlerime normal dedi rahim filmini attım sol tüpten zorlanarak geçmiş hafif sıvı var dedi ben şok 😱 tüp bebek dedi aşılama olduğumuzu söyledim onun olasılığı çok düşük dedi gittiğim doktor doçentti bide inanmıyorum ya gerçekten göremedimi acaba Filmi çekerken buna rağmen aşılama denedi bana şimdi ben napcam bilemedim normalde eylüle kadar bekleyecektim ama bu durumda çok kararsız kaldım🙁
canım ya ne olur özellere güvenme
hemen tüp bebek diyip para kazanma derdindeler.
bana da tüp yapalım dediler ben istemedim aşılama ile gebe kalmıştım
şimdi 2. için yine aşılama deneyeceğim

Bende vuruldum bugün itibariyle Allahım çabalarımızı boşa çıkarma, 22lik olmuş yumurtalim inşallah tutar heyecanlı günler başladı🙆🏻 İğneden sonra ne zaman kontrole gittiniz kızlar
hadi hayırlı olsun.
iğneden sonra 14-15 inci gün belli oluyor canım

canım ya ne olur özellere güvenme
hemen tüp bebek diyip para kazanma derdindeler.
bana da tüp yapalım dediler ben istemedim aşılama ile gebe kalmıştım
şimdi 2. için yine aşılama deneyeceğim
İstanbuldada zeynep kamil var ama orasıda nasıl bilmiyorumki hep farklı doktorlar giriyomuş muaneye çalşıyorum bide napcam bilmiyorum🙁

Back
X