Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün reglinin 19.günü canim. Ben reglinin bitiminden beri gün aşırı degerlendiriyordum. :KK12: fenalik geldi. Yarin ve sonraki günüde degerlendiririm sonra gün aşıri birkac kere daha degerlendiririm birakirim.Elimde 6 tane daha test var onlarida kullanirim canim insallah çatlar.
İnstagramdaki kız çatlamayı görünce testleri bıraktırıyor ama sen pko var istiyorsan devam et tabi
Çocuk için ilişki durumu bende de çok fenalık getirdi zaten aşılamadan umudun yk ama yaptırıyorum doktor ve eşim bi kere dene illa dedi tutmazsa bir kere parasıyla tüp yaptıralım umudu ona bağladım valla

Kızlar bunlar bu ayki ovülasyon testlerim adetim bittikten 3gün sonra başladım ayın 11 12si pik gibi gelmişti bana değerlendirdik ama yapmayı bırakmadım bugün bi yaptım resmenn iki çizgide kopkoyu rengi hemde hiç görmediğim renk kırmızıda bat 29unda anlayamadım resimlere bi bakarmısınız🙈
Canım hamilelik ihtimalini göz önünde bulundur bence ki inşallah öyledir 🙏 çünkü ovulasyon dönemi dışında adete yakın bu kadar koyu çıkması pek mümkün değil, ikinci kez yumurtlamıyosundur herhalde

Canım hamilelik ihtimalini göz önünde bulundur bence ki inşallah öyledir 🙏 çünkü ovulasyon dönemi dışında adete yakın bu kadar koyu çıkması pek mümkün değil, ikinci kez yumurtlamıyosundur herhalde

Evet bulundurdum ve direkte aklıma o geldi yaptım Ama çıkmadı maalesef sabah tekrar yapıcam bat a 5gün kala böyle çıkması çok şaşırttı beni anlam veremedim

Evet bulundurdum ve direkte aklıma o geldi yaptım Ama çıkmadı maalesef sabah tekrar yapıcam bat a 5gün kala böyle çıkması çok şaşırttı beni anlam veremedim
Ovulasyon testleri hcg ye karşı daha hassas oluyo, yani çok daha önceden keşfedebiliyo gebeliği. Gebelik testi için belki daha erkendir canım bekle bakalım bi kaç gün

Sagolasin kuzum valla hamile kalmis gibi sevindim . 6tane daha testim var kullanirim hepsini .sen ne durumdasin
Ben bile rahatladım kuzum senin adına seni düşünemiyorum :) inşallah 2 hafta sonrada gebelik haberin için yaşarız bu sevinci. Benim reglin 4. günüydü bugün canım doktora ara verdim aşılama hiç düşünmüyorum eğer yaza kadar olmazsa kendiliğinden (ki hiç umudum yok) yaza tüp bebek düşünüyorum. Bal tarçın çörekotuna devam ediyorum işte bide her ay yumurtlama gününe kadar aslan pençesi içiyorum hormonları düzenlesin diye. Ama doktora ara vermek çok iyi geldi psikolojik olarak çok rahatladım

İnstagramdaki kız çatlamayı görünce testleri bıraktırıyor ama sen pko var istiyorsan devam et tabi
Çocuk için ilişki durumu bende de çok fenalık getirdi zaten aşılamadan umudun yk ama yaptırıyorum doktor ve eşim bi kere dene illa dedi tutmazsa bir kere parasıyla tüp yaptıralım umudu ona bağladım valla

Öyle düsunme canim bu ay bebidin gelicek insallah olumlu düsün.

Ben bile rahatladım kuzum senin adına seni düşünemiyorum :) inşallah 2 hafta sonrada gebelik haberin için yaşarız bu sevinci. Benim reglin 4. günüydü bugün canım doktora ara verdim aşılama hiç düşünmüyorum eğer yaza kadar olmazsa kendiliğinden (ki hiç umudum yok) yaza tüp bebek düşünüyorum. Bal tarçın çörekotuna devam ediyorum işte bide her ay yumurtlama gününe kadar aslan pençesi içiyorum hormonları düzenlesin diye. Ama doktora ara vermek çok iyi geldi psikolojik olarak çok rahatladım

Göreceksin canimmm bu arada gelucek bebiş. Esinede kürler yap.

Ay süper canımm geliyo yumoş
Sonu da bebiş olur inşallah
Ben de regl oldum dün
Yarın doktora gidiyorum başlasın bakalım süreç

Hadi insallah canimya tedavin hayirli olsun.birazda hamilelik konusalim. Biktim regli.yumurtlama.lh.bat.sat konusmaktan.

Bekliyor tabi, bi de sürekli temkinli davranmak gerekiyor:) benim 12 nisan olabilir 32 gün de olursam. Şaştığı için son zamanlarda hap iğne normal ilaçsız olamadım maalesef. İlk hedefim normale dönmek:)
Senn daha varmış benm Mart sonu evet hep kendimize yapıyoruz aslında bu yaz gelse bebişler

Kızlar merhaba.. benimde bugün iğnemin 5. günü
10. Günden sonra öğrenebilirmiyim.. hiç belirti Yok belki erken ama, kasık ağrısı filan Yok :(

Senn daha varmış benm Mart sonu evet hep kendimize yapıyoruz aslında bu yaz gelse bebişler
O kadar zaman var mıydı bizim aramızda, sanki daha yakın gibi gelmişti bana. Gerçi benim 32/35 arası döngüm. Ah keşke geliverseler ne güzel olur:) aslında benim gönlümden geçen haziran, temmuz gibiydi doğum sonrası izinle birlikte yaz tatilini kullanırım biraz büyür diye plan yapıodum kendime :) şimdi gülüyorum öyle planla olmuyormuş.

Back
X