Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben iyiyim canım çok şükür, hamilelik benim için gayet iyi gidiyo binlerce kez şükür 🙏 sen nasılsın neler yapıyosun
yok bende çok şükür kötü günleri atlattik herşey yolunda gebelik plani yapiyoruz ışte canm bu ay umutluyum olmadı gelecek aya ovu testi yapmayi dusunyurm masallah sana bebeğine de hangi hastaneye gidiyorsun canm malum bende izmirdeyim

Çalışmak insana daha iyi geliyo canım, ben de sürekli hareket halindeyim ve iyi geliyo açıkçası. Yumurtlama dönemi olması da iyi bence çünkü hareket yürüyüş falan yumurtlamayı olumlu etkiliyo. Ayrıca testin süper görünüyo, Allahın izniyle olucak artık senin

Insallah canimya insallahhh

Canım tam pik olmuş sanki hadi inşallah yürümek iyi bile gelecek emin ol işini bilmiyorum ama arada dinlenmeye çalış yeter bence bi arkadaşıma doktor günlük yürüyüş önermişti yani olumsuz düşünme inşallah
Canm sen hamile kalmissin ne güzel dogalmi hamile kaldin yoksa baska yontrmlemi

Canım tam pik olmuş sanki hadi inşallah yürümek iyi bile gelecek emin ol işini bilmiyorum ama arada dinlenmeye çalış yeter bence bi arkadaşıma doktor günlük yürüyüş önermişti yani olumsuz düşünme inşallah

Insan kaynaklari uzmaniyim canim. Ama huyum geregi kimseden iş isteyemem. Stajerler var aslinda ama yinede ben kosturuyorum. Hamileykende 9.ayda izne cikamamistim. patir patir inip cikardim merdivenleri millet korkardi bu kadin merdivende doguracak diye.

yok bende çok şükür kötü günleri atlattik herşey yolunda gebelik plani yapiyoruz ışte canm bu ay umutluyum olmadı gelecek aya ovu testi yapmayi dusunyurm masallah sana bebeğine de hangi hastaneye gidiyorsun canm malum bende izmirdeyim
Çok sevindim sizin adınıza. Her şey hep böyle yolunda gitsin ve bebişiniz gelsin hemen canım.
Ben ilçedeyim canım, doktorumun burda özel muayenehanesi var istersen yazabilirim özelden

Çevrede etkiliyi beni belki kötü niyet yok ama insan bi burkuluyor dene bence belki tam isabet olur
Muhakkak kötü niyet yokta gelde bize anlat :) bugün 14. Günüm yaptım testte silik, herhalde 19/21 gibi olur olursa da. Bak böyle daha silik Umutumut82 Umutumut82 ne dersin benimde koyulaşır mı ki, senden gaza geldim evde varken yapim dedim

Eklentiler

• D123BEF5-55C2-43BF-8C1E-C46A94669D46.webp
    D123BEF5-55C2-43BF-8C1E-C46A94669D46.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 29
Muhakkak kötü niyet yokta gelde bize anlat :) bugün 14. Günüm yaptım testte silik, herhalde 19/21 gibi olur olursa da. Bak böyle daha silik Umutumut82 Umutumut82 ne dersin benimde koyulaşır mı ki, senden gaza geldim evde varken yapim dedim

Canim benim belki 10gün hep boyle cikti.sonra 1 anda kopkoyu oldu.az daha vazgecicek devam etmiyecektim.ama 19.20.gunlerde pik goren arkadaslar var diye devam ettim. Elbetteki pik olur. Sakin birakma devam et. Gün asiri iliskiyi ihmal etme. Insallah gelir bu ay minnosun.

Kızlar selam bugün iğnemin 4. Günü dün ve bugün şiddetli baş dönmesi yaşadım sizc3 böyle erken belirti göstermiş olabilir mi? Progestan vermişti doktorum onu da kullanıyorum yan etkilerine baktım baş dönmesi de görünmüyor

Canim benim belki 10gün hep boyle cikti.sonra 1 anda kopkoyu oldu.az daha vazgecicek devam etmiyecektim.ama 19.20.gunlerde pik goren arkadaslar var diye devam ettim. Elbetteki pik olur. Sakin birakma devam et. Gün asiri iliskiyi ihmal etme. Insallah gelir bu ay minnosun.
Ben 22 de gördüm canım bu ay devam et bence de pko da uzun sürüyor Wonder-woman Wonder-woman

Yapmıycaktım ama dayanamadım diyorum ya :) zaten 32/35 gün sürüyor benim döngüm onda da 19 ve 21. Günler de ovulasyon oluyor. Bakalım ne olacak benim. Bazen bu kadar da koyu çıkmıyor. Senin yarına silinse artık ya

Kızlar selam bugün iğnemin 4. Günü dün ve bugün şiddetli baş dönmesi yaşadım sizc3 böyle erken belirti göstermiş olabilir mi? Progestan vermişti doktorum onu da kullanıyorum yan etkilerine baktım baş dönmesi de görünmüyor

Canim bu kadar erten etkilemez. Progestrandan olabilir.

Yapmıycaktım ama dayanamadım diyorum ya :) zaten 32/35 gün sürüyor benim döngüm onda da 19 ve 21. Günler de ovulasyon oluyor. Bakalım ne olacak benim. Bazen bu kadar da koyu çıkmıyor. Senin yarına silinse artık ya

Valla canim silinmezse napicam doktora kosarim herhalde. Pik olmasa dert .oluncada silinmese dert. Millet cat cut hamile kaliyor

Canım sen nasıl bebişin nasıl ne kadarlık oldunuz :)
Iyim sukur canm bulantilarim var cok fazla degil ama agzimin hic tadi yok ama herseye raziyim yeterki saglikla gelsin. bebiste bilmiyorum daha gitmedim senden bir hafta gerideyiz canm.bat gunlerimiz ayniydi fakat benm yumurtlamm biraz gec olmustu.sen nasilsin

Iyim sukur canm bulantilarim var cok fazla degil ama agzimin hic tadi yok ama herseye raziyim yeterki saglikla gelsin. bebiste bilmiyorum daha gitmedim senden bir hafta gerideyiz canm.bat gunlerimiz ayniydi fakat benm yumurtlamm biraz gec olmustu.sen nasilsin

Oglumda 9 ay midem bulandi wc den cikamadim. Hatta dogum sırasinda bile bulandi midem.doktor psikolojik dedi yahu yedigim cikiyor ne psikolojigi diye doktora bagirmistim. . Artik kolum bacagim tutmaz olmustu. Ama simdi raziyim herseye.

Çok silik değil yumurtlama yaklaşıyor demek canım bi gün arayla devam bu ay

Prıgestanın en belirgin özelliği baş dönmesi be uyku hali canım

Back
X