- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #24.001
Çok zor bir durum 6 ay önce aşılama oldum tuttu hamile kaldım sonra aldırmak zorunda kaldım çok zor bile şimdi hayırlısıyla tekrar gebe kalmayı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım bende bir haftadır mahvoldum acaba tekrar aşılama olsam ne kadar ara koymam lazım bilgin var mı canmcanım çok üzüldüm Allahım sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin![]()
canım bu konuda inan hiçbir fikrim yok. ama biliuorsun yeniden hamile kalabilmek için stresten uzaklaşmak gerek. çok zor biliyorum ama gücünü toplayıp ayağa kalkmalısın. Rabbim gönlüne ferahlık versinSagol canım bende bir haftadır mahvoldum acaba tekrar aşılama olsam ne kadar ara koymam lazım bilgin var mı canm
Amin canım inşallah sen hamilemisincanım bu konuda inan hiçbir fikrim yok. ama biliuorsun yeniden hamile kalabilmek için stresten uzaklaşmak gerek. çok zor biliyorum ama gücünü toplayıp ayağa kalkmalısın. Rabbim gönlüne ferahlık versin![]()
iğne vuruldum bekliyorum bakalım yumurtaların sayısı kalitesi olsun kan değerlerim olsun herşey çok şükür gayet iyiydi. 5 yumurtanın 2 si çatlamış şükürler olsun. 3 yıldır evliyim hiç korunmadık hala bebeğim olmadı. inşallah bu ay hayırlı haberler alırız diye dua ediyorumAmin canım inşallah sen hamilemisin
İnşallah olur canımiğne vuruldum bekliyorum bakalım yumurtaların sayısı kalitesi olsun kan değerlerim olsun herşey çok şükür gayet iyiydi. 5 yumurtanın 2 si çatlamış şükürler olsun. 3 yıldır evliyim hiç korunmadık hala bebeğim olmadı. inşallah bu ay hayırlı haberler alırız diye dua ediyorum![]()
Uzun zamandır girmiyorum 5 aylık hamileydim bazı sıkıntılar dan dolayı gebeliği mi sonlardırdım aldırdım çok üzgünüm bebeğimin ölümcül hastalığı dpgsada bir hafta bile yaşamayacağını doktorlar söyledi almazsan zamnla sana zararı olacak dedi aldırmak zorunda kaldım normal doğum olarak aldırdım sonrada kürtaj oldum bir hafta önce acaba tekrar tadaviylemi hamile olurum ilk ki aşılamaydı
Sagol canım Allah razı olsun hayırlısı olsun inşallah sen hamileydin demi canmCanim senin hamile kaldigini hatirladim. Rabbim bir daha yasatmasin. Benim cevremde birkac kisi ayni seyi yasadi bence en azindan 5 6 kere temiz regliden sonra gebeligi düsün. Cünkü rahim ve hormonlar toparlanmadan tekrar gebe kalinca yeni bebekte anomoli olma ihtimali cok artiyor. Yakin cevremde yasayanlar oldu. Tabi sorunsuzda olabilir ama bence hic riske girme cünkü yorucu ve yikici bir sureç . ALLAH yardimcin olsun.
Arkadaşımızda var gibi duruyo bebiş. 11.gün normalde yanıltır ama daha önce bu kadar belirgin değilse, şimdi belirginleştiyse vardır
Canm rabbim hayirlisini versin beterinden korusun insan uzuluyor ama herseyde bir hayir var rabbim in dedigi olur dusukten sonra cabuk olur insallah merak etme deneyimimden soyluyorumHayırlısı herşeyin kendimi telkin etmeye çalışıyorum isyan etmemeye nasip değilmiş diyorum. Çünkü gerçekten çok üzüldüm ve çok çok çok kötü günler geçirdim Allah kimseyi sınamasındoktor ne derse onu yapıcaz zaten kürtajdan sonra ilişki yaşamak dahi istemiyorum
Sagol canım Allah razı olsun hayırlısı olsun inşallah sen hamileydin demi canm
Canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Çok geçmiş olsun, Allahım sana bir an önce sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin. Nasibi yokmuş yavrununUzun zamandır girmiyorum 5 aylık hamileydim bazı sıkıntılar dan dolayı gebeliği mi sonlardırdım aldırdım çok üzgünüm bebeğimin ölümcül hastalığı dpgsada bir hafta bile yaşamayacağını doktorlar söyledi almazsan zamnla sana zararı olacak dedi aldırmak zorunda kaldım normal doğum olarak aldırdım sonrada kürtaj oldum bir hafta önce acaba tekrar tadaviylemi hamile olurum ilk ki aşılamaydı
canım senin bebeğin de sağlıkla gelsin inşallah. hatırlıyorum seni eşin varikosel ameliyatı olmuştu değil mi ? kaç ay sonra oldu bebişinCanım ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Çok geçmiş olsun, Allahım sana bir an önce sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin. Nasibi yokmuş yavrunun
Evet canım ben de seni hatırladım, çok teşekkür ederim amiin inşallahcanım senin bebeğin de sağlıkla gelsin inşallah. hatırlıyorum seni eşin varikosel ameliyatı olmuştu değil mi ? kaç ay sonra oldu bebişin
Allah Allah kuzum sen devam et bozma moralini hiç gerginlikte iyi değil biliyorsunKızlar bu yine tam koyulaşmadan silikleşmeye başladı![]()
Umutumut82
Mavili hatun geriyor beni bu ovulasyon testi
Amin canım inşallahCanım ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Çok geçmiş olsun, Allahım sana bir an önce sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin. Nasibi yokmuş yavrunun
Biliyorum da işte insanın morali bozuluyor, ben de işe yaramıyor gibi geliyor. Devam edeyim nasıl ilerliycek. Arkadaşlarda şey silikleşiyor gibi olup, birden pik yaptı bizimkilerde dediler. Hasta oluncaya kadar yaparım artık yenileri geldi :)Allah Allah kuzum sen devam et bozma moralini hiç gerginlikte iyi değil biliyorsun
etkili olup olamdığını bilmiyorum ama yumurtalıklara yakın ya ondanGöbekten daha mı etkiliymiş ☺