Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zor bir durum 6 ay önce aşılama oldum tuttu hamile kaldım sonra aldırmak zorunda kaldım çok zor bile şimdi hayırlısıyla tekrar gebe kalmayı bekliyorum

Sagol canım bende bir haftadır mahvoldum acaba tekrar aşılama olsam ne kadar ara koymam lazım bilgin var mı canm
canım bu konuda inan hiçbir fikrim yok. ama biliuorsun yeniden hamile kalabilmek için stresten uzaklaşmak gerek. çok zor biliyorum ama gücünü toplayıp ayağa kalkmalısın. Rabbim gönlüne ferahlık versin ❤️❤️

Amin canım inşallah sen hamilemisin
iğne vuruldum bekliyorum bakalım yumurtaların sayısı kalitesi olsun kan değerlerim olsun herşey çok şükür gayet iyiydi. 5 yumurtanın 2 si çatlamış şükürler olsun. 3 yıldır evliyim hiç korunmadık hala bebeğim olmadı. inşallah bu ay hayırlı haberler alırız diye dua ediyorum 🥺

iğne vuruldum bekliyorum bakalım yumurtaların sayısı kalitesi olsun kan değerlerim olsun herşey çok şükür gayet iyiydi. 5 yumurtanın 2 si çatlamış şükürler olsun. 3 yıldır evliyim hiç korunmadık hala bebeğim olmadı. inşallah bu ay hayırlı haberler alırız diye dua ediyorum 🥺
İnşallah olur canım

Uzun zamandır girmiyorum 5 aylık hamileydim bazı sıkıntılar dan dolayı gebeliği mi sonlardırdım aldırdım çok üzgünüm bebeğimin ölümcül hastalığı dpgsada bir hafta bile yaşamayacağını doktorlar söyledi almazsan zamnla sana zararı olacak dedi aldırmak zorunda kaldım normal doğum olarak aldırdım sonrada kürtaj oldum bir hafta önce acaba tekrar tadaviylemi hamile olurum ilk ki aşılamaydı

Canim senin hamile kaldigini hatirladim. Rabbim bir daha yasatmasin. Benim cevremde birkac kisi ayni seyi yasadi bence en azindan 5 6 kere temiz regliden sonra gebeligi düsün. Cünkü rahim ve hormonlar toparlanmadan tekrar gebe kalinca yeni bebekte anomoli olma ihtimali cok artiyor. Yakin cevremde yasayanlar oldu. Tabi sorunsuzda olabilir ama bence hic riske girme cünkü yorucu ve yikici bir sureç . ALLAH yardimcin olsun.

Son düzenleme:
Canim senin hamile kaldigini hatirladim. Rabbim bir daha yasatmasin. Benim cevremde birkac kisi ayni seyi yasadi bence en azindan 5 6 kere temiz regliden sonra gebeligi düsün. Cünkü rahim ve hormonlar toparlanmadan tekrar gebe kalinca yeni bebekte anomoli olma ihtimali cok artiyor. Yakin cevremde yasayanlar oldu. Tabi sorunsuzda olabilir ama bence hic riske girme cünkü yorucu ve yikici bir sureç . ALLAH yardimcin olsun.
Sagol canım Allah razı olsun hayırlısı olsun inşallah sen hamileydin demi canm

Hayırlısı herşeyin kendimi telkin etmeye çalışıyorum isyan etmemeye nasip değilmiş diyorum. Çünkü gerçekten çok üzüldüm ve çok çok çok kötü günler geçirdim Allah kimseyi sınamasın :( doktor ne derse onu yapıcaz zaten kürtajdan sonra ilişki yaşamak dahi istemiyorum
Canm rabbim hayirlisini versin beterinden korusun insan uzuluyor ama herseyde bir hayir var rabbim in dedigi olur dusukten sonra cabuk olur insallah merak etme deneyimimden soyluyorum

Arkadaslar merhaba Bugun igne vurulalı 12 . Günüm. 8. Gece kanda betaya bakıldı 0.4 ama suan kasıkta batmalar hafif bas dönmesi ve egildigimde bel agrısı ve adet olacakmıs gbi hissim var. Adetimde 6 gün sonra. Bu sartlar altında gebe olma ihtimalim varmı. 8. Gün yapılan test sonucu dogrumudur yoksa yanıltabilirmi.ayrıca bugunde idrar yaptım negatif cıktı

Merhaba kızlar benim bat 4 nisan ama pazar günü benden kahveli kırmızılı akı tı geldi bugunde fındık kadar koyu bir renk geldi reglime 6 7 gün var doktora sordum ovitrellenin 8.günü olmaya başlayınca dr dediki olabilir ovulasyın döbrmlerinde dedi

Uzun zamandır girmiyorum 5 aylık hamileydim bazı sıkıntılar dan dolayı gebeliği mi sonlardırdım aldırdım çok üzgünüm bebeğimin ölümcül hastalığı dpgsada bir hafta bile yaşamayacağını doktorlar söyledi almazsan zamnla sana zararı olacak dedi aldırmak zorunda kaldım normal doğum olarak aldırdım sonrada kürtaj oldum bir hafta önce acaba tekrar tadaviylemi hamile olurum ilk ki aşılamaydı
Canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Çok geçmiş olsun, Allahım sana bir an önce sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin. Nasibi yokmuş yavrunun

Canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Çok geçmiş olsun, Allahım sana bir an önce sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin. Nasibi yokmuş yavrunun
canım senin bebeğin de sağlıkla gelsin inşallah. hatırlıyorum seni eşin varikosel ameliyatı olmuştu değil mi ? kaç ay sonra oldu bebişin

canım senin bebeğin de sağlıkla gelsin inşallah. hatırlıyorum seni eşin varikosel ameliyatı olmuştu değil mi ? kaç ay sonra oldu bebişin
Evet canım ben de seni hatırladım, çok teşekkür ederim amiin inşallah 🙏 ameliyat olalı tam 3.5 ay olmuştu ki güzel haberi aldık çok şükür canım 🙏 darısı bir an önce sizlerin başına ❤

Allah Allah kuzum sen devam et bozma moralini hiç gerginlikte iyi değil biliyorsun
Biliyorum da işte insanın morali bozuluyor, ben de işe yaramıyor gibi geliyor. Devam edeyim nasıl ilerliycek. Arkadaşlarda şey silikleşiyor gibi olup, birden pik yaptı bizimkilerde dediler. Hasta oluncaya kadar yaparım artık yenileri geldi :)

Back
X