- 17 Kasım 2021
- 143
- 30
- 48
- Konu Sahibi bebeksevennn2
-
Peki gebemisinizHiç bir yan etki hiç bir belirti olmadı
23 haftaya giriyorum Allah'ın izniylePeki gebemisiniz
Canim benim23 haftaya giriyorum Allah'ın izniyle
Ben daha test yapmadim 8. Günde negatif görmüştüm dahada yapmadm iyice beklim die23 haftaya giriyorum Allah'ın izniyle
Kan vercek ben değildim cnm buradaki biriCanim benimRabbim uzun ömürler versin adına çok sevindim kan vercem diodun demekki gebeymissin
Ay pardon karıştırdım canım sen gebeydin zatenKan vercek ben değildim cnm buradaki biri
15inci günü bekle kan için en garantilidir erken kan vermeBen daha test yapmadim 8. Günde negatif görmüştüm dahada yapmadm iyice beklim die
Sen kaçıncı günde poztifi gördün canmmKan vercek ben değildim cnm buradaki biri
17inci günSen kaçıncı günde poztifi gördün canmm
Bekliyorum canm elimde erken gebelik testi var birde normal kaset test yarın 13. Gün beklemedeym15inci günü bekle kan için en garantilidir erken kan verme
Bende bekliycem bakalım canım17inci gün
Diyer gunler negatif çıktı hepsi 15inci günde dahil 17 gün 4.7 çıktı kan sonra yükseldiSen kaçıncı günde poztifi gördün canmm
Cumartesi yap cuma değil haber ver burdan da elif yaptım diyeBekliyorum canm elimde erken gebelik testi var birde normal kaset test yarın 13. Gün beklemedeym
Aynen bekliycem pazar günü yaparım bide pazartesi varsa vardır yoksa yoktur zaten heraldeDiyer gunler negatif çıktı hepsi 15inci günde dahil 17 gün 4.7 çıktı kan sonra yükseldi
Tamam canım şey soyliycem belirtilerin neydiCumartesi yap cuma değil haber ver burdan da elif yaptım diye
Hiç birşey yoktu burda okunan yazılan hiç biri yoktu hiç birşey de hissetmedim hiç bir belirti dahi olmadı bu zamana kadar da 6 aylık Olcan inşallah 6ay belirtisiz geçirdim bir gram bir mm dahi hiç birşey olmadı bnde ağrı sızı bulanti hassasiyet bilmem vs filanBende bekliycem bakalım canımhayırlısı artık belirtin varmiydi senin yani hissettin mi
Hayırlı haberlerin olur inşallahAynen bekliycem pazar günü yaparım bide pazartesi varsa vardır yoksa yoktur zaten heralde
İnşallah canım çok teşekkür ederim bende kasık ağrısı kaldı bide çok hafif mide bulantısı kokuları keskn alıyorum o başka bı belrtm yokHayırlı haberlerin olur inşallahdularim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?