- 19 Şubat 2020
- 5.787
- 3.058
- 173
- 41
- Konu Sahibi hayaaalllll
canım sen kan ver adette olmamışsın ,dr bana adet olmazsan yap dedi ama biz sabırsız oldugumuz için yapyoruz sürekli,ya erken gebelik testi,yada kan ver canımBugün iğneden sonraki 15.gün ama olsa çıkmaz mıydı

bu sefer de olmadı galiba
 bu sefer de olmadı galiba 

Ben de çatlatma iğnesinin 7. günündeyim. 14 Eylül de sabah 11 de vuruldum. Dualarınızı bekliyorum
 Ben de çatlatma iğnesinin 7. günündeyim. 14 Eylül de sabah 11 de vuruldum. Dualarınızı bekliyorum  İnşAllah hepimiz çift çizgiyi görürüz, sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi de elimize alırız
 İnşAllah hepimiz çift çizgiyi görürüz, sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi de elimize alırız  birbirimizi takip edelim. Ben 13 ünde olacaktım aslında ama akşam saatleri olduğu için ertesi gün sabaha bıraktık doktorun tavsiyesiyle. Sol yumurtam 21 cm sağda da 2 yumurta vardı 16 ve 7 cm. Artık hakkımızda hayırlısı İnşAllah :)
 birbirimizi takip edelim. Ben 13 ünde olacaktım aslında ama akşam saatleri olduğu için ertesi gün sabaha bıraktık doktorun tavsiyesiyle. Sol yumurtam 21 cm sağda da 2 yumurta vardı 16 ve 7 cm. Artık hakkımızda hayırlısı İnşAllah :)