Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Bende hsg çektirdim doktorum bi problem olmadığını söyledi. Batma akıntı bende de var testlerim de pozitif çıkıyor ama kanda düşük çıktı 4 yıldır uğraşıyorum umarım hepimiz güzel haberleri alırız

Nasıl memnun kalanlar varmış
Evet Rahmi hoca. Kendisi çok kibar çok ilgili bir doktor. Kuzenimin 9 sene çocuğu olmadı onun doğal tedavisi sayesinde ilk aydan hamile kaldı kız. Bende ona gittim bu ay, şu anda ovulasyon dönemindeyim değerlendirip yılbaşında sonuç almayı beklicem. Kesinlikle tavsiye ederim. Bende şehir dışından gittim kendisine. Siz hangi sehirdesiniz

Benim çizgi aşagıda çıktı

Eklentiler

• IMG_1624.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 38
Evde test koleksiyonu yapmışsın bunlar uzaktan çekilmiş o yüzden belki olmuyor önceki artıklarında belli oluyordu

Bende 1 aralıkta iğne vuruldum. Bugün kan tahlili verdim. 2.9 çıktı
Bende bugün verdim 3.72 çıktı Ağrın vs var mı peki. Ben belki yükselir umuduyla bekliyorum normalde 31 aralıkta regl olmam gerekiyor ama iğneden sonra 14. Gün regl olunur yazıyor çoğu yerde hangi tarihi bekleyeceğimi bilemedim

Hiç bir belirtim yok. Açıkçası yükseleceğini zannetmiyorum. Kendi adıma söylüyorum. Benim ilk çocuğum çatlatma iğnesi ile oldu. Bu ikinci çocuk için 2 yıldır tedavi görüyorum ama olmuyor maalesef. Bu ay da son kez denedik. Bundan sonra ya tüp bebek yada aşılama. Ama ilk çocuğumda 2. Ovitrelle de olmuştu. İğnenin 9.günü kan tahlilim 23 çıkmıştı. Bunda da 2.9 çıkınca umudum kalmadı açıkcası. Hakkımızda hayırlısı olsun

Evet iğneden sonra 14.gün veya sonrasında regl olunuyor. Ama ben genelde iğneden sonra 16. Gün regl oluyorum. Yani ovitrelle iğne vurulursan regl için iğneden sonrasını baz alıyorsun. İğneden sonra genelde 2 hafta içerisinde regl olursun. Yani döngün değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…