Nasıl memnun kalanlar varmışBiliyor musunuz sizde doktor beyi
Bende hsg çektirdim doktorum bi problem olmadığını söyledi. Batma akıntı bende de var testlerim de pozitif çıkıyor ama kanda düşük çıktı 4 yıldır uğraşıyorum umarım hepimiz güzel haberleri alırızBen de kaset test yaptım. Tek çizgi çıktı. Pazartesiye kadar regl olmazsam kan vercem. Sol tarafımda batma akıntı falan var ama hiç göğüs büyümesi hiç yok. Bakalım çok ümidim yok bu ay olmazsa hgs çektirmeyi düşünüyorum
Evet Rahmi hoca. Kendisi çok kibar çok ilgili bir doktor. Kuzenimin 9 sene çocuğu olmadı onun doğal tedavisi sayesinde ilk aydan hamile kaldı kız. Bende ona gittim bu ay, şu anda ovulasyon dönemindeyim değerlendirip yılbaşında sonuç almayı beklicem. Kesinlikle tavsiye ederim. Bende şehir dışından gittim kendisine. Siz hangi sehirdesinizNasıl memnun kalanlar varmış
Aaaaa bir çizgi var gibi sankiBenim çizgi aşagıda çıktı
Hemen çıktı aşağıda gölge mi dedim açtım testi aşagıdaAaaaa bir çizgi var gibi sanki
Pozitif olabilir mi acaba valla sizden çok umutluyum sanki pozitif gibiHemen çıktı aşağıda gölge mi dedim açtım testi aşagıda
Yeni yaptımPozitif olabilir mi acaba valla sizden çok umutluyum sanki pozitif gibi
Ayyy var gibi duruyor sen bir kan ver ya ayyy inşallah vardırYeni yaptım
Ayyyyy var gibi inanmıyorumkan vermeye kossssss
VeremedimKesinlikle kan vermelisin önce attıklarında gözüküyordu
Bende 1 aralıkta iğne vuruldum. Bugün kan tahlili verdim. 2.9 çıktı1 Aralıkta iğne vuruldum
Bende bugün verdim 3.72 çıktıBende 1 aralıkta iğne vuruldum. Bugün kan tahlili verdim. 2.9 çıktı
Hiç bir belirtim yok. Açıkçası yükseleceğini zannetmiyorum. Kendi adıma söylüyorum. Benim ilk çocuğum çatlatma iğnesi ile oldu. Bu ikinci çocuk için 2 yıldır tedavi görüyorum ama olmuyor maalesef. Bu ay da son kez denedik. Bundan sonra ya tüp bebek yada aşılama. Ama ilk çocuğumda 2. Ovitrelle de olmuştu. İğnenin 9.günü kan tahlilim 23 çıkmıştı. Bunda da 2.9 çıkınca umudum kalmadı açıkcası. Hakkımızda hayırlısı olsunBende bugün verdim 3.72 çıktıAğrın vs var mı peki. Ben belki yükselir umuduyla bekliyorum normalde 31 aralıkta regl olmam gerekiyor ama iğneden sonra 14. Gün regl olunur yazıyor çoğu yerde hangi tarihi bekleyeceğimi bilemedim
Evet iğneden sonra 14.gün veya sonrasında regl olunuyor. Ama ben genelde iğneden sonra 16. Gün regl oluyorum. Yani ovitrelle iğne vurulursan regl için iğneden sonrasını baz alıyorsun. İğneden sonra genelde 2 hafta içerisinde regl olursun. Yani döngün değişirBende bugün verdim 3.72 çıktıAğrın vs var mı peki. Ben belki yükselir umuduyla bekliyorum normalde 31 aralıkta regl olmam gerekiyor ama iğneden sonra 14. Gün regl olunur yazıyor çoğu yerde hangi tarihi bekleyeceğimi bilemedim
Ama genelde 14-16 gün sonra bile yükselip öğrenen var regl olana kadar ümit vardır benceBende 1 aralıkta iğne vuruldum. Bugün kan tahlili verdim. 2.9 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?