Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Merhaba
Yumurta zamanında çatladıysa beklenen regliniz yarın
Varsa kanda çıkar bence

Canm sen nasıl öğrenmiştin

Benim iki yumurtam vardı canım, ikisi aynı anda çatlamadı
2. yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra direkt kan verdim
Öncesinde hiç idrar testi yapmadım
Belirti olarak da ara ara kasık, karın ağrım oluyordu
Bir de midem yanıyordu
Çok büyük belirtiler yaşamadım
O gün de zaten hiç pozitif çıkacağını düşünmemiştim kan verirken

Ya benm de bugun sabah bi yanmayla uyandım midemde bişeyler atıştırınca bi rahatladım bugun de bel ağrım var ama dünki gibi değil bi rahatlık geldi bana ama ragl olcam sanırım kafasına girdim ben hala olmadım bide dün yaptığım test bir saat olmadan böyle sararmıştı her yeri sanırım sıkıntılı mıydı bilmiyorım

İkinci yumurtanın farklı çatladağını nasıl anladınız. Benim de iki yumurtam var pazartasi iğne oldum en son cuma ovülasyon yaptım hep pozitifti

İkinci yumurtanın farklı çatladağını nasıl anladınız. Benim de iki yumurtam var pazartasi iğne oldum en son cuma ovülasyon yaptım hep pozitifti
Ya o test bence iğneden dolayı öyle çıkıyor bende iğne günü ipneden sonra ve ından sonraki gün ağrınoldu kasıklarımda bende eedim ki heralde yeni çatladı cumartesi günü ağeıdan eser kalmadı dedim heralde cuma gece akşam falan çatladı

Bugün tekrar test yaptın mı

İğne vurulduktan sonra iki yumurta da çatlayana kadar her gün ultrasona gittim o yüzden ikisinin de tam çatladığı günleri biliyorum

Ayy benimde mide yanmam çok oldu ve bir kaç gündür özellikle son iki gündür ara ara kasıklarıma ve belime kramp giriyor galiba regl olucam ya

O zaman sıra kan testine geldi
Bakalım hafta sonu da regl olmazsan kanda pozitif çıkar inşallah
Haberlerini bekliyoruz
İnşallah ya as önce yemekte bi içim kalktı böyle bi azıcık çıkardım falan övme geldi bi şimdi biraz daha iyim ama hasta değilim midem bulancak anlamadım bide çok sıcak basması başladı

Ayy benimde mide yanmam çok oldu ve bir kaç gündür özellikle son iki gündür ara ara kasıklarıma ve belime kramp giriyor galiba regl olucam ya
Ya bende de ara ara kasık batmaları falan oldu da şuan pek yok mide yanmam ilk defa oldu bende dün ve ondan önceki gün hele dün sanki rahl olmuşumda o ikinci gün ağrısı var ya o ağrılardan falan belim falan felaketti bugun yok

Bugün de test yaptım diğer günlere göre daha silik çıktı dayanamadım kan testi verdim 3.72 çıktı bir umut yine regl günümün geçmesini bekliyorum

Bugün de test yaptım diğer günlere göre daha silik çıktı dayanamadım kan testi verdim 3.72 çıktı bir umut yine regl günümün geçmesini bekliyorum
Ben de kaset test yaptım. Tek çizgi çıktı. Pazartesiye kadar regl olmazsam kan vercem. Sol tarafımda batma akıntı falan var ama hiç göğüs büyümesi hiç yok. Bakalım çok ümidim yok bu ay olmazsa hgs çektirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…