Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle ile hamile kalanlar bir el atın lütfen.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok aydır kuzu =) 2 senedir
Bu ayy işte tam anlamıyla bi takip yapalım dedik bakalım
İnsallah alırıs güzel sonuçlar, gelmiştir umarım vakti zamanı
Sebepsiz infertilite olunca böyle teselli ettik her ay kendimizi, vakti değildi demek ki
Şimdi diyorum artık gelsin zamanı=)

Ben de 3 buçuk yıldır evliyim başta biz istemedik erken diye bilseydim böyle olacağını bu kadar beklemezdim sanıyordumki isteyince hemen olacak. Pko var ben de normalde yumurtlamam çok geç oluyor 30 küsürüncü gün görüyorum en azından böyle klomenle süreç hızlanıyor. Doktorum da stres yapma yeni başladık daha illaki olur dedi ama ben biraz tez canlıyım resmen şuan zaman geçmiyor bana

Kuzum benim birbirimize her zaman destek olmak için varız elbette sen yine moralini yüksek tut 12.gün kan testi verirsin bakalım değerin yüksek çıkarsa tutmuş demektir ağrılara inan takılma bende şu an hala yok inşallah sende güzel haberler verirsin bana

Kuzumm yine seninle karşılaştık bende iğne vuruldum bu sefer. Bişey soracağım ovulasyon testinde kaç günden sonra silikleşir hamile değilsek? Benim dün 7. Gündü hala ovulasyon testi koyu çıkıyor kafam karıştı

Canım merhaba benim malesef düşükle sonuçlandı. Geçen gün kürtaj oldum. 12 haftalık olması gerekirken 8. Haftada vucudum beslemeyi bırakmış. O yüzden Bayadır girmiyordum şimdi Bi konu için girince gördüm. Ovulasyon testini çok net hatırlamıyorum sadece hamileliği öğrenen kadar yaptım ben onda da tek fark gün geçtikçe koyulaşıyordu ordan anladım. Silik olduğunu gördüm sonra koyulaşmaya başladı.

Canım çok geçmiş olsun İnşallah en hayırlı zamanda tekrar nasip olsun.

Benim 2.ignem yapıldı bu gün 14.gun inşallah bu sefer olur bekliyoruz geçen seferki iğne vurulduktan sonra 17.gun âdet gördüm inşallah bu sefer bebeğimiz bizimde olur dua edin arkadaşlar

Canım çok geçmiş olsun İnşallah en hayırlı zamanda tekrar nasip olsun.
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bir şekilde hepimize nasip olsun. Şimdi 2 adet dönemi kadar bekleyeceğim o sırada testlerim var guatr kan pıhtılaşması VS bakılacak tekrar böyle bişey yaşanmasın diye önlem için. 2 adet dönemi sonrası tekrar klomen Çatlatma iğneleri serüveni.. Benim ilk ay tutmuştu biliyorsun sen bekliyorsun biliyorum ama böylesi daha zor inabki kalp atışını bile duymuştum. O yüzden ne kadar istesende geç olsun ama güç olmasın sağlıklı Bi şekilde olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…