- 23 Mart 2020
- 402
- 117
- 53
- 29
bu gün iğne yapılalı 17 gün oldu ama ben bu gün adet oldum çok fazla kasığımda sancı var dün kan tahlili yaptırdım birazdan sonucu alcam allahım nasip olurBen klomen ve otriville ile ilk ay denememde hamile kaldım şuan 9 haftalığım. En belirgin şey kasık ağrısıydı benim iğneden 7 ve 8 gün sonra akşamları değişik Bi ağrı olmuştu yumurtlama ğrısı yaşıyorsanız ondan Bi tık daha fazla. Ben 10 11de negatif gördüm iğnenin etkisi geçmiş mi diye bakmak istemiştim 12. Günde de çok çok silik Bi şekilde gördüm o gün kan verdiğimde değerim 14lerde bişeydi. Farkwttiğim bişey de şuydu burda okumuştum denemek istemiştim ovulasyon testim vardı evde ondan önce ovuşaydon testi denemiştim kalmıştı hamileyken koyulaşmaya başlıyor diyorlardı onuda o ay yapmıştım hemde bitirmek için silikleştiğini gördüm ama daha sonra koyulaşmaya başlamıştı oda pik olmasa da tam küçük olduğu için artık normalde ki gibi silik çıkmıyordu. Kullandığınız testin duyarlılığın göre değişebilir kızlar 15.gün kesin sonuç alırsınız
11. gün kan testi yaptım yani dün ve so nuç negatif , 14-15 gün tekrar yapmalımıyım sizce sonuç değişir mi?14. Güne kadar yanıltıyor iğne hamilelik hormonu salgiliyor vücutta ben bu gün test yaptım ama çıkmadı kan tahlili yap dedi doktorum
Ewet ben de dün yaptırdım 16. günde bu gün sonuç alçak ama âdet oldum11. gün kan testi yaptım yani dün ve so nuç negatif , 14-15 gün tekrar yapmalımıyım sizce sonuç değişir mi?
ben dün iğnenin 11. gününde kan verdim ve sonuç negatifti , ama 15. gün tekrar kan vereceğim içime bir şüphe düştüBen klomen ve otriville ile ilk ay denememde hamile kaldım şuan 9 haftalığım. En belirgin şey kasık ağrısıydı benim iğneden 7 ve 8 gün sonra akşamları değişik Bi ağrı olmuştu yumurtlama ğrısı yaşıyorsanız ondan Bi tık daha fazla. Ben 10 11de negatif gördüm iğnenin etkisi geçmiş mi diye bakmak istemiştim 12. Günde de çok çok silik Bi şekilde gördüm o gün kan verdiğimde değerim 14lerde bişeydi. Farkwttiğim bişey de şuydu burda okumuştum denemek istemiştim ovulasyon testim vardı evde ondan önce ovuşaydon testi denemiştim kalmıştı hamileyken koyulaşmaya başlıyor diyorlardı onuda o ay yapmıştım hemde bitirmek için silikleştiğini gördüm ama daha sonra koyulaşmaya başlamıştı oda pik olmasa da tam küçük olduğu için artık normalde ki gibi silik çıkmıyordu. Kullandığınız testin duyarlılığın göre değişebilir kızlar 15.gün kesin sonuç alırsınız
bende birde pco var şimdi tamam negatif çıktı ama adet tarihimde belli değil ki onu bekleyeyim keske olsam da kurtulsam ,en azından yeni tedaviye baslarız 60 -70 gün geciktiğini biliyorumEwet ben de dün yaptırdım 16. günde bu gün sonuç alçak ama âdet oldum
Ben klomene tekrar başlıyorum doktoru aradım negatif çıktı hamilelik tekrar tedavi verdibende birde pco var şimdi tamam negatif çıktı ama adet tarihimde belli değil ki onu bekleyeyim keske olsam da kurtulsam ,en azından yeni tedaviye baslarız 60 -70 gün geciktiğini biliyorum
rabbim inşallah bu sefer nasip eder arkadasım , Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınBen klomene tekrar başlıyorum doktoru aradım negatif çıktı hamilelik tekrar tedavi verdi
amin inşallah Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursunrabbim inşallah bu sefer nasip eder arkadasım , Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin17 çıkmıştı 19 mm tek yumurtam vardı amin inşallah canım Allah sanada nasip etsin
Hayır canım yoktu adetim gecikince göğüslerim hassaslaştı ve hala belirtim yok 10+2 olduAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinpeki birşey sormak istiyorum. Genelde o 12 günlük süreçte hissettin mi hamile olduğunu? Yada olağan dışı birsey var mıydı?
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Kaçıncı denemenizdi çatlatma iğnesiyleHayır canım yoktu adetim gecikince göğüslerim hassaslaştı ve hala belirtim yok 10+2 oldu
Canım kasıklarında ağrın falan olmadı kı hiç ekstra iğneden sonra regli dönemine kadarrHayır canım yoktu adetim gecikince göğüslerim hassaslaştı ve hala belirtim yok 10+2 oldu
Hayır hiç olmadı sadece adet olacağım gün adet sancılarım olmuştu herkeste belirti farklı olabiliyor hiç öyle düşünmeCanım kasıklarında ağrın falan olmadı kı hiç ekstra iğneden sonra regli dönemine kadarr
Benimde bugün 6. Günüm iğne gününü saymassak
Hiç ağrım falan yok
Bazı yerlerde okudum döllenme olduysa kasıkta ağrılar devam eder regli dönemine Kdar falan diye biraz moralim bozuldu açıkcası benim döllenme olmadı mı acaba hiç ağrım yok gibi düşündüm
Teşekkür ederim amin inşallah allah sizede nasip etsin ilk denememdiHayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Kaçıncı denemenizdi çatlatma iğnesiyle
Aynı durumdayız 6. Günüm resmen kendimi dinliyorum ama bi belirtim yokCanım kasıklarında ağrın falan olmadı kı hiç ekstra iğneden sonra regli dönemine kadarr
Benimde bugün 6. Günüm iğne gününü saymassak
Hiç ağrım falan yok
Bazı yerlerde okudum döllenme olduysa kasıkta ağrılar devam eder regli dönemine Kdar falan diye biraz moralim bozuldu açıkcası benim döllenme olmadı mı acaba hiç ağrım yok gibi düşündüm
Ya çok teşekkür ederim cevap için gerçektenHayır hiç olmadı sadece adet olacağım gün adet sancılarım olmuştu herkeste belirti farklı olabiliyor hiç öyle düşünmeAllahım inşallah tutmuştur stres yapmayın o çok etki eder
Bak olmayanda oluyomus kuzu bence üzme sende kendini, ne yalan söylim bende iki gündür taktıım kafaya ağrım yok bişeyim yok diye =)Aynı durumdayız 6. Günüm resmen kendimi dinliyorum ama bi belirtim yokNe zaman test yapmayı düşünüyorsun gerçi şuan çok erken ama
Benim ikinci denemem de kimyasal gebelik oldu toplamda 6 kez denedik bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım. İlaç ve iğneyle ilk kez deniyorum ben de yumurta 18 mm iken iğne yaptım. Bugün 6. Gün iğneden sonra bekliyoruz bakalım inşallah güzel haberler alırızBak olmayanda oluyomus kuzu bence üzme sende kendini, ne yalan söylim bende iki gündür taktıım kafaya ağrım yok bişeyim yok diye =)
Ama şimdi rahatladım
Daha erken epey, yani dayanabilirsem 14. Günden erken yapmim diyorum çok yanıltıyor baksana
İnsallah dayanırım tabi=)
Senin kaçıncı denemen iğneyle, ilaç falan kullandın mı sende
Benim ilk denemem klomen kullandım bide bu iğne işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?