Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oyy canim yaa yapam su bulguru sende catlatma yavruyu ben still tee iciyoyrum günde 3litreye yakin su bide sogan suyu yapiyorum idare ediyoruz.sogan suyuda yapiyorum oda cok süt yapiyo hemde gaz yapmiyo.gecen hafta atesli hastalandim sütün azaldi ama simdi yine toparladim cok sükür bide ben pompaladigim icin memede süt kalmiyo haliyle daha cok süt gelio..doktora gittim dogumkontorl yöntemlerini konusmak icin rahmime bakti dikislerime bakti herseyim iyi cok sükür düzelmisim rahimde kendini tam olarak 9 ayda toparliyomus...ben spiral istedim korunmak icin devamli hormon almak istemiyorum dedim ne zaman cocuk istiyosunuz deyince 2 sene sonra dedim ozaman spiral olmaz dedi..spiral uzun süreli korunmak isteyince kullanilir hemde cok pahali bosuna o parayi vermeyin dedi..hap yazdi bana icinde östrojen hormonu yok emzirirkende ondan sonrada rahatlikla kullanabilirsin dedi..6 ay sonra yien kontorle gitcem iste hapin etkilerine bakicaz..cemre sana cok aliskin nisada bana bende gecen kaynanama biraktim iki saatligine esimde yoktu uyuyodu ben cikarken pesimden uyanmis ben gelene kadar hep aglamis, kaynanam diyo yüzüme bakti bakti iclendi agladi..zatenöyle bisey ki esim öglen ise gidince gece geliyo geri nisa uyuyo oluyo bütün gün görmeyince babasini ertesi güne unutuyoakannehir.hergünümüzü sil bastan yasiyoruzkaydirigubbakcemile3..ben 3 ay hikayesine inaniyorum valla bu aralar biraz düzelme var gibi zaten 40i cikincada gece uykulari düzene girdi..nisa gecede 1 kez kalkiyo saat 4-5 gibi emiyo sonrada saat 8 de uyaniyo 8 i hic gecirmiyo zilli kurulmus saat gibi:roflol:zaten o saatte bende uyaniyorum artik güne basliyoruz..gece mi uyumasi iyi yoksa gündüzmü daha aanlayamadim ama:roflol:gece bende uyuyorum iyi oluyo ama gündüzde hicbir is yaptirmiyo:sm_confused:iste böyleeee simdi yine uyanma sinyalleri yoluuyokafamçokkarıştı..bende artik bitki caylarini125 ml e düsüreyim madem sagol uyardigin icin
hadi ben cikiiimm yine öpüldünüz rabbim sizi korusunopuyorumnanaktan

şu anda sinirimden hırsımdan ağlıyorum mafoldumben

bu ay günde iki tane klomen içmeme rağmen sadece bir tane yumurtam oluşmuş ve o da 19mm. oysa geçen ay günde bir tane içtiğimde bile 21 mm olmuştu. doktor yine çatlatma iğnesi yaptı, yumurtan yeterli büyüklükte olsun dedi ama ben acayip hayal kırıklığına uğradım. çünkü ben birden fazla yumurtam olur diye bekliyordum. hadi olmadı bari bi tanesi adam gibi büyüseydi mafoldumben

Allahım bir ay daha boşa mı gitti yoksa artık dayanamıyorum sinir hastası oldum mafoldumben

yok canım canını sıkma çok yumurta garanti hamilelik değilki büyüklüğüde gayet ii ben 3 yumurta ile hamile kalamadım 2 tane ile kaldım moralini bozma olur inş. seninde bebişin

arkadaşlar merhaba, ya bişi sorucam benim drum bana bugün ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. bu iğneden ne kadar sonra ilşki öneriliyor??????

merhaba bende aranıza yeni katıldım 9 yaşında bir kızımvar tekrar anne olmak istiyorum bende klomen tedavisinin ardından aşılama oldum 1 şubatta bugün beşinci günüm inşallah tutmuştur sevgiler hepinize

kızlar ne haber neler yapıyosunuz bakalım uzun zamandır giremedim kim ne yazmış bilmiyorum
Tiramissu ,,beauty ,mevzey elif ve diğer arkadaşlar nasılsınız koptuk yaaa.

mrb arkadaşlar uzun zamandır sizleri okuyorum artık aranıza katılmak istedm:))ben 5 ay önce anomalisi olduğu için gebeliğimi sonlandırdımoysa ki bu ay sonu kucağımda olcaktı(( 3 aydırda klomen-ovitrel tedavisi görüyorum....yarın 3. ovitrellemi yaptırıcağm....mutsuzuum yaaa umarım bu sefer hamile kalırım....umutsuzum lütfen bana şans dileyin buna ihtiyacım var....:)))bu ayda olmazsa dr um başka bi şey deneyecek ama ne olduğunu söylemedi....bu ay olmazsa konuşuruz dedi....acaba başka bir hap ve igne mı deneyecek???sizce ne dersiniz???bence bu ayda olmucaaak offff

Canım öncelikle geçmiş olsun allahım hayrlısını versin umöarım olur olmassa galiba aşılama isteyecek senin dok bende aşılama ile kavuştum kızıma korkma yılma nasipte varsa elbet gelecektir evladına.s.

teşekkürler mevzeycm..tabii öncelikle hayırlısı...herşeyin bi zamanı var.. umarım o zaman bu zamandırr:))))hayırlısıyla bi an önce hamile kalıp bebeğimi kucağıma almak istiyorumm....:ecrin_bebek:

teşekkürler mevzeycm..tabii öncelikle hayırlısı...herşeyin bi zamanı var.. umarım o zaman bu zamandırr:))))hayırlısıyla bi an önce hamile kalıp bebeğimi kucağıma almak istiyorumm....:ecrin_bebek:

inşallah canım doğru ve hayırlı zaman bu zaman olsun isteyen herkesi duası kabul olur inş.:Saruboceq:

KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR RABBıM BÜTÜN HAYIRLI DUALARINIZI KABUL EDER ıNAŞALLAH.bU GECENıN HÜRMETıNE EVLAT HASRETıYLE YANIP TUTUŞANLARI BıRAN EVVEL MELEKLERıNE KAVUŞTURUR ıNAŞALLAH.

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

slm kızlar nasılsınız ya ne zamandır giremiyorum ben ve benle beraber cogu kişi de giremiyormuş heralde yeni gelen arkadaşta yok hiç bi bizler kaldık heralde artık :))
gülüyorum artık gülmek zorundayım düşünmemem gereken bi aya girdim monitör falan hepsi hikayeymiş hepsi fasa fiso olmadı ve karar verdim allah kısmet ederse adet oldugumda bi hafta içinde falan tüp bebek tadavisine başlayacagım inşallah o zaman işlere biraz daha ara vericem ve kk ya girmek için çok zamanım olacak yapabileceğim başka yol kalmadı hepsi tükendi ben tükendim ...
allahım inşallah bu yolda yüzüme gülerde bebegimi kucagıma almak nasip olur ha olmazsa oda allahın takdırı tabııkıde ama ben o zaman ne halde olurum onu bilemiyorum işte düşünmek bile istemiyorum doğrusu...
doktorumu ve merkezi seçtim şimdilik bi sorun yok adet oldugum gunden ıtıbaren başlayacagım ...
görüşmek üzere.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…