Canım sabah akşam çay gibi demleyip içtim, 1 bardağa 1 tatlı kaşığı koyup demliyordum ben aşılama ile hamile kaldım ben pcosluyum aşılamayı ben istedim daha fazla beklememk için ama çok korkuyordum allahıma şükür oldu meleğim kucağımda şimdi hayıtın faydasını gördüm 6-7 ay içtim adetimi düzenledi o ay kistimi eritti incir kürü bende kist yaptıydı elif var burada o iki kere aşılama oldu olmadı ertesi ayda doğal yolla kaldı o yüzden o mucizemdir benim böyle çok örnek var canım umudunu yitirme sağlıcakla kal
Teşekkürler canım. Ben kistten kurtulunca bir ay daha klomen kullanıcam sonraki ay da aşılama düşünüyorum. Ben geçen yıl doğal yolla hamile kalmıştım ama maalesef düşük yaptım. Şimdi biraz da o yüzden bunalıyorum bir kez doğal yolla oldu neden tekrar olmuyor diye. Ama artık kafaya takmamaya çalışıyorum sanki kafaya taktıkça işler daha da sarpa sarıyor gibime geliyor. Hayırlısı olsun ne diyelim. Bu ay kistten kurtulamazsam hayıt tohumunu deniycem tavsiyen için çok teşekkürler. Allah bebeğine analı babalı hayırlı uzun ömür versin.
merhaba marka madelini tam olaak yazarmısın:) benim eşim ölçüm aletleri satan biri yani değişik test alatleri nem renk sıcaklık elektrikle ilgili herşey ..vs. böyle bir alet gerçekse nerden temin edilecek marka modeli ne bilgi verirsen çok sevinirim....
Canım öncelikle yeni yöntemin hayırlı olsun inş. senden gelir ocaktaki hamişlerimiz diye ben hayıt tıhumunu1 seneye yakın kullandım onun gebe kalmamda büyük faktörü olduğunu düşünüyorum bence sende bırakma daha çok şeye faydası varmış öptük teyzesi arkadaşımızı beklioız hadeee bu arada bu lafımı unutma senin şirin bir kızın olacakmış gibi gelio:1hug:
eger ovıtrelle olalı 19 gun olduysa ve gebelikte yoksa ve adette olmuyorsan kist oluşmuş olabilir yada rutin bi gecikme olmuş olabilir benımde tedavı esnasında da gecıktıgı olabılıyordu kist olmadıgı halde sakın ol ve sabırla bekle bekle ki bi sonraki ayda başlamak için daha umutlu ol daha inançlı ol ben hep bi sonraki ayda ki şansım için dua ederdim böyle zamanlarda üzülmek aglamak yerine herseyın hayırlısı cnm allah gönlüne göre versin ...ya ben hala adet olmadım test yaptırdım(kan)
onda da bişey çıkmadı amaca ba çok mu erken yaptırdım.
en son 2aralıkta adet oldum
çatlama iğnesi yaptıralı 19 oldu
offf düşünmekten delircem.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...k-clearblue-clearplan-hamilelik-monitoru.html
bu linktede ayrıntışlı bilgi var cnm bakarsın ben gittigidiyordan aldım gayet güvenilir ama sahteleride varmış tabıkıde eşin bu işi biliyorsa sorun olmaz bazı eczanelerde de satılıyor ama malesefki eczanelerdeki fiyatı çok yüksek oluyor ben toplam 250 falan aldım cnm 20 çubukla birlikte ama bı dahakı ayda cubuk yıne almamız gerekecek neyse .. inşallah hayırlıyla makınayı almadan hamıle kalırsın cnm
cnm ben daha başlamadam o hayıt tohumuna sadece adet düzenleyicimi diye sordum cnm başlasam mı dıye başlama gunu falan varm ı istediğin zaman başlanabılıyor mu aslıında bu konular burda cok konusuldu ama gercegı söölemek gerekırse pek ınanmıodum bıtkılerle bazı seylerın olabılecegıne ama ınsan caresız kalınca yanlış bildiklerini bile yapabiliyormuş(( ayy cnm yaa amin kız mı allah sağlıklısını hayırlısını versın de kız erkek faretmez gercektende sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun o bana yeter cnm benım
eger ovıtrelle olalı 19 gun olduysa ve gebelikte yoksa ve adette olmuyorsan kist oluşmuş olabilir yada rutin bi gecikme olmuş olabilir benımde tedavı esnasında da gecıktıgı olabılıyordu kist olmadıgı halde sakın ol ve sabırla bekle bekle ki bi sonraki ayda başlamak için daha umutlu ol daha inançlı ol ben hep bi sonraki ayda ki şansım için dua ederdim böyle zamanlarda üzülmek aglamak yerine herseyın hayırlısı cnm allah gönlüne göre versin ...
28 günlük periyotta 14.gün olmasi gerekti ama gebelik yoksa kist yapmis olabilirben 28 gunde bır oluyorum cok duzenlı olurum 17 gunum oldu gecen ay 10da adet oldum doktora gore ıgneden 14 gun sonra olunması lazım cok saskınım adet olursam eger tekrar cagırdı klomene prenglıyı ucuncu kez denıyecegını soyledı :hulya::hulya:
kızlar bebişlerimin cinsiyeti belli oldu ikiside erkek bonibonlarımın onları çooook seviyorum
doğumumda mayıs sonları gibi olacak eğer o kadar bekleyebilirlerse kendinize çok iyi bakın
slm kızlar nasılsınız ugrayamadım bayagıdır yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavusursunuz bebişlerinize hepimiz inşallah ....
mevzey cnm şu hayıt tohumu sadece adet düzenlemek için miydi ?? benim adetim düzeldi bı kac aydır cok normal geliyor ve ben farklı bi yöntem denemeye başladım bu ay inşallah hayırlısıyla vesile olur bilmem duydunuz mu hiç ama CLEANBLUE diye bi hamilelik monitörü var evde idrarla yapılıyuor yanı adet oldugumuzda makınayı acıyoruz ve adet tarıhımızı kaydediyor adetımızın 6. gunu test istiyor ve göstergesi var yumurtlama ve çatlama günlerinnde en ust sevıyede gösteriyor her gün yaptıgımız idrar testıne göre hormon seviyesinden bize işeret veriyor ve monitörde en yuksek sevıye olunca bı kac gun boyunca ilişki oluyor yani ultrasonla bakılmıyorda her gun yaptığımız idrar testınden ne zamanlar oldugunu öğrenıyoruz bu monıtorle hamıle kalan cok kişi varmış hayırlısı olsun inşallah tuttururuz bu ay da yenı yılda ilk haber benden gelir .....
öpüyorum sizi çokkk kendınıze ii bakın ....
ya ben hala adet olmadım test yaptırdım(kan)
onda da bişey çıkmadı amaca ba çok mu erken yaptırdım.
en son 2aralıkta adet oldum
çatlama iğnesi yaptıralı 19 oldu
offf düşünmekten delircem.
arkadaşlar 28 aralıkda çatlatma iğnesi yaptırdım yumurta 2tane olmuş güzel dedi doktorum dün esti evde test aldım yaptım erken biliyorum ama esti işde ikinci çizgi silik çıktı ardından bir daha yaptım oda silik çıktı :) şuan silik bir hayat yaşamakdayım. dayanamdım kızılaya kan verdim 3,30da sonuç alacağım sizce bu silik çizgiler neyi anlatıyor olabilir kan testi için erkenmi normal adetime bile daha 3 gün var geçmedim günümü ama offf bu silik çizgi beni hayattan sildi....
Canım hayırlı olsun büyük ihtimalle hamilesin benimde silik çıkmıştı adet günümde bide kan testi sonucunu alınca yaz lütfen merak ettim şşimdi inş. sonuç pozitiftir idrarda çıktıysa kanda hayli çıkar hadi bakalım:teytey:
arkadaşlar sonucu aldım 1,31 yani negatifama zaten erken gelmişsin pazartesi hastalanmazsan salı vea çarşamba gel dediler.of ya silikçizgiçıkıpda kanda çıkmayan varmdır. 3 testtede mi hata var sizce....
canım hoşgeldin haddim değil ama ben nedense aşılamaya olan guvenımı kaybettım hanı bı yıl değil senınde bnece asılma ile zaman ve para kaybetme bıraz dah atoplayıp daha çok şansın olan bı yontemı yap bende dıyorum şimdi keske zaman kaybetmeseydım onlarla umudumu kaybetmeseydım dıye ama işte oluyor şimdş başka bısey aldık aslında ondada cok umut bağlamıyorum ama hayırlısı baklaım cnm öpüyorum seni çokkkkkızlar ne haber nasılsınız bakalım pek kimse uğramamış bu aralar.
Bende uğrayamadım ukudam ama yazamadım bu arada doktorada gittim kontrol etti fsh yüksek olömasına rağmen normalsin dedi yani bunuda kendi kendime bir tanede olsa yumurtluyor olamammış eşimede normal dedi ben sizi tüp bebeğe yönlemdirecem dedi.
Anlamadım yani aşılama dururken tüp bebek niye hı tabii aşılamadan önce son bir kez bir ilaç tedavisi denemek istediğimide söyledim tama dedi tekrar test yapmamı istedi eski fsh değerim bu arada 14,55 idi oldukca yüksek yani ona göre karar verecek üff ne bilim bende şimdiden bir bıkkınlık var Allah hayırlısını nasipp etsin.
Tiramissu , beauty , mevzey ve hala unutmadım asude ciğim nerelerdesini elifciğim sen de iyisindir inşallah .Hepinizi öptüm
iyiyiz bizler cnm bildiğin gıbı valla maşallah doruk efendi de kocaman olmuş allah sğlıkla uzun yıllar versin size öpüyorum .....canlarım selamlar nasılsınız .ben uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın .doruk çok gazlıydı.hep ağlıyordu.şimdilerde daha iyi.
sizler nasılsınız.herkesi çok özledim .
en kısa zamanda bakıcam cnmKadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Doğum ve Sonrası... > Doğum Öyküleri
Nohutum hoşgeldin dünyamıza .annesinin kaymaklısı doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?