Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Teşekkürler canım. Ben kistten kurtulunca bir ay daha klomen kullanıcam sonraki ay da aşılama düşünüyorum. Ben geçen yıl doğal yolla hamile kalmıştım ama maalesef düşük yaptım. Şimdi biraz da o yüzden bunalıyorum bir kez doğal yolla oldu neden tekrar olmuyor diye. Ama artık kafaya takmamaya çalışıyorum sanki kafaya taktıkça işler daha da sarpa sarıyor gibime geliyor. Hayırlısı olsun ne diyelim. Bu ay kistten kurtulamazsam hayıt tohumunu deniycem tavsiyen için çok teşekkürler. Allah bebeğine analı babalı hayırlı uzun ömür versin.

Sağolasın canım cümlemizinkini korusun rabbim isteyenede en kısa zamanda versn. Doğal yolla olmasını istemen çok doğal bende aşılama istediyipte doktor kabul edince dünya başıma yıkıldıydı hiç tahmin etmiyordum işin bu raddeye geleceğini ama nasıl olduğu çokta önemli değil önemli olana sağlıklı bir evlada kavuşmak seninde yolun ordan geçiorsa boşver olsun sıkma canını

ya ben hala adet olmadım test yaptırdım(kan)
onda da bişey çıkmadı amaca ba çok mu erken yaptırdım.
en son 2aralıkta adet oldum
çatlama iğnesi yaptıralı 19 oldu
offf düşünmekten delircem.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...k-clearblue-clearplan-hamilelik-monitoru.html
bu linktede ayrıntışlı bilgi var cnm bakarsın ben gittigidiyordan aldım gayet güvenilir ama sahteleride varmış tabıkıde eşin bu işi biliyorsa sorun olmaz bazı eczanelerde de satılıyor ama malesefki eczanelerdeki fiyatı çok yüksek oluyor ben toplam 250 falan aldım cnm 20 çubukla birlikte ama bı dahakı ayda cubuk yıne almamız gerekecek neyse .. inşallah hayırlıyla makınayı almadan hamıle kalırsın cnm

cnm ben daha başlamadam o hayıt tohumuna sadece adet düzenleyicimi diye sordum cnm başlasam mı dıye başlama gunu falan varm ı istediğin zaman başlanabılıyor mu aslıında bu konular burda cok konusuldu ama gercegı söölemek gerekırse pek ınanmıodum bıtkılerle bazı seylerın olabılecegıne ama ınsan caresız kalınca yanlış bildiklerini bile yapabiliyormuş(( ayy cnm yaa amin kız mı allah sağlıklısını hayırlısını versın de kız erkek faretmez gercektende sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun o bana yeter cnm benım
eger ovıtrelle olalı 19 gun olduysa ve gebelikte yoksa ve adette olmuyorsan kist oluşmuş olabilir yada rutin bi gecikme olmuş olabilir benımde tedavı esnasında da gecıktıgı olabılıyordu kist olmadıgı halde sakın ol ve sabırla bekle bekle ki bi sonraki ayda başlamak için daha umutlu ol daha inançlı ol ben hep bi sonraki ayda ki şansım için dua ederdim böyle zamanlarda üzülmek aglamak yerine herseyın hayırlısı cnm allah gönlüne göre versin ...

Canım inanmak başarmanın yarısıdır ben faydasını gördüm çok adet değil sadece yumurtalıkların düzenli çalışmasınada yardımcı oluyor.bilmiyorum ben inanıyorum bizim komşumuz böğürtlen kökünü kaynatıp içiyodu öyle hamile kalıyodu onuda içmiştim önceki ay hamile kalmadan hayıtın zamanı yok yanlız bir sene sonra bırakın deniliyor ara verilip nette yazar tekrar başlanılıo... Sen bilirsin canım olsunda nasıl olduğu önemli değil değilmi????? canımcım

ben bu ay hamile kalamazsam alacağım sen 250 aldıysan yarı yarıya ucuza alır büyük ihtimalle eşim:) şöye bir çıtlatımm bugüne kadar bu tarz ölçüm aleti hiç satmadım talepde olmadı ama bulundururum dedi gülüştük... inşallah gerek kalmaz bu ay bebiş olmuşdur.... bilmemek ve anlamamk çok kötü ve şu adet olayı çıldırtıyor.... ya bekarkan sanki her hafta oluyorum gibi gelirdi. ne çabuk geldi diye söylenirdim kendi kendime şimdide gelmek bilmiyor... 1 hafta kaldı adetime zaman nasıl geçecek bilmiyorum ya şöyle bir ilaç olsa1 hafta uyutsa o gün geldiğinde uyansam ne mutlu olurdum:) kafayı yemeye başladım sanırım artık işi dalgaya almaya başladım yoksa iş içinden çıkamayacğım..... bu arada size bana iyi gelen bir şeyden bahsedeyim. 2 hafta önce bir günlüğe başladım allahım nasip ederde bebeişim olursa ona yazıyorum. doktorum tavsiye etti.. bir gün çocuun olacak ve büyüyecek bunu okuyacağını hayal ederek yaz dedi ve bende başladım yazmaya.... hilerimi luanki düşüncelerimi... o kadar iyi geldikiiçim rahatladı resmen düşünsenize bir gün bebişin olacak büyüyecek ve bunu okuyacak insanı motive ediyor sizde deneyin...

28 günlük periyotta 14.gün olmasi gerekti ama gebelik yoksa kist yapmis olabilir

kızlar bebişlerimin cinsiyeti belli oldu ikiside erkek bonibonlarımın onları çooook seviyorum
doğumumda mayıs sonları gibi olacak eğer o kadar bekleyebilirlerse kendinize çok iyi bakın

hayirli olsun canim topigimizde erkek bebek egemenligi var sayende..saglikla al kucagina

tramissum calismalar üst seviyede masallah sana,,, 2010 un ilk sevincli haberini sen verirsin insallah..yeni yöntemin baya ilgincmis baktim linke bu yöntemle gebelik elde edenler olmus insallah canim sende hamile kalirsin

catlatma ignesinden 14 gün sonra test yaptirabilrisin erken degil yani 19 gün sonra gec bile kalmissin..bu tarz tedaviler bazen adeti geciktiriyo herhalde sanada öyle oldu

arkadaşlar 28 aralıkda çatlatma iğnesi yaptırdım yumurta 2tane olmuş güzel dedi doktorum dün esti evde test aldım yaptım erken biliyorum ama esti işde ikinci çizgi silik çıktı ardından bir daha yaptım oda silik çıktı :) şuan silik bir hayat yaşamakdayım. dayanamdım kızılaya kan verdim 3,30da sonuç alacağım sizce bu silik çizgiler neyi anlatıyor olabilir kan testi için erkenmi normal adetime bile daha 3 gün var geçmedim günümü ama offf bu silik çizgi beni hayattan sildi....

kızlar yeni bir site öğrendim yumurtlama hesabıyla ilgili ve deneyen biri dedi bu takvimle hamile kalmış 2. ayında sizlere vereyim belki biliyorsunuzdur ama gene bilmeme ihtimalinizi düüşünerek yazacağım. yabancı site size açıklamasınıda yapayım ... ben daha önce bilsem denerdim. sadece şunu söyleyeyim doktorum izlediği yolla bire bir tutuyor..

adres: Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de

burayı tıkladığınızda en son adet tarihinizi ve kaç günde bir adet olduğunuzu soruyor...

mesela ben kendi adetim üzerinden anlataım size. 17/12/2009 da en son oldum 25 günde bir düzenli oluyorum( bunu ovalosyon hesabı izelgesinden öğrendim) altındaki sarı butona basınca bir tablo çıkıyor.
bu tabloya göre 23/28 aralık yumurtlama günüm olduğunu gösteriyor 28 aralık ise yumurtanın çatlama günüymüş onu diyor. 2ocak ise çatlama başarılı olduysa ve sperm yumurtaya ulaştysa döllenmenin gerçekleştiği an diyor. 7de kanda 9dada idrarda çıkar diyor. 11de hasta olman lazım diyor tablo ve eğer bu günleri kaçırdıysan 17/22ocak yumurtlama dönemim 22 ocak ise yumrtanın çatladığı an diyor eğer olursa 27 ocakdada döllenme gerçekleşiyor diyor.

bunun dışında yumurta çatlamadan bir gün önce ve bir gün sonra muhakak ilişkye girilmesi lazım. 2günde bir ilişki olmalıymış erkeğin spermi 48 saatten fazla yaarmış rahimde yumurtlama ise sadece 1 ayda 24 saatlik dilimde çatlıyor ve gebe kalırsan kalıyorsun kalamazsan br dahaki aya umutlar o nedenle o tarihlerde iyi çalışmak bol yaramazlık yapmak lazım.

Canım hayırlı olsun büyük ihtimalle hamilesin benimde silik çıkmıştı adet günümde bide kan testi sonucunu alınca yaz lütfen merak ettim şşimdi inş. sonuç pozitiftir idrarda çıktıysa kanda hayli çıkar hadi bakalım:teytey:

şimdi kızılayallahımm yardım eylesin hepimize.a gideceğim sonuç için ama içim kıpır kıpır üzümek yok diye kendimi motive etmeye başladım bile:)

arkadaşlar sonucu aldım 1,31 yani negatif ama zaten erken gelmişsin pazartesi hastalanmazsan salı vea çarşamba gel dediler.of ya silikçizgiçıkıpda kanda çıkmayan varmdır. 3 testtede mi hata var sizce....

arkadaşlar sonucu aldım 1,31 yani negatif ama zaten erken gelmişsin pazartesi hastalanmazsan salı vea çarşamba gel dediler.of ya silikçizgiçıkıpda kanda çıkmayan varmdır. 3 testtede mi hata var sizce....

insallah baska seferde tutturursun ama erken de olsa kanda cikardi..gebelik hormonu en son idrarda salgilanmaya baslanir..silik cizgi cikmasinin sebebide testi erken yapmis olman, kullandigin ilaclarda da az miktarda gebelik hormonu bulunuyo o daha vücudundan atilmamis onun icin silik cizgi cikti

kızlar ne haber nasılsınız bakalım pek kimse uğramamış bu aralar.
Bende uğrayamadım ukudam ama yazamadım bu arada doktorada gittim kontrol etti fsh yüksek olömasına rağmen normalsin dedi yani bunuda kendi kendime bir tanede olsa yumurtluyor olamammış eşimede normal dedi ben sizi tüp bebeğe yönlemdirecem dedi.
Anlamadım yani aşılama dururken tüp bebek niye hı tabii aşılamadan önce son bir kez bir ilaç tedavisi denemek istediğimide söyledim tama dedi tekrar test yapmamı istedi eski fsh değerim bu arada 14,55 idi oldukca yüksek yani ona göre karar verecek üff ne bilim bende şimdiden bir bıkkınlık var Allah hayırlısını nasipp etsin.
Tiramissu , beauty , mevzey ve hala unutmadım asude ciğim nerelerdesini elifciğim sen de iyisindir inşallah .Hepinizi öptüm

canlarım selamlar nasılsınız .ben uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın .doruk çok gazlıydı.hep ağlıyordu.şimdilerde daha iyi.
sizler nasılsınız.herkesi çok özledim .

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Doğum ve Sonrası... > Doğum Öyküleri
Nohutum hoşgeldin dünyamıza .annesinin kaymaklısı doğdu

slm kızlar..nabersiniz?uzun zamandır giremedim,malum sizin de bildiğiniz gibi bebişlerden fırsat kalınca ancak uğrayabiliyoruz buralara..hoş ondan fırsat kaldığında da bende takat kalmıyo.dün eşim bikaç saat evdeydi,hemen evi süpürdüm jet hızıyla.silme işini de akşam ve çoğunluğunu gece 12 de yapabildim,düşünebiliyomusunuz!!!bizim minnoş çok hareketli,ordan oraya yuvarlanıyo,sanırım çok hızlı bi kız olacak işim var yaniiyerimsenibenbu arada bebişimin 2 tane dişi çıktı sizle görüşmeyeli:teytey::teytey:kocaman kız oldu yani,sizinkilerin ablası oldu..delikafaduldenilki 23 aralıkta,ikincisi de 10 ocakta çıktı.çok şükür ateşli geçirmiyo bu dönemi(şimdilik)ek besinlere de bayaa alıştı minnoşum.artık düzen oturttuk öğün olarak.ona mama sandalyesi alıcam inş en kısa zamanda,iice oturmayı öğrensin de....sütüm de çok şükür arttı diyebilirim artık..kızlar olur da sütünüz azalırsa (inş hiç azalmaz)kuru börülce çok işe yarıyo.bi akşam yedim 4 gündür idare ediyo beni..sütüm çok ii arttı.o kadar çok şey denedim işe yaramadı,bana kilo olarak geri döndü.keşke önceden deneseydim.'börülce ne' diyebilirsiniz.ben egeliyim.orada bol olur.ama marketlerde belki kurusunu bulursunuz.kuru fasulye gibi ama ortasında siyah bi bölüm oluyo..tavsiye edilir,tecrübeyle sabittiryerimseniben
bu arada kilolarımla başım dertte biliyosunuz.şubat tatilinde(yani haftaya)diyetisyene gidicem.inş güzelce kurtulucam onlardan da,kararlıyım..tombiş bi anne olmak istemiyorum.hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım...mafoldumben
parılcım bana kızmışsın kilo muhabbetimden dolayı,haklısın ama bööle de insan özgüvenini yitiriyo..ama elbette ki bebeğimi verdiği için Rabbime nankörlük etmiyorum.çok mutluyum tabii.inş bunlardan kurtulunca daha da mutlu olucam...bizden bu kadar....
parılcım,dr'a gitmişsin sonunda.çok sevindim.ikinizde de sorun yokmuş madem niye hemen tüp bebk demiş bu dr.yaşınız kaç canım eşinle..ya da denemeniz 1 yılı geçti mi?belki o yüzdendir,ama önce bi aşılama deneseydi..ne biliim,dr daha iiisini bilir heralde ama..hakkında hayırlısı olsun canım.dualarım seninle.inş kavuşursun hayaline..lütfen pes etme.güçlü ol.sen inanırsan ve güçlü olursan Rabbim mükafatını muhakkak verecektir...
zeynepcim,elifcim..kızlar sizden naber?büyümüştür sizin minnoşlar da..inş iisinizdir..
tiramisucum sen nasılsın?aldığın bişey varmış.ilginç bişey..inş işine yarar da 2010un ilk annelerinden olursun canımcım..dualrım seninle canım...
beryalcim esercim sizin oğluşlar nasıl?çok çabuk büyüyolar dimi?Allah yavrularımızı bize bağışlasın ve kavuşmayı bekleyen arkadaşlarımıza da vuslatı yakın eylesin inş...
unuttuğum kimse varsa affedin.hepinizi çok öpüyorum.benim muzur kızım uyanmış mı bakmam lazım.bazen uyanıyo kendi kendine oynuyo,haberim olmuyo.çok öptük hepinizi...Allaha emanet olun..

canım hoşgeldin haddim değil ama ben nedense aşılamaya olan guvenımı kaybettım hanı bı yıl değil senınde bnece asılma ile zaman ve para kaybetme bıraz dah atoplayıp daha çok şansın olan bı yontemı yap bende dıyorum şimdi keske zaman kaybetmeseydım onlarla umudumu kaybetmeseydım dıye ama işte oluyor şimdş başka bısey aldık aslında ondada cok umut bağlamıyorum ama hayırlısı baklaım cnm öpüyorum seni çokkkk
canlarım selamlar nasılsınız .ben uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın .doruk çok gazlıydı.hep ağlıyordu.şimdilerde daha iyi.
sizler nasılsınız.herkesi çok özledim .
iyiyiz bizler cnm bildiğin gıbı valla maşallah doruk efendi de kocaman olmuş allah sğlıkla uzun yıllar versin size öpüyorum .....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Doğum ve Sonrası... > Doğum Öyküleri
Nohutum hoşgeldin dünyamıza .annesinin kaymaklısı doğdu
en kısa zamanda bakıcam cnm

beauty cvanım maşallah kızına allah sağlıkla uzun ömürler versin sizlerede inşallah canım dualarında oldugumu hissediyorum belkide bu aldımız makına ugurlu gelirde ik 2010 haberını ben verırım hayırlısyla canım öpüyorum senı cokkk kızımızında yenı fotolarını beklıyorum tatlım

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--ahsenecem.....
--mişha.............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya..............
--karakizimmm.......
--sanal................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1) sadecesen21.........:CüvCüv: :CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek: KAYRA SENA bebek :))

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 --:ecrin_bebek: HÜSEYİN EFE bebek :))

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---BERYAL---5 EKİM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

a.s.a.s.a.s.

---EliFatihEFU -- :ecrin_bebek: 11 KASIM 2009 --NİSA PINAR BEBEK :))
normal--3370 gr 52 cnm

a.s.a.s.a.s.

--MEVZEY--:ecrin_bebek: 16 KASIM 2009 HATİCE CEMRE BEBEK:)))

a.s.a.s.a.s.

26ESER26--:ecrin_bebek: 15 ARALIK 2009 EGE BEBEK :)))
normal 3300 gr 56 cm
a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…