canım umarım işine yarar ama ben o tedaviyi 5 ay gördüm ben de işe yaramadı,şimdi puregon denen iğnelere başladım ve ben de ardından ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün.Umarım herşey ii olur
ve faydasını görürüz.Çünkü çookk zor.
canım bende bu ay aynı senın tedavınden oldum ve benımde 3 tane yumurtam oldu ıgneden 1 saat sonra ılıskı önerdı benım doktor sızınkıde öylemı dedı ınsaallah hamiş kalırız ve tüm isteyenler hamiş kalır
merhaba arkadaşlar ben de bu ay klomen kullanmaya başladım.dr .adetin 5.günü başla 5 gün kullan(günde 3kez)ve gel dedi.bugün ilk kez başladım.ilk 2 haptan sonra belim ve kasıklarımda ağrılar oldu.zaman zaman şiddeti epeyce arttı.az önce 3.yü içtim.sizde de böyle şeyler oldu mu?
merhaba arkadaşlar ben de bu ay klomen kullanmaya başladım.dr .adetin 5.günü başla 5 gün kullan(günde 3kez)ve gel dedi.bugün ilk kez başladım.ilk 2 haptan sonra belim ve kasıklarımda ağrılar oldu.zaman zaman şiddeti epeyce arttı.az önce 3.yü içtim.sizde de böyle şeyler oldu mu?
canım ben temmuzda 3 yıl olacak ben önceden gonophene ve pregly tedavısı gördüm 4 ay olmadı yer degısıklıgı yuzunden baya bı ara verdık şimdide baska doktordayım bende önceden 36 saat sonrası yapıyoduk:) ama bu doktorum ınatla 1 saat sonra dedı hatta bana nerden cıkarıyorsunuz onu dedı valla bende sasırdımm a.s.
merhaba beauty ben de klomen kullandım 12. günü baktırdım yumurtalarım 14,5 mm olmuş seninkiler ne kadardı
benimkinin boyutunu beğenmedi iyi ama iğne yapamam dedi
cumartesi baktır istersen igne yaptır dedi
bende kararsız kaldım
iğneyi ödemiyolarmış gerçi pahalı değil ama ben ödeniyo diye biliyorum.İnan ne yapacağımı şaşırdım ya bu aydan vaz geçecem yada her ihtimale karşı yaptıracam yapmadan önce bakacaklarmı tekrar yumurtalıklara merak ediyorum?
canım doktorun tekrar gel bakalım demeliydi bence.'istersen' denir mi hastaya.sen ssklı mısın?ben emekli sandığındanım.o yüzden ödedi benimkini.bence vazgeçme.Allah büyüktür.bakarsın bi tutmuş.herkesten önce hamile kalmışsın.inşallah.bence boş geçeceğine dene derim.hem de o kadar ilaç içtik.boşa gitmesin.en azından umudumuz olur,diymi?yaptır sen arkadaşım.inşallah bebişine kavuşursun bir an önce böyle beklemek çok zor biliyorum.1 ay bekliyoruz.çıldıracak gibi oluyorum her ay.inşallah sen de ben de faydasını görürüz.sen beni dinle yaptır iğneni ve umudunu besle...senin için dua edicem canım...:1hug:
canım ben de dün giremedim nete,evet umudumuzu hiç kaybetmeyelimmm hiç,bi gün her şey çok güzel olacak inanıyorum.Bu arada ben de klomeni kullandığımda çok ağrıdı yumurtalıklarım şimdi puregon kullanıyorum ve yine çok ağrıo,ve ilişki saatine hep 36 saat diye verdi doktorum .Kafası karışık olan arkadaşlar var onlar için söylüyorum.ii haberlerinizi bekliorum
:teytey:[/QUOcanım meraba.nasılsın?inşallah ben senden ümitliyim.sanki ilk haber senden gelecek gibi.dün görüşemedik.ilişki saati demişken,dr bana 36.saat dedi ama ben şunu merak ediyorum.sadece tutarsa o saatte mi tutar?yani diğer günlerde boşuna mı deniyoruz?:)tekrar görüşmek dileğiyle.irtibatı koparmayalım.sonucu (bebişini)merak edicem.:1hug:
Canım benimmmmmŞeniz umarım hissettiğin gibi olur ama hepimiz kavuşalım bebeklerimize inşalllaaaaahhhhhh....canım ben de dün giremedim nete,evet umudumuzu hiç kaybetmeyelimmm hiç,bi gün her şey çok güzel olacak inanıyorum.Bu arada ben de klomeni kullandığımda çok ağrıdı yumurtalıklarım şimdi puregon kullanıyorum ve yine çok ağrıo,ve ilişki saatine hep 36 saat diye verdi doktorum .Kafası karışık olan arkadaşlar var onlar için söylüyorum.ii haberlerinizi bekliorum
:teytey:[/QUOcanım meraba.nasılsın?inşallah ben senden ümitliyim.sanki ilk haber senden gelecek gibi.dün görüşemedik.ilişki saati demişken,dr bana 36.saat dedi ama ben şunu merak ediyorum.sadece tutarsa o saatte mi tutar?yani diğer günlerde boşuna mı deniyoruz?:)tekrar görüşmek dileğiyle.irtibatı koparmayalım.sonucu (bebişini)merak edicem.:1hug:
İlişki için 36. saat demesi yumurta o saatte çatlıoda ondan sonrasındaki 4-5 gün de çok önemli aslında.Boşuna diye bişey yok,asla öle düşünmemeliyiz.Allah'ın işi belli olmaz.Tez zamanda ii haberler gelse de umut olsak birbirimize.
Bu arada beauty sen rahim filmi çektirdin mi?ve durumunu bana bi daha yazar mısın
?Yani kaç yıllk evli olduğunu ve ne zamandır olmadığını bebeğinin .Öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?