Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

beauty*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
499
2
96
Diğer
arkadaşlar dr'um bana bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle verdi.bugün 12.günüm.dr'a gittim çok şükür 3 tane yumurta oluşmuş.az önce de iğneyi yaptırdım.Allah inşallah bu ay yüzümü güldürür.bakalım sonuç ne olacak.lütfen dualarınızı bekliyorum...benim durumumda olup da isteyen herkes anne olur inş...yerimseniben:teselli:

canım umarım işine yarar ama ben o tedaviyi 5 ay gördüm ben de işe yaramadı,şimdi puregon denen iğnelere başladım ve ben de ardından ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün.Umarım herşey ii olur
ve faydasını görürüz.Çünkü çookk zor.

sağol canım inşallh puregon nasıl iki ayrı iğne mi vuruldun?nerden yapılıyo?Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor.bilmeden hamile kalanlara hayranım.biz göz göre göre olunca herşeyin farkında olup beklenti içinde olunca daha da zormuş.inşallah senin tutar.hayırlısı olsun..haberlerini bekliycem....

anladığım kadarıyla sen daha tedavinin başındasın.Ben klomen hapla beraber prengly çatlatma iğnesi kullandım ama o da ovitrelle ile aynı şey yani muhadili,5 ay kullandım ben de işe yaramadıama umarım sen de yarar.Şimdi bi sonraki aşamaya geçtik o da puregon .Göbekten yapılıyo ama zor değil kullanımı onu belli bi süre kullanıyosun sonra yine çatlatma iğnesi.Prengly piyasa da çok bulunmadığından ovitrelle kullan dedi doktorum.Hayırlısı bakalım.Ben de bekliyorum haberlerini.

canım bende bu ay aynı senın tedavınden oldum ve benımde 3 tane yumurtam oldu ıgneden 1 saat sonra ılıskı önerdı benım doktor sızınkıde öylemı dedı ınsaallah hamiş kalırız ve tüm isteyenler hamiş kalır

canım meraba dr bana 36.saatte ilişki önerdi.iğne vurulduğum gün ilişki olmadı.ertesi gün oldu.ben sabah 10'da vuruldum.ertesi gün akşam 9da sonraki gün sabah 7de ve yine akşamına 9da dedi dr.valla bilmem ki...acaba biz kaçırdık mı dersin?niye böyle bi farklılık olmuş?inşallah canım hamişlere katılırız artık.ben 4 aydır uğraşıyorum.senin ne zamandır?Allah yardımcın olsun kader arkadaşım....yerimseniben

canım ben temmuzda 3 yıl olacak ben önceden gonophene ve pregly tedavısı gördüm 4 ay olmadı yer degısıklıgı yuzunden baya bı ara verdık şimdide baska doktordayım bende önceden 36 saat sonrası yapıyoduk:) ama bu doktorum ınatla 1 saat sonra dedı hatta bana nerden cıkarıyorsunuz onu dedı valla bende sasırdımm a.s.

merhaba arkadaşlar ben de bu ay klomen kullanmaya başladım.dr .adetin 5.günü başla 5 gün kullan(günde 3kez)ve gel dedi.bugün ilk kez başladım.ilk 2 haptan sonra belim ve kasıklarımda ağrılar oldu.zaman zaman şiddeti epeyce arttı.az önce 3.yü içtim.sizde de böyle şeyler oldu mu?

Arkadaşım ben de seninle aynı durumdayım. Adet sancım da arttı sanki. Dr bittikten 2 gün sonra gel dedi, ne yapacak ki?kafamçokkarıştı

Asutay bende klomen benzeri ganophene kullanmaya başladım bu ay ilk kez.. adetimin 5. günü başladım ve 5 gün (günde 2 tane) kullandım. Aynı ağrılar bende de oldu.. hatta ilaç biteli 1 hafta oldu hala ara ara kasıklarımda ağrılarım var.:bbo:

merhaba ben de 5.gün başladım ama günde 2 içtim.hap kullanırken değil de iğneyi vurulduktan sonra başladı benim ağrılarım.sol yumurtalığım yerinden çıkacak gibi ağrıyo.bence endişelenme.kimse sorsam bu ağrıların varlığından bahsediyo.inşallah bunlar iyiye işarettir ve bu ay hepimiz hamişliğe terfi ederiz..sabırla devam tatlım..yerimseniben

merhaba beauty ben de klomen kullandım 12. günü baktırdım yumurtalarım 14,5 mm olmuş seninkiler ne kadardı

canım benim de temmuzda evliliğim 3 yılı dolduracak.ilk iki yıl istemedik.sonra geçen yaz denedik,oldu ama düşüük yaptım.düşükten sonra da 4-5 aydır denedik olmadı maalesef.bu ay başladı dr tedaviye.bakalım inşallah ilkinde tutar sağlıklı bi şekilde.saat konusu farketmez aslında.çünkü önemli olan spermin orada hazır bulunması bildiğim kadarıyla.inşallah ikimiz de (ve isteyen herkes)hayırlı haberler veririz birbirimize..artık biz de anne olalım inş.amin:):1hug:

merhaba beauty ben de klomen kullandım 12. günü baktırdım yumurtalarım 14,5 mm olmuş seninkiler ne kadardı

merhaba canım.ben de 12.gün baktırdım.1 büyük 2 küçük yumurta oluşmuş.büyük olan istediğimiz kıvamda dedi dr ama boyutunu söylemedi ve o gün yaptırdı iğneyi.sen ne zaman yaptırdın?ilişkiyi ne zaman önerdi?benim 36.-48. saatlerde ve de ikinci günün akşamı önerdi.hayırlısı olsun canım.inşallah bebişlerimiş oluşmaya başlamıştır.:):1hug:

benimkinin boyutunu beğenmedi iyi ama iğne yapamam dedi
cumartesi baktır istersen igne yaptır dedi
bende kararsız kaldım
iğneyi ödemiyolarmış gerçi pahalı değil ama ben ödeniyo diye biliyorum.İnan ne yapacağımı şaşırdım ya bu aydan vaz geçecem yada her ihtimale karşı yaptıracam yapmadan önce bakacaklarmı tekrar yumurtalıklara merak ediyorum?

canım doktorun tekrar gel bakalım demeliydi bence.'istersen' denir mi hastaya.sen ssklı mısın?ben emekli sandığındanım.o yüzden ödedi benimkini.bence vazgeçme.Allah büyüktür.bakarsın bi tutmuş.herkesten önce hamile kalmışsın.inşallah.bence boş geçeceğine dene derim.hem de o kadar ilaç içtik.boşa gitmesin.en azından umudumuz olur,diymi?yaptır sen arkadaşım.inşallah bebişine kavuşursun bir an önce böyle beklemek çok zor biliyorum.1 ay bekliyoruz.çıldıracak gibi oluyorum her ay.inşallah sen de ben de faydasını görürüz.sen beni dinle yaptır iğneni ve umudunu besle...senin için dua edicem canım...:1hug:

canım ben de dün giremedim nete,evet umudumuzu hiç kaybetmeyelimmm hiç,bi gün her şey çok güzel olacak inanıyorum.Bu arada ben de klomeni kullandığımda çok ağrıdı yumurtalıklarım şimdi puregon kullanıyorum ve yine çok ağrıo,ve ilişki saatine hep 36 saat diye verdi doktorum .Kafası karışık olan arkadaşlar var onlar için söylüyorum.ii haberlerinizi bekliorum
:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…