Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamamen allahın takdıri cnm hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun .....
iğneden sonrakı maximum3 gun daha hamile kalma şansın devam ediyor yanı iğneden sonra 36 saat içinde yumurtan çatlıyor ve yalnızda 24 saat canlı kalabiliyor ama speermler içinde 3 gune kadar canlı kalabiliyor bu yuzden yumurtlamanın önceside sonrasida önemli ...ama sık tuvalete cıkmam tamamen düşünmene strese bağlı bende ilklerde öyleydim iğnenin öyle bi etkisi yok o tamamen bizim kafamıızda kurmamız hani derler ya hamile kalınca sık wc gıdılır dıye (oysakı hamileliğin son aylarında sıklasır bebek idrar kesesini sıkıstırdıgında falan ilk aylarda olmazmış ))o yuzden psıkolojıkman yer etmiş ve bol bol gıdıoz hanı bı umut ya belki diye ben öyleydim mesela ama zamanla geçti tabiikide ilk bı kac ay oldu ama bende de cnm....

belkide öledir bilemicem .artık bu haplar iğneler vucudumuzda bir sürü yan etkilere sebep oluyor hangisi ilaçtan kaynaklı bilemio insan.kaydirigubbakcemile3

meraba kızlar
bende bugün klomene başladım günde 2 adet 5 gün kullanıcam ve ovitrelle iğnemide sipariş ettim bugün elime geçicek inş hap bitince 2 gün durucam 3.gün dr gidicem ve belli olucak umarım yumurtam oluşur ve aşılamam gerçekleşir aşılama olucam inş

inşallah canım iğnenide olursun bende iğnemi oldum bekliyorum canım bu ay sonunu.

inşallah canım iğnenide olursun bende iğnemi oldum bekliyorum canım bu ay sonunu.

saol canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah daha fazla beklemeyelim
hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini alırız inş:teytey:

arkadaslar ben yeni uye oldum, bugun hamile oldugumu ogrendim sonunda! bi suru doktor gezdim, sonunda Prof. Dr. Onur Karabacak sayesinde 1 ay icinde hemencecik hamile kaldim Allah'ima sukurler olsun! Super bir doktor, hepinize tavsiye ediyorum, bosuna baska yerlerde vakit ve para harcamayin, ben keske daha once baska doktorlara gitmeseydim diyorum. Darisi hepinizin basina!! Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin INSALLAH!

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

ne güzel canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çatlatma iğnesiylemi hamile kaldın daha önce ne kullanmıştın da hamiş kalamamıştın bizimle paylaşırsan çok seviniriz canım

tabiki cnm
zaten ben haftalardir bu siteyi okuyup duruyordum ama piskopat gibi.
oncelikle moralinizi yuksek tutun cunku gercekten moralsiz beklemek dayanilmaz birseymis bunu anladim
ayrica tbaktiniz bikac ay olmuyo hemen harekete gecin bosuna kendi basiniza ugrasmak beklemek yerine
bana sirasi ile kan testi, hormon testi, hormon ilaci, hsg rontgeni, yumurta buyutme icin klomen ve puregon, catlatma icin preglyn, surekli kan sayimi takibi, sonra asilama, asilama sonrasi gunler de dogal yolla denemeye devam ve ayni zamanda rahimde tutunmayi arttiran bir ilac seklinde bi uygulama yapildi ve hemen 2 haftada hamile kaldim sukurler olsun Allah ima.
Ama dedigim gibi cok para tuzagi klinikler, dikkatsiz doktorlar da gordum.
Keske basta vakit ve para kaybetmeseydim diyorum ama buna da Sukurler Olsun.
Allah hepinize tez zamanda versin sekerler,
Biz kadinlar herseyin en iyisini hak ediyoruz valla.
Her aciyi biz cekiyoruz, insallah tum cabalarimiz guzel sonuclarin Allah 'in izniyle.

Son düzenleyen: Moderatör:

slm droplet ya senın dedıgın bu dr un bilgilerini bana verebılırmısın ınan cok sevınıcem sımdıden tşk ler

tabi cnm
Prof. Dr. Onur Karabacak / Gazi Universitesi Kadin D. Anabilim Dali Baskani
0312 468 88 66

merhaba kızlar lutfen yardımcı olun
3 gundur her gun gebelık testı yapıorum hepsındede sılıkte olsa ıkıncı cızgı cıkıo ama hemen degıl.ekran kurududktan sonra cıkıo..sızce napım esım bıraz daha bekleyelım dıo ama ıcım ıcımı yıyoo napsam kanda baktırsammı

Sabırsızlıkla bekliyorum canım aşama aşama anlat ben buralardayım bakacağım hep
Buarada yumurta toplanırken narkoz alındığını bilmiyordum neyse inşallah emeklerinin sonunda mutlu olursun Rabbim sanada kuzucuğunu koklamayı nasip etsin.

tamam cnm çok saol ....
evet cnm narkozlu oluyormus eger istersen yumurta koyma işleminide narkozlu yaptırabılıyormussun ama ona gerek yok zaten histeroskopide narkoz aldım alıştım yani :))) öpüyorum çokkk

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandım çünkü geçen ay yumurta takibinde yumurtalarım tam gelişmemişti klomenden sonra adetimin 10. günü 20mm 18 mm ve 16 mm lik yumurtlar oluştu ve doktorum adetimin 11. günü ovitrelle iğne yapmamı istedi şu an iğnenin üzerinden 12 gün geçti ve bugün progesteron için kan verdim öğleden sonra sonuç alacağım peki iğneden 14 gün sonra mı Beta hcg ye bakılıyor? Tek üzüntüm bende hiç bir belirti olmaması ne gögüs ağrısı ne kasık bel ağrısı. sizde iğneden sonra hiç belirti olmuşmuydu? Hayırlısı olsun diyelim

canım maaşallah ne güzel büyümüş yumurtaların öyle,canım illa herkeste belirti olcak diye bişey yok,moralini bozma,ben senden umutluyum valla o yumurtalarla,progesteron değeirn kaç çıktı ? eğer 10 ve üzeri ise çatlamştır yumurtaların

kızlar merhaba benim bu ayda olmadı serephone kullanmaya başladım bu gün yine yumurtam büyürsede çatlatma iğnemi olucam inşallah bu ikinci denemem olacak busefer bişiler olur inşallah yahepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar

selam kızlar klomen etki etmedi bana bugün 15.günümdü kontrole gittim yine yumurta yok cuma yine gidicem bakalım yoksa yine yumurta heralde sonraki aya kalıcak benim işim ovitrellede elimde kaldı bozulucak diye korkuyorum keşke dr uyup hemen almasaydım..
gkulofen 850mg de kullanıyorum 15 gündür midemi alt üst etti kasıklarım ağrıyo off mahfetti beni yemek yiyemiyorum 10 kilo fazlam var gitse bari ..
böyle işte kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…