ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet çok zor beklemek hepimiz için oeki ablan doğal yollamı hamile kaldı tedavilerden sonra allah bağışlasın

hayır yine tüpbebekle oldu yine ama aynı kurumda çalıştığım ark.50 yaşında ve yıllar sonra kendiliğinden doğal yollarla oldu şimdi doğumuna 3 ay kaldı:)

OKUMAYA DEĞER...........
Bir zamanlar birisi Allah'tan

bir çiçek ...

...ve bir kelebek diledi.

Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs ...

... ve bir tırtıl verdi.

Adam üzgündü, neden dileği yanlış anlaşılmıştı, bir anlam veremiyordu.
Sonra şöyle düşündü:
Allah'ın ilgilenmesi gereken o kadar çok insan var ki ...
Ve sorgulamamaya karar verdi.
Bir zaman sonra, adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğuna bakmaya gitti.

Fakat gördüklerine inanamadı: dikenli ve çirkin kaktüsten güzel bir çiçek ortaya çıkmıştı.

Ve göz zevkini bozan tırtıl
harika bir kelebeğe dönüşmüştü.
Allah ne yaptığını bilir.
O’nun yolu HER ZAMAN en doğrusudur, bize tamamen yanlış görünse bile.
Eğer Allah'tan bir şey isterseniz ve O size başka bir şey verirse, GÜVENİN.
O’nun her zaman size ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olabilirsiniz!
İstekleriniz ...

... her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir !

Allah dileklerimizi her zaman yerine getirir, o yüzden kuşkulanmadan veya şikayet etmeden O’na inanmaya devam edin.

Bugünün DİKENİ ...

... Yarının ÇİÇEĞİDİR !

inşallah canımm yaa bu ayda olmazsa iğne verıcekmıs banada ıgnelerle yumurtalıklarımı buyultup aynı anda bıde aşılama yaparız dedi oda tutmazsa bi tüplerinin durumuna baktırırız dedi...sen nezaman laparoskopi oldun cnm sebebsiz infertilitemi seninkisi..

sana katılıyorum arkadaşım aynı şeklide bende öyleyim psikolojim bozulmuş bi halde şu istemeden hamile kaldım deyipte onlara kıyanlar varya bide onlara gıcık oluyorum

aynen canım yaa ben anlamıyorum artık bırısı hamıle deyınce mucıze gıbı gelıyo bana ben o kadar ugrasıyorum kaç aydır hıc tutturamadım bunlar nsl bı seferde tutturmuşlar dıyorum..valla adetım yaklaştıkca ve adet oldukca bende depresyona gırıyorum çevremde hamıle olmayan yook herkes bende beebek beklıyo ama yok olmuyor...ve allah içimi biliyorya hıc aşılama olmak ıstemıyorum inşallah biz isteyen kullarına acırda bızımde yuzumuzu guldurur...

aşılama neden önermiyor acaba canım...
inşallah bir an önce sevindirici haberi alırsın cnm..stres çok buyuk etkenmıs ama maalesef kendımıze laf gecıremıyoruz..

aşılama neden önermiyor acaba canım...
inşallah bir an önce sevindirici haberi alırsın cnm..stres çok buyuk etkenmıs ama maalesef kendımıze laf gecıremıyoruz..

bı sorunun yok normal olmaması için dıyo şimdılık devam edeyoruuz iğnelere asılamadan bende korkuyorum zaten o kadar seyı çekıyosun sonu hüsran oluyo

anladım canım stresten bende sıkılıyorum valla

benim belirtiler çıktı hiç üzülmüyorum ama göğsüme yakın koltuk altım ağrımaya başladı ve yüzüm normal cilt olmasına rağmen yağlanmaya başladı ben elendim inş.sizler hayırlı haberler verirsiniz üzüldüğüm şey bundan sonraki tedavim nasıl olacak

Son düzenleme:
bı sorunun yok normal olmaması için dıyo şimdılık devam edeyoruuz iğnelere asılamadan bende korkuyorum zaten o kadar seyı çekıyosun sonu hüsran oluyo

aşılama zormu ağrılımı oluyor benim doktorda tüp bebek öneriyordu ikinci iğne yapışımda ben istemedim

aşılama zormu ağrılımı oluyor benim doktorda tüp bebek öneriyordu ikinci iğne yapışımda ben istemedim

tam bılmıyorum canım ama googleden izledım izle istersen sende bılgın olsun ama herseyın zorlugu var

gecen ay benımde göguslerı çok agrımıştı ve sısmıştı kesın hamıleyım demıştım adet oldum yıkıldım ya :44:

gecen ay benımde göguslerı çok agrımıştı ve sısmıştı kesın hamıleyım demıştım adet oldum yıkıldım ya :44:

bende ağrı olur adet öncesi ayy canım yaa insan bir belirti görse bile ümit ediyor birgün olacak o zamanda biz inanmayacaz dua edelim birbirimize belki birimizin o gün o saat o dakka dua kapısı açıktr

bende ağrı olur adet öncesi ayy canım yaa insan bir belirti görse bile ümit ediyor birgün olacak o zamanda biz inanmayacaz dua edelim birbirimize belki birimizin o gün o saat o dakka dua kapısı açıktr

inşallah canım dedıgın gıbı olur ben çok çektım Allahım baskalarınada cektırmez inş.

amin canım rabbim daha fazla çektırmesin izledim googlen başarı şansı azmış %20ymiş 35 yaş üstü içinde %5miş

evet canm o yuzden canım istemıyo tup bebekte aynı şeilde inş.onları yaşamak zorunda kalmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…