sabretmemiz lazım ben çok stres yapıyorum kendime aslında önümde engüzel ornek ablam var 15 sene sonra ikizlerimiz oldu artık dr.bile ümidi kesip tüp bebek yapmak istemiyolardı çok şükür oldu darısı bize ama ablam hiç ümidin yitirmedi bi gün olacak ümidi ile hep eşyalarını bile hazirlamıştı ben yapamıyorum öyle o kadar güçlü değilim
inşallah gerek kalmaz canım bende cok duşundum laparoskopi olmak için uzun bı sure cesaret edemedım ama en sonunda mecbur kaldım acaba sorun mu var dıe öle oldum bı haft zorluk cektım dedıysem sadece oturup kalkmakta iş yapmakta zorluk çektım andada annem vardı zaten esımde yardımcı oldu o şekılde atlattım çok şükür
sana katılıyorum arkadaşım aynı şeklide bende öyleyim psikolojim bozulmuş bi halde şu istemeden hamile kaldım deyipte onlara kıyanlar varya bide onlara gıcık oluyorum
inşallah canımm yaa bu ayda olmazsa iğne verıcekmıs banada ıgnelerle yumurtalıklarımı buyultup aynı anda bıde aşılama yaparız dedi oda tutmazsa bi tüplerinin durumuna baktırırız dedi...sen nezaman laparoskopi oldun cnm sebebsiz infertilitemi seninkisi..[/
evet canım sebepsiz infertılıte mayıs ta oldum bana asılama önermıyo doktorum ama arastırdıgım kadarıyla iğneler asılamada kullanılıyomuş şuan benım sadece sperm enjekte edılmıyo ama ilaclar aynı
iyiyim sen nasılsın
evet canım sebepsiz infertılıte mayıs ta oldum bana asılama önermıyo doktorum ama arastırdıgım kadarıyla iğneler asılamada kullanılıyomuş şuan benım sadece sperm enjekte edılmıyo ama ilaclar aynı
aşılama neden önermiyor acaba canım...
inşallah bir an önce sevindirici haberi alırsın cnm..stres çok buyuk etkenmıs ama maalesef kendımıze laf gecıremıyoruz..
anladım canım stresten bende sıkılıyorum valla
bı sorunun yok normal olmaması için dıyo şimdılık devam edeyoruuz iğnelere asılamadan bende korkuyorum zaten o kadar seyı çekıyosun sonu hüsran oluyo
aşılama zormu ağrılımı oluyor benim doktorda tüp bebek öneriyordu ikinci iğne yapışımda ben istemedim
benim belirtiler çıktı hiç üzülmüyorum ama göğsüme yakın koltuk altım ağrımaya başladı ve yüzüm normal cilt olmasına rağmen yağlanmaya başladı ben elendim inş.sizler hayırlı haberler verirsiniz üzüldüğüm şey bundan sonraki tedavim nasıl olacak
gecen ay benımde göguslerı çok agrımıştı ve sısmıştı kesın hamıleyım demıştım adet oldum yıkıldım ya :44:
bende ağrı olur adet öncesi ayy canım yaa insan bir belirti görse bile ümit ediyor birgün olacak o zamanda biz inanmayacaz dua edelim birbirimize belki birimizin o gün o saat o dakka dua kapısı açıktr
inşallah canım dedıgın gıbı olur ben çok çektım Allahım baskalarınada cektırmez inş.
amin canım rabbim daha fazla çektırmesin izledim googlen başarı şansı azmış %20ymiş 35 yaş üstü içinde %5miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?