nasıl birşey hiç duymadım bizim burdada hamama giderler ama ben hiç gitmedim
hayrılısı olsun arkadaşlar birbirimize destek olalım olacak diye inanalım bizlerinde kaderi böyleymiş allah bizleri böyle sınıyo demekki bakalım isyanmı edcez şükürmü edcez diye biz şükredenlerden olup biribirimize dua edelim buna çok ihtiyacımız var allahım bu nasıl bir çelişki benimki hem umutsuzum hem umutlu heralde bu ay hepimiz aynı tedavi sürecindeyiz bakalım bu ayki şanslı kim aramızda :)
inş.sende kist yaparken belirtileri nasıldı sanırım basit yumurta kisti klomen bendede yapmıştı şimdide korkuyorum ya yine kist yapmışsa
bılmıyorum kı canım benım yumurtla zamanı bı akıntım oluyo yumurta akı kıvamında olan ama uşuttugun zaman falan olabılır bak bazen oluyo benımde onun harıcınde su gıbı seffaf oluyo[/Qsu gibi şefaf güzel gelmesi bu ayda geldimi teyzemde olmuştu hamile şimdi
benım 12. gun olcak pazartesı bende yenı basladım sayılır
benim doktor ilacı iki kez kullandıktan sonra tüp bebek demişti bu ay planlarım var kürt hamamı yapacam kendime bugüne kadar herkeste olumlu yönde etki göstermiş sadece otlardan oluyor keşke daha önce ailemin dediğini yapsaydım eskiden yapılan bi tedavi
benim doktor ilacı iki kez kullandıktan sonra tüp bebek demişti bu ay planlarım var kürt hamamı yapacam kendime bugüne kadar herkeste olumlu yönde etki göstermiş sadece otlardan oluyor keşke daha önce ailemin dediğini yapsaydım eskiden yapılan bi tedavi
canım benim o tarafımda sancım olmuştu 6 cm kistim varmış.doktor tedaviye ara vercez doğumkontrol hapı içiceksin o ericek dedi.bende hem doğum kontrol hapı içtim hemde soğan suyu allaha şükür 2 ay da gitti ama tekrarlarmı bilmiyorum.kist gidincede iğne verdi.korkma canım bişi olmaz rabbim çağresiz dert versin herşeyin çağresi var allaha şükür.
canım ne zamandır korunmuyorsun?benim 2.5 yıldır olmuyo.inşallah bu aylarda rabbim nasip eder hayırlısıyla.
bu nasıl bişey ben ilk defa duydum işe yararsa bizde yapalım zaten denemedik bişey kalmadı bende
ben bu akıntıyı her kadında oluyo sanıyodum ordakilerde bizde sürekli olmuyo dediler bende neden oluyo ozaman benim bekarkende geliyodu doktora sorucam artık
gecen ay benımde göguslerı çok agrımıştı ve sısmıştı kesın hamıleyım demıştım adet oldum yıkıldım ya :44:
bu arada bitkilerin ismini bilmiyorum bende iki üç çeşidi var kaynatısun büyük bi leğene döküyosun biraz soğuduktan sonra leğene oturuyosun bataniye serip üstüne terlemeye çalışıyosun sonra kalkıp kalın giyiniyosun artı otlardan birazını pet veye bi bez üstüne koyup bikini bölgene koyuyorsun iltihap yumurtalar için ve rahim için birebir
mrb kızlarsize bişey sormak istiyorum daha doğrusu iğne tedavisi kullananlara,benim göğüslerim çok şişti ve acayip acıyor herkeste böyle mi oluo ? çatlatma iğnesinden sonra böyle oldu benim sizn ?
mrb kızlarsize bişey sormak istiyorum daha doğrusu iğne tedavisi kullananlara,benim göğüslerim çok şişti ve acayip acıyor herkeste böyle mi oluo ? çatlatma iğnesinden sonra böyle oldu benim sizn ?
benim olmadı 9 günden sonra oldu oda adet olacam ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?