ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

nasıl birşey hiç duymadım bizim burdada hamama giderler ama ben hiç gitmedim

bu bitkilerden yapılıyor zararsız evde uyguluyosun eskiden beri yapılır eskinin yöntemleri bence daha iyi bu kadar uğraşı verseydim eski tedavi yöntemlerine belki bu kadar yıpratıcı olmazdı eskiden doktorların olmadığı yerde bunlar yapılırmış

aynen bende umudumu hiç yitirmiyorum ama içimdende bu ayda olmayacak diyo hep aynı sonucu alınca insan böyle düşünüyo ya rabbim duy sesimizi

inş.sende kist yaparken belirtileri nasıldı sanırım basit yumurta kisti klomen bendede yapmıştı şimdide korkuyorum ya yine kist yapmışsa

canım benim o tarafımda sancım olmuştu 6 cm kistim varmış.doktor tedaviye ara vercez doğumkontrol hapı içiceksin o ericek dedi.bende hem doğum kontrol hapı içtim hemde soğan suyu allaha şükür 2 ay da gitti ama tekrarlarmı bilmiyorum.kist gidincede iğne verdi.korkma canım bişi olmaz rabbim çağresiz dert versin herşeyin çağresi var allaha şükür.

ya ben merak ettım nasıl oluyo o kurt hamamı duymadım bende hıç hamama gıtmedım

bu nasıl bişey ben ilk defa duydum işe yararsa bizde yapalım zaten denemedik bişey kalmadı bende

bende olduğunda hemen gitmişti bu seferde olsun istemiyorum zatan çikolata kistim var başka kist istemiyorum hayatımda

ben bu akıntıyı her kadında oluyo sanıyodum ordakilerde bizde sürekli olmuyo dediler bende neden oluyo ozaman benim bekarkende geliyodu doktora sorucam artık

bu nasıl bişey ben ilk defa duydum işe yararsa bizde yapalım zaten denemedik bişey kalmadı bende

canım bitkilerden çoook eski usul benimde gülüp geçtiğim bir konu dün tezeminde ona bağlı hamile kaldığını duyunca tam inandım o memlekette kaynanası yapmış zaten üç ayda bir oluordu adet olmadığı halde hamile bende şimdiki imkanlarımla deneyecem

ben bu akıntıyı her kadında oluyo sanıyodum ordakilerde bizde sürekli olmuyo dediler bende neden oluyo ozaman benim bekarkende geliyodu doktora sorucam artık

akıntın kokulumu kokuluysa belki iltihabın vardr kokusuzsa sorun yok

bu arada bitkilerin ismini bilmiyorum bende iki üç çeşidi var kaynatısun büyük bi leğene döküyosun biraz soğuduktan sonra leğene oturuyosun bataniye serip üstüne terlemeye çalışıyosun sonra kalkıp kalın giyiniyosun artı otlardan birazını pet veye bi bez üstüne koyup bikini bölgene koyuyorsun iltihap yumurtalar için ve rahim için birebir

gecen ay benımde göguslerı çok agrımıştı ve sısmıştı kesın hamıleyım demıştım adet oldum yıkıldım ya :44:

mrb kızlar size bişey sormak istiyorum daha doğrusu iğne tedavisi kullananlara,benim göğüslerim çok şişti ve acayip acıyor herkeste böyle mi oluo ? çatlatma iğnesinden sonra böyle oldu benim sizn ?

ben onu sutle maydonozla denemıştım canım bırde elma yagı koyup pedın uzerınee öle beklemıştım ama bı işe yarmadı

mrb kızlar size bişey sormak istiyorum daha doğrusu iğne tedavisi kullananlara,benim göğüslerim çok şişti ve acayip acıyor herkeste böyle mi oluo ? çatlatma iğnesinden sonra böyle oldu benim sizn ?

evet canım oluyo cok normal iğneler yapıyo benımde çatlatma iğnesınden sonra olmuştu çok fazla şişip acımıştı belkı hamıleyımdır demıştım sonucu zaten bılıyosunuz hüsran hormn iğneleri oldugundandır belkı

benim olmadı 9 günden sonra oldu oda adet olacam ondan

benimkiler acımıyor canım

benim olmadı 9 günden sonra oldu oda adet olacam ondan

herkeste farklı etki yapıomus gercekten...ben adet günüm ayın 5 i demiştim meğer 9 umuşş yanlış hatırlıomusumuşum, işin yoksa bekle Allah beklee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…