Estagfurullah canim daha basina gelmediya ondan bilmiyosun ben her tur tedaviden gectigim icin butun asamalari biliyorum prof. Oldum sira doçentlik yolunda :))
doktorum 3 ay ilç jel ve iğne de işe yaramazsa isteyeceğini söyledi. umarım kalmam o günlere
yok canım yitirmiyorum yaaa allahtan ümit kesilirmi​olsun kıuzum sen yıne ummudunu yıtırmee
daha bişey yok canımda bu ağrılarda hayra alamet değilben oldum sen olmazsın inş arkadaşım
ewt canım çok iyi anlaşıyoruz birbirimizle üzülüp seviniyoruz ve en önemli halimizden anlıyoruz...inanıyorum ben canım hepimiz takır takır dökülücez 2013 korkusun bizden sıryla hamiş kalacazz
bende çekildim kızz millet ödümü koparmıştı anastezinden ötürü kesinlikle ne hssettim nede ağrım oldu sonrasınsa​ben çektirttim canım korkulacak bişey yok...bence önce rahim filmi çektrmesi gerekıyodu ona gore tedavıye bşlamalıydı..
daha bişey yok canımda bu ağrılarda hayra alamet değil
ayyyy inşalllaaahhhh ağzın bal yesin son zamanlarda oğlum naniş naniş (kardeş demeye çalışıyo)diye tutturmuştu bu günda benim doğum günümde olcak dedi ya göz yaşlarım iniverdi dayanamadım
bende çekildim kızz millet ödümü koparmıştı anastezinden ötürü kesinlikle ne hssettim nede ağrım oldu sonrasınsa
kırmızılar gelirse bu ay bende çektircem ben bikere daha çekildim aslında anestezi de olmadı ağrımda olmadı doktoroda dedim tüplerin tıkalı olup olmadığını anlamak için değilmi bu bidaha niye çekilicem diye iltihaptan falan kapanmış olabilir tekrar olması gerekiyo dedi allah biliyo ya özel hastane ya para tuzağı diye geldi aklıma hatta bu tedaviyi uygulamadan önce çekcekti ben bir ay deniyelim olmazsa dedim
kırmızılar gelirse bu ay bende çektircem ben bikere daha çekildim aslında anestezi de olmadı ağrımda olmadı doktoroda dedim tüplerin tıkalı olup olmadığını anlamak için değilmi bu bidaha niye çekilicem diye iltihaptan falan kapanmış olabilir tekrar olması gerekiyo dedi allah biliyo ya özel hastane ya para tuzağı diye geldi aklıma hatta bu tedaviyi uygulamadan önce çekcekti ben bir ay deniyelim olmazsa dedim
nasıl ağrın olmadı yaa..benim anam ağladı resmen..doktor da zaten anlayışsız biriydi. ben evliliğimin ilk zamanlarında ilişkiden bile korkuyordum. çok zor süreçler geçirdim. hala bile bazen ilişkide ağrı yaşıyorum. bide bu gebe olmak için geçirdiğim süreçte korkularım ve ağrılarım tekrarlanıyor...vajinal ultrason da bile acı hissediyorum. kendimi kötü hissediyorum. utanma fala değil, garip bi duygu..acı çektiğim için aptal gibi hissediyorum. bu da ayrı bi dert işte benim için...
rahim filminin 10 yıllık geçerliliği var diye duymuştum. ne kadar doğru bilmiyorum tabi
hiç ağrım olmadı gerçekten hatta verdikleri sıvıyı hissettim sol taraftan bira zor geçti ama açık demişti doktor o ay hamile kaldım benide çok korkutmuşlardı bittikten sonra bukadarmı demiştim
valla tebrik ederim. ya doktorun çok iyiymiş yada senin ağrı eşiğin yüksek..keşke ben de hissetmesem hiçbişey..:)
canım tatlıdır aslında istanbulda jfk da çekilmiştim hastane ve ilgi süperdi doktorum iyimiydi iyiydi diyemiycem o ay bana aşılama yapıcaktı 2 güne bir çağırıyo yumurta takibine en son aşılama yapılacağı gün gittik hastaneye seminere gitmiş beni kimseye emanet etmemiş aradık eşime zaten eşinin bu ay yumurta yoktu demiş eve gittik ben ağla ağla canım çıktı tekrar hastaneye gidicem başka doktora dedim allahtan gitmişim doktora ağlaya ağlaya anlattım baktı ben bu yumurtaya aşılama yapmam zaten çatlamak üzere bide çatlatma iğnesi verelim bu gece ilişki dedi ve oğluşum geldi mutlu son ama o günü asla unutamam doktor çoooooooooooooook önemli
jfk neresi canım??
Evet cektirdim..rahim filmi de çektirdin mi
Eheh dogru diyosun karistirdim :)))kızzz sen karıştırdın galiba prof.olmuşsan sonra doçent olamazsın doçentlikten sonra prof.olunur canımmmmm
Filimden sonra kimileri kendiliginden hamis kalabiliyormus..kırmızılar gelirse bu ay bende çektircem ben bikere daha çekildim aslında anestezi de olmadı ağrımda olmadı doktoroda dedim tüplerin tıkalı olup olmadığını anlamak için değilmi bu bidaha niye çekilicem diye iltihaptan falan kapanmış olabilir tekrar olması gerekiyo dedi allah biliyo ya özel hastane ya para tuzağı diye geldi aklıma hatta bu tedaviyi uygulamadan önce çekcekti ben bir ay deniyelim olmazsa dedim
valla tebrik ederim. ya doktorun çok iyiymiş yada senin ağrı eşiğin yüksek..keşke ben de hissetmesem hiçbişey..:)
Arkadaşlar herkes katılıyorsa birsencim sana yine iş düştü bitanem birliste yapar okunacaklara karar veririz meryem suresi , kenzülü arş (çok önemli bir dua ) yasin suresi, ismi azam duası bunların arasından eklemek isteyen varsa görüşlerini bildirsin başlayalım ama daha 3 kişi katılırım demiş:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?