kızlar bir de doktorum iğneyle birlikte progesteron içerikli 15 günlük bir jel verdi, hani olursa tutunması kolay olsun diye. Umarım işe yarar da size de öneririm.
Kızlarr bu arada selamünaleyküm cümleten
rahim filmi de çektirdin mi
Ve aleykunselam canim :)))
nasılsın tatlım bene gece giremedim kociş kızıyo yani o nete girince ben kızıyom diye ben girince de o kızıyo ondan akşam pek giremiyom kaynatmışsınız yine
:)) zaten oyle oluyo bende telefondan baglaniyorum bana soyleniyo esim bende o tlf eline aldiginda soyleniyorum :))
Kisasa kisas anlayacagin xok berbatiz :))
Aynen dedigin gibi ilacli tedaviler deilde igneli tedaviye baslamasan once yapilmasi gerek ..
Bari bugunun yuzu suyu hurmetine bugun olumlu haber verseler kizlar :s
evet benim 13. günüm iğneden sonra bakalım beklemedeyiz ama adet olacam yani biliyorumhissediyorum
Benniye hissedemiyorum aksine olumlu dusunuyorumki olumlu olsun..
tatlım ne biliyim yaaa yarın sabah idrar testi mi yapsam diyorum ama erken de olabilir ptesi felan bekliyim en iyisi iğneden sonra 17.-18. günde adet olan arkadaşlar var
Bugun kacinci gununki
16gun belki kanda cikar ama idrarda sanmam canm
herkese günaydın hayıırlı cumalar
16gun belki kanda cikar ama idrarda sanmam canm
Bugun cuma saatinde herkez dua etsin arkadaslar rabbim dua kapilarini acik birakirmis osaatlerde belki denk gelirde kabul olur dualarimiz ..
Rabbim ummeti muhammedi evlatsiz birakmasin.. evlat askiyla yanan gonulleri cabalari boscevirmesin...
Bizlerede insallah hayirli evlatlar elli ayakli minikler nasip etsin..
Benniye hissedemiyorum aksine olumlu dusunuyorumki olumlu olsun..
ayrıca film en az 5 yıl geçerli öyle iltihaptan tüpün tıkanması 3-5 ay içinde olacak 1 olay değil özel hastane istedi ise mutlaka para içindir canım aman bu oyuna gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?