ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

benide listeye eklermisin bende beklemedeyim...hamile kalan arkadsimizaa hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.....ben prengly ve menegin ignesi kullandimmm..klomende kullandimmmm:16::16::16:

EN çok geçen hafta kasıklarım ağrıdı bu haftada ara sıra 2-3 gündürde hafif hafif mide bulantıları felan dr.'un ayın 21'de test yaptır dedi varsa zaten çıkar inşallah demişti ilk iğneli denememiz çok şükür belli oldu :17:

:34:
bütün bilgilerini yaz ekliyim tatlım...

13 aylik evliyimm..klomen kullandimmm...10 gun once ilk catlatma ignemi vuruldum...igneden once klomen kullandimm..duphaston glukofen ve folikasit ilaclarini kullaniyorum ins hamile kalirimmm...

slmm canım kız birsen öyle konuştun diye içim bi garip oldu vala allah korusun güzel haberler verirsin inş.

EN çok geçen hafta kasıklarım ağrıdı bu haftada ara sıra 2-3 gündürde hafif hafif mide bulantıları felan dr.'un ayın 21'de test yaptır dedi varsa zaten çıkar inşallah demişti ilk iğneli denememiz çok şükür belli oldu :17:

hayırlı olsun sayende bende kendimi hamiş gibi hissettim iğneden sonra kaç gün iişki oldu benim yedinci günüm sen neler yaşadın beirtiler falan hepsini yazsana bizde kasık ağrıyoda birsey olmiyyy baika belirtiler varmıydıı

hayırlı olsun sayende bende kendimi hamiş gibi hissettim iğneden sonra kaç gün iişki oldu benim yedinci günüm sen neler yaşadın beirtiler falan hepsini yazsana bizde kasık ağrıyoda birsey olmiyyy baika belirtiler varmıydıı

yok bacım valla benim gene olmadı diye düşünüyom kasık ağrım bi yumurta çatlama zamanı olmuştı bizim spermler nereye gidiyo anlamıyom ben yaa içerde park halinde bekliyolar heralde :ssz:

kızlarrr nerelerrrdeeesiniiiiizzzzzzzzzzzzzzz:80:

kızzz zehraa benide efkarlandın sonundaa bende kendimden umudu kestimç..birden içime öyle bii hiss doğduuu:95:

kızz mataraniiiiiiiiiii bi tohtoraa gittii kayboldu kızcağızzzz nerdesinnnnnn:109:

kızzzz birsen sende güya psikolojisi bu ay sağlam olanıydın ne oldu birden bire sanA niye oyle bi his oldu

yok bacım valla benim gene olmadı diye düşünüyom kasık ağrım bi yumurta çatlama zamanı olmuştı bizim spermler nereye gidiyo anlamıyom ben yaa içerde park halinde bekliyolar heralde :ssz:

ya bilmiyorumki hiçmi etki etmez vallahi billahi anlamıyorum bu işi elimizle yumurtanın içine bıraksak tekrar geri döner bize

gelde bunalım takılmaaaaa inanırmısın benim belirtiler çıkmaya başladı kızzzzz şimdiden

canımm neden ilaç tedavisine başlamıştın...
kasık agrısı harici başka geçen aylarda olmayan belırtın yokmuydu..mesela akıntın falan varmıydı adet olcak gıbı sancın ayy çokk soru soruyorum kusura bakma..

canımm neden ilaç tedavisine başlamıştın...
kasık agrısı harici başka geçen aylarda olmayan belırtın yokmuydu..mesela akıntın falan varmıydı adet olcak gıbı sancın ayy çokk soru soruyorum kusura bakma..

katılıyorum bu sorulara esrakaya canım göğüs ağrın oldumu peki olmuşsa ne zaman başladı

kızzzz birsen sende güya psikolojisi bu ay sağlam olanıydın ne oldu birden bire sanA niye oyle bi his oldu

ayy nee biliyimm canımm sizin negatif enerjiniz bana geçti herhalde...yoksa hala pek bi belirti yok kasık agrısı herzaman oluyor bende...

13 aylik evliyimm..klomen kullandimmm...10 gun once ilk catlatma ignemi vuruldum...igneden once klomen kullandimm..duphaston glukofen ve folikasit ilaclarini kullaniyorum ins hamile kalirimmm...

canım adet tarıhı beklenen adet tarıhını ıgne tarıhını hangı sehırde oldugu nu tam net yazarsan daha ıyı eklerim :34:

ayy nee biliyimm canımm sizin negatif enerjiniz bana geçti herhalde...yoksa hala pek bi belirti yok kasık agrısı herzaman oluyor bende...

ah canım kusura bakma esrakaya belirtilerini yazmiyyy birsen kız sen yaz bari akıntın vrmı daha bu arada kız rengi nasıl güzel düşünelim göğüslerde sızlama oluyomu alt karın ağrısı peki

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]DUA YERİ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak:nazar:[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]drita81:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk dneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]secills:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]seçil[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]31 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bilglerini yenilemek isteyen veya listeye katılmak isteyen olursa haber versin şekerlerr... :51:

Back
X