ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

fazla özletme kendini hayırlı haberlerle dön inş.kız parmak olayını yaptınmı diye sordum

birazz özleyin beni hehehehe kızlar ben sizi telden takıp ederım cvb yazamasamda...parmak olayını dün denedim hatta dün buyuk tuvaletımı yaparken kabız olmuştum afedersınız ahaa dedım bu sefer hamıleyım herhalde kendımıde parmakladım biraz yumuşak geldi...bugün büyük tuvaletim normale dönünce umudum gittiiiii
:19:

benim göğüsler iğneden 1 hafta sonra ağrımaya başladı hala da devam ediyo ama baktım damar mamar belli değil:43: yarın benim herife doktora götürcem o arada ben de kan vereyim bari korkunun ecele faydası yok kuzularım birsen artık benim listeye :50: ekler benim için de :43::43::43:

yaptır bakalım kuzum inş. süpriz olur sana...dur bakalım senden ben bi gün önce iğnemi oldumm ben senden önce kendimee
:50: ​habu suratsız adamı koyacağımm...

arabistanda kadinlar siyah giiniyor kapaniyorlar...istedikleri zaman alisverise gidiyorlar...manyak gibi alisveris yapiyorlar bu arada..zengin ulke...genenllikle sicak oluyor ama simdi soguk buralar...aslinda sosyal hayat yok tabiki turkiye gibi degil...burada gurbette olanlara hicbir secenek sunmuyorlar...yani yasam zor..gezmek icin guzel...cok guzel alisveris yapilir yani...surekli evdeyimm cunku bulundugum yerde fazla turk yok...allahim kismet ederse umre yapacammm...allah herkesin gonlune gore versin..siyah uzun elbise...esarp ve pece takmak zorunlu burada...ama bazi sehirlerde pece cikarilmis istege gore takiliyor...:16::16::16:

kız eşin ne iş yapıyo orda gerçeten zengin ülke sanırım pahalıda ibadet için orası planlarımızda var eşim herkesten uzak yaşamak istiyo bi kaç sene kalalım diyo o tür giyimi severim inş.nasip olur

anaaaa kız ne güzel napıyonuz orda iş için felan mı

ben esimin yanina geldimmm...esim burada calsiyor...5 ay once geldim...ziyaretci vizesiyleee...buraya alistim...iznimi yapip geri gelecem...guzellik salonu acacam buradaki kadinlar cok duskunler...yani bu meslekte cok para var buradaa:52::52::52::52:

kız eşin ne iş yapıyo orda gerçeten zengin ülke sanırım pahalıda ibadet için orası planlarımızda var eşim herkesten uzak yaşamak istiyo bi kaç sene kalalım diyo o tür giyimi severim inş.nasip olur

aslinda abzi seyler turkiyeye gore uygun ama pahalida olabiliyor...kaliteye gore...buradkai insanlar yemek yapmaz cok tembeller herseyleri hazir..esiniz ne ile mesgul...ins hayirlisi olur..herkesten uzak olmak gercekten insana huzur veriyor...sevdiklerinin ozleminden baska burasi cok guzell..:16::16::16:

arabistanda kadinlar siyah giiniyor kapaniyorlar...istedikleri zaman alisverise gidiyorlar...manyak gibi alisveris yapiyorlar bu arada..zengin ulke...genenllikle sicak oluyor ama simdi soguk buralar...aslinda sosyal hayat yok tabiki turkiye gibi degil...burada gurbette olanlara hicbir secenek sunmuyorlar...yani yasam zor..gezmek icin guzel...cok guzel alisveris yapilir yani...surekli evdeyimm cunku bulundugum yerde fazla turk yok...allahim kismet ederse umre yapacammm...allah herkesin gonlune gore versin..siyah uzun elbise...esarp ve pece takmak zorunlu burada...ama bazi sehirlerde pece cikarilmis istege gore takiliyor...:16::16::16:

hangi şehirdesiniz bende 2005 te hac yapmıştım çok güzeldi. ama yaşamak için tercih etmem tabi, sadece orayı değil yurt dışında yapamam ben herhalde

ben esimin yanina geldimmm...esim burada calsiyor...5 ay once geldim...ziyaretci vizesiyleee...buraya alistim...iznimi yapip geri gelecem...guzellik salonu acacam buradaki kadinlar cok duskunler...yani bu meslekte cok para var buradaa:52::52::52::52:

vala canım köşeyi dönersin bolcada gözlere makyaj yap kızzzzz bakarsın gelirim çırak olurum çok güzel şaç kesimleri kaş şekli verirm

yok bacım valla benim gene olmadı diye düşünüyom kasık ağrım bi yumurta çatlama zamanı olmuştı bizim spermler nereye gidiyo anlamıyom ben yaa içerde park halinde bekliyolar heralde :ssz:

Alemsi guldurdun beni aksam aksam :)) park hali de bekliyolar he :)) paralarini vermiyoz diiye imhami ediliyiler yohsam :))

benimde gogus uclarim aciyor dokununca..igne saplanir gibi oluyor...benim iki tane yumurtam olustu klomenle..19 21 mm..daha sonra catlatma ignesi vuruldum..kahverengi akintim vr...arada karnim da agiriyor sag tarafimmda bir siskinlik hissediyorum ins bebistir...a

arkadasim uzulme hayirlisini dile allahtan...demek zamani gelmedi...zamani gelince elbet kucagina alacaksin bebegini...allah gonlune gore versin:16::16::16:

Alemsi guldurdun beni aksam aksam :)) park hali de bekliyolar he :)) paralarini vermiyoz diiye imhami ediliyiler yohsam :))

öyle valla tatlımm bir işe yaradıkları yok tembel bunlar insan biraz hareket eder gider yumurtayı bulur yapışır bırakmaz yanii bizimkiler totolarını kaldırmıyorlar zannımca :1:

vala canım köşeyi dönersin bolcada gözlere makyaj yap kızzzzz bakarsın gelirim çırak olurum çok güzel şaç kesimleri kaş şekli verirm

benim uzmanlik alanimm bolgesel zayiflama lazer ve cilt bakimi...kuafore bakmiyacam...eleman getirmeyi dusjnuyorum...ne guzel olurdu:16::16::16::16:

benimde karnım çok ağriyor alt karnıma şiddetli 7.5şiddetinde deprem oliyyy sanki oysaki iğnemin 7.günü üç yumurtam vardı galiba üçüz oldu kızlar belkide o yuzden şimdiden oliyyyy bende rica edrim tersini demeyin doğrudr deyin geçiştrn

Back
X