Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fazla özletme kendini hayırlı haberlerle dön inş.kız parmak olayını yaptınmı diye sordum
benim göğüsler iğneden 1 hafta sonra ağrımaya başladı hala da devam ediyo ama baktım damar mamar belli değilyarın benim herife doktora götürcem o arada ben de kan vereyim bari korkunun ecele faydası yok kuzularım birsen artık benim listeye
ekler benim için de
![]()
arabistanda kadinlar siyah giiniyor kapaniyorlar...istedikleri zaman alisverise gidiyorlar...manyak gibi alisveris yapiyorlar bu arada..zengin ulke...genenllikle sicak oluyor ama simdi soguk buralar...aslinda sosyal hayat yok tabiki turkiye gibi degil...burada gurbette olanlara hicbir secenek sunmuyorlar...yani yasam zor..gezmek icin guzel...cok guzel alisveris yapilir yani...surekli evdeyimm cunku bulundugum yerde fazla turk yok...allahim kismet ederse umre yapacammm...allah herkesin gonlune gore versin..siyah uzun elbise...esarp ve pece takmak zorunlu burada...ama bazi sehirlerde pece cikarilmis istege gore takiliyor...![]()
anaaaa kız ne güzel napıyonuz orda iş için felan mı
evet canım ya moralim çok bozuktam adet gibi yoğun değil ama devam ediyo doktorumda yokmuş pazartesi kontrole gidicem
kız eşin ne iş yapıyo orda gerçeten zengin ülke sanırım pahalıda ibadet için orası planlarımızda var eşim herkesten uzak yaşamak istiyo bi kaç sene kalalım diyo o tür giyimi severim inş.nasip olur
arabistanda kadinlar siyah giiniyor kapaniyorlar...istedikleri zaman alisverise gidiyorlar...manyak gibi alisveris yapiyorlar bu arada..zengin ulke...genenllikle sicak oluyor ama simdi soguk buralar...aslinda sosyal hayat yok tabiki turkiye gibi degil...burada gurbette olanlara hicbir secenek sunmuyorlar...yani yasam zor..gezmek icin guzel...cok guzel alisveris yapilir yani...surekli evdeyimm cunku bulundugum yerde fazla turk yok...allahim kismet ederse umre yapacammm...allah herkesin gonlune gore versin..siyah uzun elbise...esarp ve pece takmak zorunlu burada...ama bazi sehirlerde pece cikarilmis istege gore takiliyor...![]()
ben esimin yanina geldimmm...esim burada calsiyor...5 ay once geldim...ziyaretci vizesiyleee...buraya alistim...iznimi yapip geri gelecem...guzellik salonu acacam buradaki kadinlar cok duskunler...yani bu meslekte cok para var buradaa![]()
yok bacım valla benim gene olmadı diye düşünüyom kasık ağrım bi yumurta çatlama zamanı olmuştı bizim spermler nereye gidiyo anlamıyom ben yaa içerde park halinde bekliyolar heralde![]()
kız sen şimdi hacımısınhangi şehirdesiniz bende 2005 te hac yapmıştım çok güzeldi. ama yaşamak için tercih etmem tabi, sadece orayı değil yurt dışında yapamam ben herhalde
ben esimin yanina geldimmm...esim burada calsiyor...5 ay once geldim...ziyaretci vizesiyleee...buraya alistim...iznimi yapip geri gelecem...guzellik salonu acacam buradaki kadinlar cok duskunler...yani bu meslekte cok para var buradaa![]()
üzüldüm yani enazından benmişim gibi içim acıdı rabbim fazla bekletmesin bizleri
Alemsi guldurdun beni aksam aksam :)) park hali de bekliyolar he :)) paralarini vermiyoz diiye imhami ediliyiler yohsam :))
vala canım köşeyi dönersin bolcada gözlere makyaj yap kızzzzz bakarsın gelirim çırak olurum çok güzel şaç kesimleri kaş şekli verirm
yine tek çizgiii:![]()
yine tek çizgiii:![]()