ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

birsencim kız telden girin bilim canım dün demiştin inş.dönüşte iyi habrlerle gelirsin

Son düzenleme:
Herseyin bi zamani var iste zamanla oluyo hersey yoluna giriyo belki seneye kucaklarimiz dolu olur.. 2013 yili hepimize bebek getirsin insAllah....

aoet oldum tezt yaptıktan sonra biz çok kafamıza takıyoruz ya bence adeti bile engelledim gibi geldi bana hiç bir belirtim yokken testten hemen sonra oldum

aoet oldum tezt yaptıktan sonra biz çok kafamıza takıyoruz ya bence adeti bile engelledim gibi geldi bana hiç bir belirtim yokken testten hemen sonra oldum

Hadi canim ya ( dun aksammi oldun ...
Peki hic bi adet yada herhangibir belirtin varmiydi

hiç bir belirtim yoktu canım ağrım falan olmadı farkında bile olmadım olduğumun oooffff rahim filmi çekilcek bu ay

Insallah daha fazla beklemezsin uzuldum..
Benim goguslerim cok agriyor ve damarlari bile gozukuyor asiri halsizim igneden sonraki 10.gunum acaba regl belirtisi olabikirmi erkeb degilmi acaba

Doktor bana stresten uzak dur dedi,hormonlari cok etkiliyomus ama durabilirsek iste,gecmisteki insanlara bakiyorum da onlarin nasil oldu acaba

KIZLAR GÜNAYDINNN CANLARIM KOCALARI GÖRÜNCE DEĞİL DE HAFTAÇİ ÇALIŞINCA BÜTÜN İŞLER HAFTASONUNA KALIYO ONDAN GİREMİYOZ ŞEKERLER TEMİZLİK ÜTÜ YEMEK DERKEN GÜNLER DE KISA ZATEN GÜN GEÇİVERİYO

BEN ADET OLMADIM AMA HAMİLE DE OLMADIĞIMA EMİNİM YARIN SABAH İDRAR TESTİ YAPCAM AMA KESİN NEGATİF YANİİİBU AY DOKTOR FELAN YOK DEDİ EŞİ ONUN YÖNYEMLERİNİ DENİCEKMİŞİZ GÜN VE SAATE O KARAR VERCEKMİŞ :26:1 AYDA BENİM İSTEDİĞİM GİBİ OLSUN DEDİ İYİ DEDİM BEN DE KIRMAYIM ADAMI BUGÜNE KADAR O BENİ KIRMADI SONUÇTA

DURUMLAR BÖYLE KIZLAR ANAM DA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYO " BİZ HAMİLE KALMAMAKÇİN UĞRAŞIRDIK SİZ HAMİLE KALMAK İÇİN " DİYO NE OLDU BİLMİYORUM BİZE ÇAĞIN HASTALIĞI KISIRLIK OLDU. AMA BU ARADA OLANLARIN DA YİNE HEMEN OLUYO TABİKİ NASİP KISMET KIZLAR ALIN YAZISI KADER BİZİM KADERİMİZ DE BEKLEMEK VARMIŞ RABBİMİN TAKDİRİ

kızzz anan doğru demiş vala çokta güzel söylemiş anası neyse danasıda odur demişler acep uydumu doğurma konusunda analarımıza çekmemişiz demek oluyo kaç günün oldu kızzz hiç belirtin yokmu bu arada eşine

Insallah daha fazla beklemezsin uzuldum..
Benim goguslerim cok agriyor ve damarlari bile gozukuyor asiri halsizim igneden sonraki 10.gunum acaba regl belirtisi olabikirmi erkeb degilmi acaba

göğüslerim benimde ağrıyodu canım iğneden 1 hafta sonra ağrımaya başladı hala var ağrı umarım sen olmazsın canım

güneşe yıldızlara sorar seni ararım yağmura bulutlara sorar seni ararım benden sizlere gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…