- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
inşallah olurumda önüme bakarım umutlar bidahaki aya kistten korktum bende ama ozaman ağrım olurdu heraldeHayir canim bu ilaclari kullandigimiz surece adet oluruz.. egerki hamile degilsen ki insallah hamilesindir hastalanirsin daha 2gunun var
şu an itibariyle umut falan kalmadı arkadaşım kırmızıları bekliyorum şimdide tekrar doktora gitmek içinhayy allah yaa yınede kırmızıları tam gçörmeden umut kesılmez canım..her ne olursa olsun üzülme rabbim sana bı tane melek vermş annelık duygusunu tattırmış...ahh bızdede bı tane olsa onada razıyız..
Bi an 4yil oncesine gittim vay be zaman nasilda geciyor...
Ama su beklemeler omur bitiriyor bi 20gun gecene kadar yumurta degilde gobeciklerimiz catliyo :)))
inşallah olurumda önüme bakarım umutlar bidahaki aya kistten korktum bende ama ozaman ağrım olurdu heralde
şu an itibariyle umut falan kalmadı arkadaşım kırmızıları bekliyorum şimdide tekrar doktora gitmek için
benimde oğlumun doğum tarihi 19.01.2009 canım araları yakın sen anlatınca bende gittim ozamanlara valla hele ben hiç bilmiyormuşum demekki iğneden sonra test mest yapmamışım göğüslerim çok büyümüştü benimde 5,5 haftalıkken öğrenmiştim bilmemekte iyiymiş ne gün saymıştım ne bişey
birsencim diritayla banadagıcık ikonu eklersin artık
Niye hastalandinmi yoksa
hastalanmadım ama çıkmadı olsaydı çıkardı
Kirmizilari gormeden pes etmeeee....
Kizlaaaar neoldu bayildinizmi bugun hicbirinizin sesi cikmamis ...
kızzz herkesin kocası evde ya ondan girmiyolar bende dışardaydm az önce geldim
Nie herkezin kocasi memurmu benimki gerci sehir disinda rahatim :))
canım benımkıde sanayıde arabasının derdınde bende temızlık utu falan yaptım bugun yemege mısafırımde var derken vakıt bu vakıt oldu ama kımscekler yok burda ben galıba hasta olcam uzerımde bı kırgınlık bı halsızklık anlatamam bıde genzım yanıp kasınıyo oksurukte olmususm ıyıkıde dr.gıtmemsım buay
Selam Kizlar...hep kafamiza taktigimizdan oluyo bunlar...
Insanlar onceden bu kdr bilgiye sahip degillerdi umursamiyolardi bilmiyolardi cocuklari olmus hepsininde kafasina bile takmamislar..
Keske bizde takmasak su site bile bizi olumsuz etkiliyo aslinda,hamile haberleri,hamilelik belirtileri vs vs..
Her ay acaba bizdemi oyle olcaz diyerek geciyo oluruna birakalim artik baska seylerle mesgul olalim ya pskolojimiz bozulcak iyce,kendi adima diyim kafayi siyirdim nerde hamile kadin gorsem ters ters bakar oldum :26:
Nie herkezin kocasi memurmu benimki gerci sehir disinda rahatim :))
iyide canım olmiyyy olsa niye takalım ki herkes bir kerede tuturuyo bizde değil bir 10 kerede yapiz tutmiyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?