ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ay canım inşallah çoğunlukla 6. aydan sonramı oluyor cnm bi bilgin varmı

evet canım çoğu 6 aydan sonra olur bu ihtimal yüksek birde daha gençsin yeni evlisin çocuk stresinden uzak dur bence sonra streste engel oluyo benim kistim vardı diye dr.çocuk tedavisini başlattı yoksa 1yıldan sonra düşünüyodum

gündüzlerim bile gece bağlandım boş bir ümide yorgun çıkıyorum günee geeeellll dayanamıyorummm

haklısın canımda stres elde değilki çevrendekilerin beklentisi bebek ama stresten uzak durmam için yardımcı olan yok varsa yoksa bu ay bişey varmı dertleri.. off cnm allah hepimize nasip eder inşallah anneliği canım hiç bi iş yapmak istemiyor evde varsa bebiş yoksa bebeiş

canım ooooo çabuk başlamışsn bu strese zaten insanın psikolojisini bozanda çevre

canım ooooo çabuk başlamışsn bu strese zaten insanın psikolojisini bozanda çevre

Hosgeldin aramiza canim ama braz sanii cok erken baslamssin infertlite tanisi konmasi icin bile 1yil bekliyor drlar yani sendaha yolun basindasin ins. Erken terfi olursun..

Birsencim ben dogumdan sonra 3.5yildir korunmuyirum ama tedaviye daha yeblni basladim gecen ay yumura ilaciyla yumrta olmadi bu ay igneyle 1tane oldu osebepten igneden sonraki kacinci gun regl oldugumu bilmiyorum bakalm b ay kirmizilar gelirse ogrenicem ama insallah ogrenmem (
Liste hic guzel bir hal almadi zaten ugras cabalarrin listesi birde randman alamayinca hepten cokuse ugricaz hepimz .. bari birimiz umut verseydik listedekilere (

katılıyorum sana şansızlar topiği oldu gitti kız varmı belirtin falan

ben aynıyım tüm belirtilr çıktı sabah limonda yedim bol bol her regl öncesi canım çeker yani belirtileri korkuttunmu canım

Ins. Yaniliyosundur..
Benim belirtinin b.si bile yok bugun ne regl e ait nede hamilelige gerci ilk hamileligimdedehicbirsey hissetmemistim ama her hakilelikte ayni deil bilmitorum kafam cok karisik olmazsa persembeye kan tahlili yapicam

Ins. Yaniliyosundur..
Benim belirtinin b.si bile yok bugun ne regl e ait nede hamilelige gerci ilk hamileligimdedehicbirsey hissetmemistim ama her hakilelikte ayni deil bilmitorum kafam cok karisik olmazsa persembeye kan tahlili yapicam

inş.canım olmazsın bende senden ikigün sonra iğne yapmıştım sende demek ki hiç belirti yok kız biri açılışı yapsa ümitlenriz

Kızlar nasılsınız bakalım varmı değişiklikler uzun zamandır yoktum. Ayın sonunu bekliyorum son gunlerım ıns bu ay kırmızıları gormem.Kızlar adetım bıttiğinden beri kasıklarıma aralıklı agrı gırıyor. Mesela cok uzun ayakta kalırsam yolculuk esnasında falan ağrılarım oluyor oturmak rahatsız ediyor. Hastalık belirtisimi ki acaba korkuyorum.Eğer tutarsa öyle ağrılar oluyor mukı

canım adetine ne kadar kaldıki

bende canım 6gün kaldı regl öncesi ağrılar geneli regl belirtisi oluyormuş ama regl iki üç kaldığında regl belirtisi varsa hamilelik olabilirmş ilk kezmi kasık ağrın canm

Şöyleki 12. gün doktora gittim ozaman tam zamanımdaydım o gun bugundur var hafif hafif ağrıyor.İLk catlayınca agrırmış dedım aldırmadım da hala devam ediyor nerdeyse 2. kes hastalanacam gerçi Allah göstermesın Bir de canım cok akıntım var birde kokusu hıc öyle olmazdı yanma vardı o gectı ama hala az kasıntım var çok cins bir hallerdeyim

Selam kızlar,

Bende sizler gibi aşırı heycanlı bekleyişler yaşıyorum,yaşadım....Geçen ay ilk defa iğne vuruldum.Üstelik adetim geçtikden 2 gün sonraki kan testinde çıkmayan bebeğim,adet geçikmesinden sonraki 10 gün kan testinde çıktı.hamileliğim ne yazıkki öğrendiğim günün sabahında çokyoğun bir kanamayla son buldu....

Fakat görüyorumki benim o dönemde aradığım soruların cevaplarını sizlerde arıyorsunuz,merakınıza bir nebzeyardımcı olmak için benim geçirğim belirtileri yazmak istedim.

Yumurta çatlarken ;

göbek deliğimin yanında ufuk çaptı kıraplar
ertesi gün bu agrısol kasıgıma ındı.
her oturup kalkısımda kasığımda kasılma ve uyuşma oldu
çalışıyorum ve haliyle oturuyorum,sol bacağımda felaket uyuşmalar yaşadım.

Hamilelik belirtilerine gelince;
gögüs çatalımdan göğüsümün ortasına doğru beliren damarlar ve uclarında son derece ağır sızlamalar
su şeklinde akıntı
bel agrısı
ve asırı mide bulantısı
tabi ben kan testi negatif olunca bu yasadıklarıma hepbı kulp buldum kızlar

inş bu sefer bebğine sağsalim kavuşur ve sorunsz bir gebelik yaşarsın üzücü bi durum canım benim göğsümdede öyle damarlar bu ay çok çıkmış sızlamalrda oluyo hatta göğüs ucumada vuruyo belimde ağrıyor bir tek midem bulanmıyo yani ben bunları her ay yaşıyorum keşkem hamiş olsam bu arada kızz akıntının rengi nasıldı sende adet olacakmışsn gibi oluyomuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…