ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım kafamı karıştırdın tayzemde gebeliğin üçüncü ayı bu belirtiler çıkmıştı hep sorarım da onda mantar çıkmıştı iğnenin kaçıncı günü

Herşeyde bir hayır vardır canım sıkma canını onu veren rabbım yıne verir. Teşekkür ederim bilgilerin için akıntı var bendede benımde sağımda yumurta oldugu ıcın o tarafım daha cok agrıyor otururken falan batmaya başlıyor cok ustne abanırsam

canım kafamı karıştırdın tayzemde gebeliğin üçüncü ayı bu belirtiler çıkmıştı hep sorarım da onda mantar çıkmıştı iğnenin kaçıncı günü

ay bebek beklerken mantar olusturdummu ne ben eee oda can dayanamadı artık muameleye ben bu ay ığne olmadım ama tam 2 hafta önce doktora gıttım 18 mm di yumurtam

merhaba kızlarr...baktım ama kimseden pozitif sonuç yok hala

eşim ve arklarla erzuruma gittik hafta sonu çünkü rşim kafayı bozmamdan korkuyor bugun gittik doktordanda rapor aldık 5 gün evdeyim yatacam yatacam yatacam

bbbz canım o gün koş koş gittim hastahaneye girişte kaldım resmen (randevular dolmuş herkesin dedi danışmadaki kızceğiz
bende klomenlerim bitince gideceğim o doktorcuka artık..

İşallah cnm ama içimde çok büyük birhis var bu ay sağa sağlım oluşacak bebeğim.inanki kol çantamı bile küçültüm neredeyse bardak bıle kaldırmayacağım Aynen adet olacakmışım gibiydi canım tek fark belki ilginç gelecek ama tam bikini bölgemin üstünde bir şişkinlik hissediyordum.Akıntım önce kokusuz süt kesiği gibiydi,gittikçe su gibi geldi.hatta bigün avmde aynı adet olmuşum gibi sıcak bişiler geldi,gittim baktım gene su gibiydi.rengi beyaz,çok acık sarı gibi.

kesinlikle çok dikkat et ve gerçekden bu agrılar varken dinlenmemiz uzanmamız gerekiyor kızlar.....

Tatlım o şişkinlik bendede var tam kenar kısmına denk geliyor.Akıntım benımde beyaz sonradan kokmaya basladı benı cok rahatsız edıyor ıslak gezıyorum gıbı gelıyor hep.Tuttugu zamanmı oldu bu durumlar sende cnm

mrb canım hoş geldin kız erzuruma niye gittin kadındoğum dr.içinse erzurum her açıdan tıbbi olarak kendini geliştrmiş güzel dr.var kız dediğim gibimiymiş söylediğim dr.sorup araştırsaydın

inş.cnım hislerin kuvvetlimi bendede akıntı var peçeteyle ancak görünüyo kız demek bikini bölgesinden hissetmişsn göğüs ağrın normaldede regl öncesi olurmuydu

ay bebek beklerken mantar olusturdummu ne ben eee oda can dayanamadı artık muameleye ben bu ay ığne olmadım ama tam 2 hafta önce doktora gıttım 18 mm di yumurtam

kız ne bileyim inş öyle değildr tatlı bir kaşıntımı kaşı kaşı yakan cinstenmi inş değilsin hamişsn

evet cnm meğersem tutmuş ama ben dediğim gibi önceki kan testine aldandığımdan dikkat etmedim.önerimhareketlerine dikkat et.hamile olmasanda kendine hamile gibi davran.doktorumun önerisi

evet cnm meğersem tutmuş ama ben dediğim gibi önceki kan testine aldandığımdan dikkat etmedim.önerimhareketlerine dikkat et.hamile olmasanda kendine hamile gibi davran.doktorumun önerisi

Benım hiç yatıp uzanmaya vaktım olmadı kaç gundur bır kosturmaca bugunde cok yoğunduk zaten sureklı ayakta olup oturdugumdan kasıklarım ağrıdı inş güzel şeyler duyarız kızlar doktorlarımızdan

mrb canım hoş geldin kız erzuruma niye gittin kadındoğum dr.içinse erzurum her açıdan tıbbi olarak kendini geliştrmiş güzel dr.var kız dediğim gibimiymiş söylediğim dr.sorup araştırsaydın

yok kız doktora değil dolaşmaya işte karlı karlı pek dolaşamadık ama ossunD

canom çevremde giden olmadığından bilmiyorum ki gidip test edip onay vereceğim

sen ağrıya gelmiyor musun hiç gelirsen beklerim.

ay kızlar bırde annem benı ruyasında gormus guya benım ıkızım varmıs biri düşmüş biri kalmıs kalan bebekte kızmıs anneme onun mıjdesını vermısler ne demekkı ya

ay kızlar bırde annem benı ruyasında gormus guya benım ıkızım varmıs biri düşmüş biri kalmıs kalan bebekte kızmıs anneme onun mıjdesını vermısler ne demekkı ya

şimdcikk şöyle yorumlar pınar hoca(yani ben:))

şimdi hepimiz hem olumlu hem olumsuz duygulr yaşyoruz ...bunlar ikiz gibi hiç ayrılmıyorlar...ama sen olumsuzu defetcennn nurtopu gibii kızın olcekk

kız gelsem çok güzel olurdu ama yaza galiba bu arada vala sana d.bayazıttı bile gezdirirdim seni gidemediğin yerler daha çok orda kalırmısın he kız git bi testten geçir teyzemin gelini çapayada medicana bahçelievlr hast.gitti hamiş kalmadı o karı üç ayda bıraktırdı belki eli uğurlu teyzemin gelini burda dr.ona tavsiye etmişti çünkü memlekete gitmesi gerekiyorda dr.arkadaşını tavsiye etmiişti

şimdcikk şöyle yorumlar pınar hoca(yani ben:))

şimdi hepimiz hem olumlu hem olumsuz duygulr yaşyoruz ...bunlar ikiz gibi hiç ayrılmıyorlar...ama sen olumsuzu defetcennn nurtopu gibii kızın olcekk

pınar hocam banada bakarmısın(git kızım belediye baksın dermişsn)
hocam bende bu akşam rüyamda 5 lira gördüm birde iki uzun pil gördüm ikiside beyazdı nedr bu

Son düzenleme:
hocam bende bu akşam rüyamda 5 lira gördüm birde iki uzun pil gördüm ikiside beyazdı nedr bu

Allahim ruyalara kaldik kizzlar :)))
Benim kucukken bi sarkim vardi istdigim bisey olsun diye hep onu soyoerdim ve olurdu simdide soyliyeyim bare aklima sizin ruya yorumlarinizi okuyunca geldi..
Ruyalar gercek olsa seni hergun gorurdum o minicik ellerini tutup uyurdum
Sabah olmasin diye gunesi durdururdum
Ruyalaaaaaaar
Ruyaaaaaaalaaaar ahhhhhhhh
Ruyalar gercek olsaaaaaaaa.....

yaa yazın biz gidiyoz tayinciyiz bu sene:SS

hocan yesin seniii

beybi valla aklıma bişecik gelmedi parayla pil hımm düşenem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…