Şöyleki 12. gün doktora gittim ozaman tam zamanımdaydım o gun bugundur var hafif hafif ağrıyor.İLk catlayınca agrırmış dedım aldırmadım da hala devam ediyor nerdeyse 2. kes hastalanacam gerçi Allah göstermesınBir de canım cok akıntım var birde kokusu hıc öyle olmazdı yanma vardı o gectı ama hala az kasıntım var çok cins bir hallerdeyim
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]DUA YERİ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]drita81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk dneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]secills[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]seçil[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]31 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
listeyi öne alayımda
Herşeyde bir hayır vardır canım sıkma canını onu veren rabbım yıne verir. Teşekkür ederim bilgilerin için akıntı var bendede benımde sağımda yumurta oldugu ıcın o tarafım daha cok agrıyor otururken falan batmaya başlıyor cok ustne abanırsamSelam kızlar,
Bende sizler gibi aşırı heycanlı bekleyişler yaşıyorum,yaşadım....Geçen ay ilk defa iğne vuruldum.Üstelik adetim geçtikden 2 gün sonraki kan testinde çıkmayan bebeğim,adet geçikmesinden sonraki 10 gün kan testinde çıktı.hamileliğim ne yazıkki öğrendiğim günün sabahında çokyoğun bir kanamayla son buldu....
Fakat görüyorumki benim o dönemde aradığım soruların cevaplarını sizlerde arıyorsunuz,merakınıza bir nebzeyardımcı olmak için benim geçirğim belirtileri yazmak istedim.
Yumurta çatlarken ;
göbek deliğimin yanında ufuk çaptı kıraplar
ertesi gün bu agrısol kasıgıma ındı.
her oturup kalkısımda kasığımda kasılma ve uyuşma oldu
çalışıyorum ve haliyle oturuyorum,sol bacağımda felaket uyuşmalar yaşadım.
Hamilelik belirtilerine gelince;
gögüs çatalımdan göğüsümün ortasına doğru beliren damarlar ve uclarında son derece ağır sızlamalar
su şeklinde akıntı
bel agrısı
ve asırı mide bulantısı
tabi ben kan testi negatif olunca bu yasadıklarıma hepbı kulp buldum kızlar
canım kafamı karıştırdın tayzemde gebeliğin üçüncü ayı bu belirtiler çıkmıştı hep sorarım da onda mantar çıkmıştı iğnenin kaçıncı günü
inş bu sefer bebğine sağsalim kavuşur ve sorunsz bir gebelik yaşarsın üzücü bi durum canım benim göğsümdede öyle damarlar bu ay çok çıkmış sızlamalrda oluyo hatta göğüs ucumada vuruyo belimde ağrıyor bir tek midem bulanmıyo yani ben bunları her ay yaşıyorum keşkem hamiş olsam bu arada kızz akıntının rengi nasıldı sende adet olacakmışsn gibi oluyomuydun
Herşeyde bir hayır vardır canım sıkma canını onu veren rabbım yıne verir. Teşekkür ederim bilgilerin için akıntı var bendede benımde sağımda yumurta oldugu ıcın o tarafım daha cok agrıyor otururken falan batmaya başlıyor cok ustne abanırsam
İşallah cnm ama içimde çok büyük birhis var bu ay sağa sağlım oluşacak bebeğim.inanki kol çantamı bile küçültüm neredeyse bardak bıle kaldırmayacağımAynen adet olacakmışım gibiydi canım tek fark belki ilginç gelecek ama tam bikini bölgemin üstünde bir şişkinlik hissediyordum.Akıntım önce kokusuz süt kesiği gibiydi,gittikçe su gibi geldi.hatta bigün avmde aynı adet olmuşum gibi sıcak bişiler geldi,gittim baktım gene su gibiydi.rengi beyaz,çok acık sarı gibi.
merhaba kızlarr...baktım ama kimseden pozitif sonuç yok hala
eşim ve arklarla erzuruma gittik hafta sonu çünkü rşim kafayı bozmamdan korkuyorbugun gittik doktordanda rapor aldık 5 gün evdeyim yatacam yatacam yatacam
bbbz canım o gün koş koş gittim hastahaneye girişte kaldım resmen(randevular dolmuş herkesin dedi danışmadaki kızceğiz
bende klomenlerim bitince gideceğim o doktorcuka artık..
İşallah cnm ama içimde çok büyük birhis var bu ay sağa sağlım oluşacak bebeğim.inanki kol çantamı bile küçültüm neredeyse bardak bıle kaldırmayacağımAynen adet olacakmışım gibiydi canım tek fark belki ilginç gelecek ama tam bikini bölgemin üstünde bir şişkinlik hissediyordum.Akıntım önce kokusuz süt kesiği gibiydi,gittikçe su gibi geldi.hatta bigün avmde aynı adet olmuşum gibi sıcak bişiler geldi,gittim baktım gene su gibiydi.rengi beyaz,çok acık sarı gibi.
ay bebek beklerken mantar olusturdummu ne beneee oda can dayanamadı artık muameleye ben bu ay ığne olmadım ama tam 2 hafta önce doktora gıttım 18 mm di yumurtam
Tatlım o şişkinlik bendede var tam kenar kısmına denk geliyor.Akıntım benımde beyaz sonradan kokmaya basladı benı cok rahatsız edıyor ıslak gezıyorum gıbı gelıyor hep.Tuttugu zamanmı oldu bu durumlar sende cnm
evet cnm meğersem tutmuş ama ben dediğim gibi önceki kan testine aldandığımdan dikkat etmedim.önerimhareketlerine dikkat et.hamile olmasanda kendine hamile gibi davran.doktorumun önerisi
mrb canım hoş geldin kız erzuruma niye gittin kadındoğum dr.içinse erzurum her açıdan tıbbi olarak kendini geliştrmiş güzel dr.var kız dediğim gibimiymiş söylediğim dr.sorup araştırsaydın
ay kızlar bırde annem benı ruyasında gormus guya benım ıkızım varmıs biri düşmüş biri kalmıs kalan bebekte kızmıs anneme onun mıjdesını vermısler ne demekkı ya
yok kız doktora değil dolaşmaya işte karlı karlı pek dolaşamadık ama ossunD
canom çevremde giden olmadığından bilmiyorum ki gidip test edip onay vereceğim
sen ağrıya gelmiyor musun hiç gelirsen beklerim.
şimdcikk şöyle yorumlar pınar hoca(yani ben:))
şimdi hepimiz hem olumlu hem olumsuz duygulr yaşyoruz ...bunlar ikiz gibi hiç ayrılmıyorlar...ama sen olumsuzu defetcennn nurtopu gibii kızın olcekk
pınar hocam banada bakarmısın(git kızım belediye baksın dermişsn)
hocam bende bu akşam rüyamda 5 lira gördüm birde iki uzun pil gördüm ikiside beyazdı nedr bu
yaa yazın biz gidiyoz tayinciyiz bu sene:SSkız gelsem çok güzel olurdu ama yaza galiba bu arada vala sana d.bayazıttı bile gezdirirdim seni gidemediğin yerler daha çok orda kalırmısın he kız git bi testten geçir teyzemin gelini çapayada medicana bahçelievlr hast.gitti hamiş kalmadı o karı üç ayda bıraktırdı belki eli uğurlu teyzemin gelini burda dr.ona tavsiye etmişti çünkü memlekete gitmesi gerekiyorda dr.arkadaşını tavsiye etmiişti
pınar hocam banada bakarmısın(git kızım belediye baksın dermişsn)
hocam bende bu akşam rüyamda 5 lira gördüm birde iki uzun pil gördüm ikiside beyazdı nedr bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?