ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aynı valla ben de 30a dayandım eşim köpeğimiz ve ben

vay ben gibi hayvansever biri hemde aynı yaşta

kedicike bebek muamelesi yapacağım yakında ama olsun onlarda çocuk gibi oluyorlar çoook seviyorum kediciğimi bide kaynanam sussa kedi bakacağınıza çocuk yapın demiş kocama çoooook sinir oluyorum

Aman ben kaynana konusunda şanslıyım, yazık hiç ağzını açmaz bana. valla eşim yokken bile köpeğim vardı 11 yaşında. biz 7 aydır korunmuyoruz. ilk kez çatlatma iğnesi ve klomen kullandım.ama gördüğüm kadarıyla ilk iğnede tutturan pek yok.

ben 2 sene civarı korunmuyorum ama doktora gitmemiştim yazın karar verdim doktora gitmeyi ilk hsg filmi çekildim sonra klomen tedavisine başladım....benim bu ay 3. klomen 2. iğne olacak sanırım canım..

ben 2 sene civarı korunmuyorum ama doktora gitmemiştim yazın karar verdim doktora gitmeyi ilk hsg filmi çekildim sonra klomen tedavisine başladım....benim bu ay 3. klomen 2. iğne olacak sanırım canım..

hsg filmi rahim filmi mi? benim doktorum 3 ay klomen ve iğne ile deneyelim olmazsa film isterim demişti. bu arada biz daha korunmayı bırakmadan doktora gittik her şey temiz çıktı ama tık yok anlamadım

hsg filmi rahim filmi mi? benim doktorum 3 ay klomen ve iğne ile deneyelim olmazsa film isterim demişti. bu arada biz daha korunmayı bırakmadan doktora gittik her şey temiz çıktı ama tık yok anlamadım

hımm bi de iğne kullandığın için soruyorum, doktorum iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi.o 36 saat ilişki yok dedi bana biraz garip gelmişti ama biraz araştırdım genelde doktorlar böyle öneriyormuş.

benm doktor tedavi öncesi istedi canım tıkanıklık varsa hiç gerek yok bunlara dediydi...keşke önceden çektirseydin canımmm

pregnly iğneden 12 gün sonra bu sabah test yaptım ve anında iki koyu çift çizgi.Aradan bir kaç saat geçti geldi benim kırmızılar.Anlamadım gitti.Bu psikolojiye dayanacak taş olsa çatlar gibime geliyor,isyan etmek istemiyorum ama Allahım ne olursun dayanacak sabrı da ver bizlere.Bazen hiç kimseyle konuşmak ,görüşmek istemiyorum en yakınlarımla bile.

yani canım reglmi oldun

Belki uzerine gormussundur canim olamazmi

kızlar günaydın yumurta çatladıktan sonra ne kadar çatlak kalıyo yani sadece 2 günmü var değerlendirebileceğimiz

kızlar selam

malumunuz adet oldum krizlerden sonra anca kendime geldim rabbim günah yazmasın isyan etmek istemiyorum ama yine olmadı yine olmadı. bu ay ayak parmağımda sorun var tırnağımla ilgili çekilme durumu olabilir o yüzden ilaç iğne başlamıcam çünkü düzenli ilişki olmayabilir ayağımın durumuna göre boşuna hormon yüklenmiş olmayım dedim. öptüm hepiciğinizi

canım iğnede hcg hormonu olduğu için idrar testi çift çizgi çıkabiliyo o yüzden güvenilir değil yani. ben de pazar günü adet oldum aynen yıkıldım resmen evi birbirine kattım o gün yaşamak bile istemiyor gibiydim rabbim günah yazmasın isyan etmek haddimize değil ama bazen de dayanamıyoruz işte bu kadar acıya ne yapalım rabbim ne kadar üzüldüğümüzü elbet görüyordur bizi bekletmesinin de vardır bir hikmeti sanırım. ben de işe gitmek bile istemiyorum dün bahane buldum hastayım diye ama bugün yine geldik mecburen sanırım depresyona giricez bu gidişle hayattan zevk alamamaya başladım canım hiç bişey yapmak istemiyor

Birseeeeeeen bugun son gunun olmali nirdesin kiz hadi haberlerini bekliyoruz hamis hamis hadiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…