inşallah cnm bizede umut olur:)
tamm takmıcam ama elimdn:1 geldii şekilde
elimizdemi sanki nasıl takmayalım ne kadar takmıyorum desemde biri soruyo yada bi bebek görüyoruz bi yerde kocişle birbirimize bakıyoruz al sana gelde şincik takma
elimizdemi sanki nasıl takmayalım ne kadar takmıyorum desemde biri soruyo yada bi bebek görüyoruz bi yerde kocişle birbirimize bakıyoruz al sana gelde şincik takma
hiç deme ya potansiyel kısır kadın modundayım
ben de sızle aynı durumdayım..nerdeyse bı yıl oldu ama hıc bısı yok ovıtrelle ıle ılgılı bısı sorabılrmıyım bılgnz war mı
ha haa canım hepimiz aynı durumdayız 1yıl boyunca korunmayıp hamiş kalamıyanlar tıptada kısır diye geçiyyyy yazık oldu bizlere evlendiğimde böyle bi sorunla karşılayacağım aklımdan geçmezdi
ben de sızle aynı durumdayım..nerdeyse bı yıl oldu ama hıc bısı yok ovıtrelle ıle ılgılı bısı sorabılrmıyım bılgnz war mı
o kadar bekledık yok daha zamanı dııl dedık sımdı de Allahım vermıoovıtrelle kullandınız mı
2aydır kullanorm sorun canm
evet canm dördüde ovitrelle
ben ılk kez bu ay kullandım..adet agrısı gıbı agrılar war.ayın 13unde ovıtrelle kullandım bugun 12.gunum ıdrar testı yaptım negatıf sonuc..3 yumurtam olusmustu 19 20 22 ml buyukluunde..acaba gebelık olur u
ben ılk kez bu ay kullandım..adet agrısı gıbı agrılar war.ayın 13unde ovıtrelle kullandım bugun 12.gunum ıdrar testı yaptım negatıf sonuc..3 yumurtam olusmustu 19 20 22 ml buyukluunde..acaba gebelık olur u
öncelikle iğnen haırlı olsun idrar testi için çok erken ama bazılarında çıkabiliyo yumurtalarında gzelmiş inş.çatlamış bu arada çatlasa bile gebelik olmuyabiliyor ben bi 4gün bekle derim yada 2gün sanra kandan baktır varmı belirtilern
ne zamansn beri adet olacakmışsn gibi belirtler yaşıyosun birde çocuk olmamasının bi sebebi varmı neden olmuyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?