ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hiç deme ya potansiyel kısır kadın modundayım

ha haa canım hepimiz aynı durumdayız 1yıl boyunca korunmayıp hamiş kalamıyanlar tıptada kısır diye geçiyyyy yazık oldu bizlere evlendiğimde böyle bi sorunla karşılayacağım aklımdan geçmezdi

ha haa canım hepimiz aynı durumdayız 1yıl boyunca korunmayıp hamiş kalamıyanlar tıptada kısır diye geçiyyyy yazık oldu bizlere evlendiğimde böyle bi sorunla karşılayacağım aklımdan geçmezdi

o kadar bekledık yok daha zamanı dııl dedık sımdı de Allahım vermıoovıtrelle kullandınız mı

ben ılk kez bu ay kullandım..adet agrısı gıbı agrılar war.ayın 13unde ovıtrelle kullandım bugun 12.gunum ıdrar testı yaptım negatıf sonuc..3 yumurtam olusmustu 19 20 22 ml buyukluunde..acaba gebelık olur u

bekle biraz daa canım batın ne zamandı batını bekle bakalım

ben ılk kez bu ay kullandım..adet agrısı gıbı agrılar war.ayın 13unde ovıtrelle kullandım bugun 12.gunum ıdrar testı yaptım negatıf sonuc..3 yumurtam olusmustu 19 20 22 ml buyukluunde..acaba gebelık olur u

öncelikle iğnen haırlı olsun idrar testi için çok erken ama bazılarında çıkabiliyo yumurtalarında gzelmiş inş.çatlamış bu arada çatlasa bile gebelik olmuyabiliyor ben bi 4gün bekle derim yada 2gün sanra kandan baktır varmı belirtilern
ne zamansn beri adet olacakmışsn gibi belirtler yaşıyosun birde çocuk olmamasının bi sebebi varmı neden olmuyo diye

ben dag basında bıyerde gorevdeyım ve bulunduum yerdekı hastanede kan testı bıle yapılmıo3 gundur adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum..ıgnenın ertesı gunu kasıklarım agrıdı umarım catlamıstır.bı de ben de cıkolata kıstı war aama doktor cok kucuk kıscık bu dedı 2 ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…