öncelikle iğnen haırlı olsun idrar testi için çok erken ama bazılarında çıkabiliyo yumurtalarında gzelmiş inş.çatlamış bu arada çatlasa bile gebelik olmuyabiliyor ben bi 4gün bekle derim yada 2gün sanra kandan baktır varmı belirtilern
ne zamansn beri adet olacakmışsn gibi belirtler yaşıyosun birde çocuk olmamasının bi sebebi varmı neden olmuyo diye
bu arada tşkkrler:) umarım hepımıze hayırlı olur da hayırlı bebeklerımızı kucaımıza alırız
canım ya benimde o kistim var allah yardım etsin bendede 2cmlik ne zamandan beri istiyosun bebek bende engel inş.sende engel olmaz
zaten sırf bu yuzden gerılıyorum yaklasık 1 yıldır ıstıyoruz ama bısey yok tabı ben kocamı ayda 2 kez ggoruyorumben baska yerde gorevdeyım tayın beklıorum..ya acaba bu belırtıler adet belırtısı mı arkadasım adet belrtısınden hıc bı farkı yok dedı ama[/QU
sen nezamandır ıstıyorsun
zaten sırf bu yuzden gerılıyorum yaklasık 1 yıldır ıstıyoruz ama bısey yok tabı ben kocamı ayda 2 kez ggoruyorumben baska yerde gorevdeyım tayın beklıorum..ya acaba bu belırtıler adet belırtısı mı arkadasım adet belrtısınden hıc bı farkı yok dedı ama
zaten sırf bu yuzden gerılıyorum yaklasık 1 yıldır ıstıyoruz ama bısey yok tabı ben kocamı ayda 2 kez ggoruyorumben baska yerde gorevdeyım tayın beklıorum..ya acaba bu belırtıler adet belırtısı mı arkadasım adet belrtısınden hıc bı farkı yok dedı ama
kendi küçük marifeti büyük bu kistin batma oluyomu kasıklarda kız bende olnca regl olurum inş.büyümez yaa bende hemn 2yıl oluyor
Allahım yardımcımız olsun cnm yaaa..ben de adet donemı dısında ılıskı sırasında cok agrı yapıobatması da ayrı tabı
burcu87 kızzzz neden konuşmuyon soru sordum lekelnme nasıldı durum ne oldu
Allahım yardımcımız olsun cnm yaaa..ben de adet donemı dısında ılıskı sırasında cok agrı yapıobatması da ayrı tabı
merhaba kızlar nasılsınız...
bildiğiniz üzre ben bugün test yapıcaktım iğneden sonra 18. günümdü ve test yapmaya fırsat kalmadan sabah kalktıgım gibi kırmızılarla karşılaştım...hiç sancısız bı adet gördüm ilk defa...
bütün duygularım alınmış gibi hiç bişey hissetmiyorum...kızlarr belırtılerle kendınızı oyalamayın..ben bu ay gebelık belırtılerının hepsını yasadım ama maalesef yıne hastalandım...mide bulantısı baş dönmesi uyku hali kabızlık akıntı vs...hepsi boş çıktı...
yeminle çok üzüldüm kesin gözüyle bakmıştım hiç birsey diyemeyecem
merhaba kızlar nasılsınız...
bildiğiniz üzre ben bugün test yapıcaktım iğneden sonra 18. günümdü ve test yapmaya fırsat kalmadan sabah kalktıgım gibi kırmızılarla karşılaştım...hiç sancısız bı adet gördüm ilk defa...
bütün duygularım alınmış gibi hiç bişey hissetmiyorum...kızlarr belırtılerle kendınızı oyalamayın..ben bu ay gebelık belırtılerının hepsını yasadım ama maalesef yıne hastalandım...mide bulantısı baş dönmesi uyku hali kabızlık akıntı vs...hepsi boş çıktı...
​listenın ust kısmı tm bı felaket arad sen kalmıssın canım inş. sen iyi haberler verirsin..
Naber kizlar nasilsiniz ?
Ben bu ay kontrole gitmiyorum yilbasina denkgeliyo cunki ocaga kaldi...
Corekotunas basladim bu ay insAllah faydali olur..
Ayrica acaba hamile miyim sorusunu kafamdan attim,belirtileri de yasiyorum zaten hep bulanti bas donmesi ama hamilelikle alakasi yok,belkide pskolojiktir...
Allah yardimcimiz olsun dualarimda sizlere de yer veriyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?