- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
başka arkadaşlarda vardı birsencim cuma gününe kadar bkleyelim onlarıda eklersin sonra onlarda yazsın isimlerini
​ewt arapça bilenler arapçasından okusun..bilmeyenler açıklamasını okur canlarım..
çoookkk güzel olmuş canım
canım beni de ekle ama şu an adetim pazartesi felan biter muhtemelen ben bitince başlayabilirim
kaç tane okuncak 1 günde kzı 10 demişiniz ama ben çalışıyorum her gün hepsinden 10ar okuyamayabilirim
sen ne kadar okuyablirsin biz tamamlarz sen haber verirsin farketnmz birbirimize yardımcı olurz
tamam canım elimden geleni yaparım eve gel yemek yap ye şu bu derken saat 9u buluyo. ya da haftasonları arayı kapatmaya çalışırım ben artık.
seni anlıyorum canım bizlerinde bazen zamanı olmayabilir haftalık okuruz çünkü kızlar hatimde indirdim onuda okumam gerek çalışanlarda var kim daha erken bitirirse diğerinede başlayacak en son bitiren dualarla allha tslm etsin
evet canım zaten duanın azı çoğu olmaz yürekten okuduktan sonra rabbim kabul etsin inşallahh
kızlar ben geldım nasılsınız
hoşbuldum canım evet ya düzeldi artık ama yarında yokum doktora gıdıcem kontrolum varda
olsun canım hayırlısı tekrar başladınmı tedaviye ne oldu durum ne
kızlar beni de alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?