ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yok canım ben klomen kullanmıyorum kı puregon kullanıyodum ya ıgne doktor asılama demedı bende bışey demedım artık ya sen naptın

ben aynıyım ya öteki aya aşılama yapacam ben bi kez deneyecek dr.kız deseydin ya aılama yapalım diye bu ilaç ve iğnelr etki etmiyo bize

ben aynıyım ya öteki aya aşılama yapacam ben bi kez deneyecek dr.kız deseydin ya aılama yapalım diye bu ilaç ve iğnelr etki etmiyo bize

şimdiye kadar ıyı gıdıyodu canım ama bu ay olmadı ya doktoruma bu ay umut yok dımı dedım öyle şeymı olur her ay umut vardır dıyo

hayırlı olsun iğnen kız daha erken 7 gün olmuş bu arada kaçıncı iğnen senin sorunun ne bebek olmuyo ne zamandan beri istiyon

ben ocak ayında erken doğum yaptım 6 aylık tı kaybettim kanda pıhtılaşma olduğu için yaşamadı şimdi coraspin kullanıyorum rahim filmi filan herşey çekildi temiz çıktı. 35 yaşındayım bu yaştan sonra insan olmayacakmı acaba diyor. hazirandan beri deniyoruz olmadı 2. klomenim 6 tane yumurta olmuş iğneden sonra çok ağrım va akıntım oldu doktor böyle olması iyi dedi yumurtalarının çatladığını gösteriyor dedi pazartesi tekrar gittim yumurtlama olmuş artık beklicez dedi de çok sabırsızlanıyorum testi cumartesi yapsam çıkarmı acaba

allah bidaha göstermesin inş.bu sefer güzel sağlıklı hamilelik ve doğum nasip eder kız ya bence bekle ama istiyosan 12.günde kandan baktır

en azından bı kere hamıle kalmışsın canım üzülme bak bızım hiç böyle bi şansımız olmadı canım ya inşalla bır daha yasamazsın boyle bi acı

en azından bı kere hamıle kalmışsın canım üzülme bak bızım hiç böyle bi şansımız olmadı canım ya inşalla bır daha yasamazsın boyle bi acı

öyle deme allah sizlerede nasip eder inşallah hepinize akşama kadar yazdıklarınızı okuyorum çok üzülüyorum. belki pazartesi iyi bir haber veririm sizden de bekliyorum iyi haberler

çevremde herkes hoplaya zıplaya hamile kalıyo doğum yapana kadar geziyolar hamile kalamıyorum kalsam yatmam gerekecek 9 ay isyan etmiyorum asla ama ne biliyim çok da korkuyorum birileri bu sitede hamileyimmm yazınca çok mutlu oluyorum inanın

öyle deme allah sizlerede nasip eder inşallah hepinize akşama kadar yazdıklarınızı okuyorum çok üzülüyorum. belki pazartesi iyi bir haber veririm sizden de bekliyorum iyi haberler

inşallah canım ya ama test için acele etme bı 12.gunu gecsın hem ilaçtanda yanlış cıkabılıyo iğnenın etkısıde gecmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…