- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
merhaba kızlr nasılsınız..
benımde ismim birsen 24 yaşındayım subatta 2 senelik evli olucam.çalışmıyorum evdeyım...6 ay korunduk daha sonrasında bebiş olmayınca doktora gıttık ve benım tek tupumun tıkalı oldugunu ogrendık...1 seneden fazladır hastahane yollarındayım ama maalesef hıc hamıle kalamadım....bu ay ıkıncı klomen kullanısım..bugün çatlatma iğnemin 12 . gunu ve bende adet belırtılerı mevcut...aslında moralım cok bozuk her an adet olabılırım karnım belım agrıyor ve bugun wc de beyaz akıntı hissettim...sanırım benım adetım cok yakın...umarım sizlerin bebişleri sizinledir....bu arada her ay gögüğlerimde dolgunluk olurdu bu ay gögüslerimde hiç bi belirti yok....bide çok sık idrara çıkıorum sanırım üşüttüm...
memnun oldum tanıştıgımıza canım bende aysegul bende ekımde 2sene oldu belırtılere takılma hamılelikle adet belırtılerı aynı sayılır umarım gönlunce olur bekledıgın
bende çok memnun oldum ayşegülcüm...pek umudum kalmadı en geç ptesiye hastalanırım ben...
inşallah sizler bu guzel haberı alırsınız...sen nezman olmuştun canım çatlatma iğnesini..
benımde ismim birsen 24 yaşındayım subatta 2 senelik evli olucam.çalışmıyorum evdeyım...6 ay korunduk daha sonrasında bebiş olmayınca doktora gıttık ve benım tek tupumun tıkalı oldugunu ogrendık...1 seneden fazladır hastahane yollarındayım ama maalesef hıc hamıle kalamadım....bu ay ıkıncı klomen kullanısım..bugün çatlatma iğnemin 12 . gunu ve bende adet belırtılerı mevcut...aslında moralım cok bozuk her an adet olabılırım karnım belım agrıyor ve bugun wc de beyaz akıntı hissettim...sanırım benım adetım cok yakın...umarım sizlerin bebişleri sizinledir....bu arada her ay gögüğlerimde dolgunluk olurdu bu ay gögüslerimde hiç bi belirti yok....bide çok sık idrara çıkıorum sanırım üşüttüm...
kızlar adetten sonra acaba hangi tedavi uygulanacak çatlatma iğnesinden sonra dördüncü kezde iğne verirmi doktor acaba alt karın ağrısı inceden inceye ağrı vuruyor bana
catlatma iğnesınde sınır yok dıye bılıyorum canım ya
canım günaydın bu ara hepinizede günaydın arkadaşlar şimdi bildiklerimi söyleyeyim çatlatma iğnesi yapıldıktan sonraki ağrı aslında iğnenin yumurtlama gününde yapıldığı içindir birde yumurtalar büyüdüğünde de ağrı yapar o yüzden ağrının olması iyi yumurtalar çatlıyor inş.çatladığındada bebek yerleşir bu biraz zor oluyor bendede ağrı olyor tabi ben ümidi kestim inş.rabbim bu ay sizlere ol der olur
öyle sınırsız olsun bu arada bünye alışıyor zamanla ilaçlarda önceki gibi etki göstermiyor önceleri üç dört yumurtam oluyorken bu bi tane oldu bitanede olan yumurtamın arkasındaydı doktor hiç önemsemiyordu onu garibim oda benim gibi üzülmüştür şimdi
Canim ya hic belli olmaz belki bu ay hepimiz hamisizdir ne belli belki benimki 4 gunluk olmustur seninki bir haftalk igneyi vuruldugumdqn beri boyle dusunuyom ben hafta hafta degil bizimki simdilik gun gun :) benim beben 4 gunluk ya szinkiler kirmizilar gelene kadar hepimiz hamisiz yupiiiii
bu arada kızlar hepimiz hamile kalırsak yine devam edelim kendimize bizleri anlatan bir topikte açarız başlarız artık mutluluğumuzu yazmaya gelen misafirlerde yine herzamanki gibi güzel ağırlarız
evet haklısın bu kadar ilaclarda iyi degıl bızım için ama napalım mecbur hıssedıyoruz kendınızı
çok guzel olur valla inş. mutlu sona ulasırızda bebışlerımızle ilgili konuluruz suankı konularımızdan sıkıldım ya yumurta yada igneler hiç heycanlandırmıyo artık benı
bu arada kızlar hepimiz hamile kalırsak yine devam edelim kendimize bizleri anlatan bir topikte açarız başlarız artık mutluluğumuzu yazmaya gelen misafirlerde yine herzamanki gibi güzel ağırlarız
mecburuz keşke olsa benim günlere az kaldı adet belirtilerimi yaşıyorumm ben hiç üzülmüyorum bu sefer
ben olmadım daha pazartesı yada salıya olurum pazartesı kontrolum var ozaman bellı olcak ama bu benım ılk iğnem degıl 4 yada 5 belkı daha fazla hatırlamıyorum artık kac oldugunu hiç bir zaman için umudunu kaybetme inş.o guzel haberlerı hep beraber verırız bırbırımıze
Canim umitlendirmeyeyim ama olma olsiligida yuksek dikkatli ol bence senden iyi haberler alcaz gibi ins.icime bi an oyle dogdu heycanlandim simdi haber vermeyi unutma bize
hoşgeeldin canım benimde az kaldı adetime inş.hayırlı haberler verirsin bu topik bizlere uğur getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?