ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

merhaba kızlr nasılsınız..

benımde ismim birsen 24 yaşındayım subatta 2 senelik evli olucam.çalışmıyorum evdeyım...6 ay korunduk daha sonrasında bebiş olmayınca doktora gıttık ve benım tek tupumun tıkalı oldugunu ogrendık...1 seneden fazladır hastahane yollarındayım ama maalesef hıc hamıle kalamadım....bu ay ıkıncı klomen kullanısım..bugün çatlatma iğnemin 12 . gunu ve bende adet belırtılerı mevcut...aslında moralım cok bozuk her an adet olabılırım karnım belım agrıyor ve bugun wc de beyaz akıntı hissettim...sanırım benım adetım cok yakın...umarım sizlerin bebişleri sizinledir....bu arada her ay gögüğlerimde dolgunluk olurdu bu ay gögüslerimde hiç bi belirti yok....bide çok sık idrara çıkıorum sanırım üşüttüm...

memnun oldum tanıştıgımıza canım bende aysegul bende ekımde 2sene oldu belırtılere takılma hamılelikle adet belırtılerı aynı sayılır umarım gönlunce olur bekledıgın

Son düzenleme:
memnun oldum tanıştıgımıza canım bende aysegul bende ekımde 2sene oldu belırtılere takılma hamılelikle adet belırtılerı aynı sayılır umarım gönlunce olur bekledıgın

bende çok memnun oldum ayşegülcüm...pek umudum kalmadı en geç ptesiye hastalanırım ben...
inşallah sizler bu guzel haberı alırsınız...sen nezman olmuştun canım çatlatma iğnesini..

bende çok memnun oldum ayşegülcüm...pek umudum kalmadı en geç ptesiye hastalanırım ben...
inşallah sizler bu guzel haberı alırsınız...sen nezman olmuştun canım çatlatma iğnesini..

ben olmadım daha pazartesı yada salıya olurum pazartesı kontrolum var ozaman bellı olcak ama bu benım ılk iğnem degıl 4 yada 5 belkı daha fazla hatırlamıyorum artık kac oldugunu hiç bir zaman için umudunu kaybetme inş.o guzel haberlerı hep beraber verırız bırbırımıze

Canim umitlendirmeyeyim ama olma olsiligida yuksek dikkatli ol bence senden iyi haberler alcaz gibi ins.icime bi an oyle dogdu heycanlandim simdi haber vermeyi unutma bize

kızlar adetten sonra acaba hangi tedavi uygulanacak çatlatma iğnesinden sonra dördüncü kezde iğne verirmi doktor acaba alt karın ağrısı inceden inceye ağrı vuruyor bana

kızlar adetten sonra acaba hangi tedavi uygulanacak çatlatma iğnesinden sonra dördüncü kezde iğne verirmi doktor acaba alt karın ağrısı inceden inceye ağrı vuruyor bana

catlatma iğnesınde sınır yok dıye bılıyorum canım ya

hoşgeeldin canım benimde az kaldı adetime inş.hayırlı haberler verirsin bu topik bizlere uğur getirir

catlatma iğnesınde sınır yok dıye bılıyorum canım ya

öyle sınırsız olsun bu arada bünye alışıyor zamanla ilaçlarda önceki gibi etki göstermiyor önceleri üç dört yumurtam oluyorken bu bi tane oldu bitanede olan yumurtamın arkasındaydı doktor hiç önemsemiyordu onu garibim oda benim gibi üzülmüştür şimdi

Canim ya hic belli olmaz belki bu ay hepimiz hamisizdir ne belli belki benimki 4 gunluk olmustur seninki bir haftalk igneyi vuruldugumdqn beri boyle dusunuyom ben hafta hafta degil bizimki simdilik gun gun :) benim beben 4 gunluk ya szinkiler kirmizilar gelene kadar hepimiz hamisiz yupiiiii

bu arada kızlar hepimiz hamile kalırsak yine devam edelim kendimize bizleri anlatan bir topikte açarız başlarız artık mutluluğumuzu yazmaya gelen misafirlerde yine herzamanki gibi güzel ağırlarız

evet haklısın bu kadar ilaclarda iyi degıl bızım için ama napalım mecbur hıssedıyoruz kendınızı

canım benimki sürpriz oldu tek gecede tuttu derler ya işte öyle oldu bir haftalık

bu arada kızlar hepimiz hamile kalırsak yine devam edelim kendimize bizleri anlatan bir topikte açarız başlarız artık mutluluğumuzu yazmaya gelen misafirlerde yine herzamanki gibi güzel ağırlarız

çok guzel olur valla inş. mutlu sona ulasırızda bebışlerımızle ilgili konuluruz suankı konularımızdan sıkıldım ya yumurta yada igneler hiç heycanlandırmıyo artık benı

çok guzel olur valla inş. mutlu sona ulasırızda bebışlerımızle ilgili konuluruz suankı konularımızdan sıkıldım ya yumurta yada igneler hiç heycanlandırmıyo artık benı

evet çok sıradan geliyor ilk iğne yaptığımda kendimi hamile kaldığıma inandırmıştım nerdeyse oldu bitti diye sonuç sendeki gibi hüsrann

İns.ozamanda boyle birbirimize destek olur hamisligin nasil gectini anlatiriz kizlar bu arada isim ne dusunuyosunuz yumoslarimiza mesela ben erkek olursa kesin ali kayinbabamin adi kiz olursada elif su yada ece kararsizim

mecburuz keşke olsa benim günlere az kaldı adet belirtilerimi yaşıyorumm ben hiç üzülmüyorum bu sefer

ah ahhhhhhh bır gun bu sıkıntılarımız bıter mı acaba bızde mutlu oldugumuz cocuklıugumuzdakı gıbı bırgun gulumsemeyı tekrar görurmuyuz acaba:44:

bu arada herkese yeniyim çocuk için daha var tedavi olduğumu bile demiyorum ama içimden kopan fırtınalardan hiç kimsenin haberi yok yengem iki aylık oğlu var ikinciyi düşünüyo şimdiden moralim bozuldu

merhaba canım evet ya söylemiştin şimdi hatırlladım..şu sıralar kafamda bişey tutamaz oldum
hadi bakalım inşallah ıyı haberlerle gelırsın canım...bu sefer tutar bebiş..

Canim umitlendirmeyeyim ama olma olsiligida yuksek dikkatli ol bence senden iyi haberler alcaz gibi ins.icime bi an oyle dogdu heycanlandim simdi haber vermeyi unutma bize

ayy kuzumm ağzından bal damlıyorr ball...inşallahh bitanemm yaa ama hiç ümidim yok çünki her ay olan adet belırtılerım tavan yapmış durumda...beklenen adet tarıhım 30 kasım olmasna ragmen erken gelıcek kırmızılar gibi geliyor...
tatlım içine dogan cıkarmı genelde hiç merak etme öyle bişey olursaa bütün foruma duyuru yapıcamm o kadar çok beklıyorumkı bu bebegı ama hıc gelmıycek gıbı gelıyor bana...sen olmuşmuydun iğne canım ?

hoşgeeldin canım benimde az kaldı adetime inş.hayırlı haberler verirsin bu topik bizlere uğur getirir

inşallah tatlım hepimizz iyi haberler verırız ve bır bayram yerıne cevırırız bu topiği inşallah...bugun muharrem ayının 10. gunu ve oruçluyum...hepiniz için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…