ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ayşegül ümit vermek istemiyorum yanılmlyosam bu sefer olacak dediğimide kafana takma ama oyle hissediyorum yanılmayayım allahım hislerim boş çıkmasın

inşallah zehracım ya ben ümit etmek istemıyorum zaten hüsran oluyo dıye ama yınede insan belı demedende gecemıyo ya

evet benimde gelmezdi ilk ilişkide bilemedin ikincide hamile kalıcam zannetmiştim bilseydim 1 sene korunurmuydum

ben çalışmıyorum herkes yaşını ve çalışıp çalışmadığını sakıncası yoksa ismini yazsın birbirimizi daha iyi tanıyalım rumuzlada hitap etmemş oluruz ilk ben başlıyorum zehra ben şimdilik 25yaşındayım çalışmıyorum

bende lise mezunuyum düz lise mezun olduktn sonra devam etmedim össyede mezun olduğum yıl girdim 325puan almıştım gidemedim

anladım canım ben hıç denemedım össyı falan zaten meslek lısesı oldugu için okul bitince dırek kuaför ve güzellık salonunda clışmaya bsladım zaten patronum ögretmenıdı lısede 4 sene falan çalıştım nişanlanınca yurutemedım bıraktım şimdide evdeyım işte

ben ev hayatına alışkınım sen alışabildinmi

hadı ii akşamlar kızlar bende cıkıyorum akşam gıremeyebılırım yarın göruşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…