aleykümselam canım..
canım hergunmu okumamız gerekıor...bide abdestlımı okunması lazım..
illa abdest şart değil vala ben ne zamn içim daralsa hani insan ölmek ister ya bazen bekarken olur genelde okurdum sonra rahatladığımı hatırlıyorum
anladım cnm çok saol..
önemli değil canım dualarınızda olmak ümidiyle allah şimdiden kabul etsin
kzlar mrb..rüya da diş çkmasnın anlamı bellidr cnm,bende yakn bi arkadaşmda tecrübe etmştm..seninki hayır olsun,iyi düşün iyi olsun..bende rüyam da akvaryum da 2 tane minicik balık gördüm : )aminn cnm inş.
bu arada bu sabah ruyamda alt dişlerimin sallandığını ve yerınden çıktıgını gördüm...sadece alt orta dişlerim kalmıştı...çok etkilendim ama pek iyi bi rüya değilmiş gibi geliyor bana...
kzlar mrb..rüya da diş çkmasnın anlamı bellidr cnm,bende yakn bi arkadaşmda tecrübe etmştm..seninki hayır olsun,iyi düşün iyi olsun..bende rüyam da akvaryum da 2 tane minicik balık gördüm : )
kzlar mrb..rüya da diş çkmasnın anlamı bellidr cnm,bende yakn bi arkadaşmda tecrübe etmştm..seninki hayır olsun,iyi düşün iyi olsun..bende rüyam da akvaryum da 2 tane minicik balık gördüm : )
balık kismet derler canım ama insallah sendede bebege çıkar
bende taşlı kolye ve ince ince bilezik görmüştüm acaba anlamı ne
bende taşlı kolye ve ince ince bilezikler görmüştüm acaba anlamı ne
merhaba cnm arkadaşında nsl çıkmıştı...rüya tabırlerınde akrabalar olarak yazıyo dişler akrabanın ölümüymüş..hayrlara gitsin...
bencede senin ikizlerin olucakk
kolye bilezik bebektir diye biliyorum bende altınmıydılar canım...
bilezikler ince altındılar bilekliğim taşlı ogün tek taşı kolyeydi rüyamda
altın bilezik evlatla tabır olunur canım..hadi bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz...ilk hamiş sen çıkıcksın sanırım aramızdan..
altın bilezik evlatla tabır olunur canım..hadi bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz...ilk hamiş sen çıkıcksın sanırım aramızdan..
banada öle geliyo valla inş. güzel haberler verir
vala kızlar benim kimsem yok çevremde herkes bana uzak neyim varsa sizlerle paylaşıyorum hepinizide görmeden yemin ederim çok seviyor ve değer veriyorum ama kızlar misafrlerden dolayı yemin ettim bu ay iişki olmayacak diye hiç beraber olmadık boşa kürek çekmek istemiyorum sizlerde kardeşlerimsniz o yüzden ümitsizim tek birgünlede olmuyor olursa şayet bu bir mucize olr
ama kızlar 2012 bitmeden hepimiz hamile kalsaak çok iyi olurdu yeni bir topik2012 dua ettik diledik 2013 bizde artık hamileyiz
bende seni diğer kızları çok sevdım gercekten hayatta mucızelerde var benımde daha önce boyle olmuştu senınkı gıbı basıma geldı bende bı mucıze bekledım ama maalesef olmadı inş. sende olur canım ümitlendırıpte sonra hayal kırıklıgına ugramını istemem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?