gün aşırı yap hiç yapmamazlık yapma ben geçen öyle yapmıştımda ne gerek var
valla canım iğneyı vuruldugumdan berı her gunu degerlendırdım bıktım ama olsun belkı olur belkı bebegım gelır benım kasıklarım çok agrıyo ya neden öle oldu anlamdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün aşırı yap hiç yapmamazlık yapma ben geçen öyle yapmıştımda ne gerek var
canım bugün aşılama için iğnelere geçtim gonal 365 tlye aldım 3gün yapacam dr.saat 1de yap dedi c.tesi kontrol sordum dr.istemiyolarmış
cnm aynı zamanlarda aşılama yaptırcaz,inşallah gùzel hberler verırız,sen iğnenı raporsuz mu aldın? Ben raporla 115 aldm hepsini,eczacı da braz indirim yaptı..ee seni ne zaman kontrole çağırdı pekı?
hayırlı olsun canım inşallah bu ay guzel haberler verırsın![]()
sağol canm,inşallah basarılı oluruz..bu arada bu iğneleri raporla 3 defa kullanabiliomusuz , benım 2 oldu,raporsuz gerçekten pahalı..
hayırlı olsun canım c.tesi günü peki ya seni ben gonal kullanıyorum sencnm aynı zamanlarda aşılama yaptırcaz,inşallah gùzel hberler verırız,sen iğnenı raporsuz mu aldın? Ben raporla 115 aldm hepsini,eczacı da braz indirim yaptı..ee seni ne zaman kontrole çağırdı pekı?
valla canım iğneyı vuruldugumdan berı her gunu degerlendırdım bıktım ama olsun belkı olur belkı bebegım gelır benım kasıklarım çok agrıyo ya neden öle oldu anlamdım
alpin arkadaşımızda da baya olmuştu kaık ağrısı alt karnındada oluyomu
baya bı aşagıda canım ya afedersın ama seyımın üstü ya neden bu kadar agrıyo bılmıyorum kı rahım mı oluyo anlamdım kı bende neresı
anladım canım e hadi hayırlısı fazla umut vermek istemiyom ama 4sayfa sonrasına git alpindede öyle olmuş bana belirtisini yazdı yani inş.sende güzel haberler verirsin
inşallah bu sefer olur canım ya bende umutlanmak istemıyorum ama zaten bu kadar erken belırtı olmaz daha 11 gun var
bilmiyorum ki bazen birbirimiz içn güzel düşünüyruz olmyınca üzülüyruz inş.canım bu sfer olur evet erken daha bekleyecez
canım zaten ben hıç boşuna sevınmeyeyım tam ayın 14unde elımden öper hatta sımdden doktorumdan randevu bıle almayı düşünüyorum valla
canım ya bende öyle yapmıştım ama pozitf düşünelim pozitif tahlilini alalımmmmm
nbr kızlrrrrr...
amma kaynatmışsınız heee![]()
hoşbuldum cnlarım..
kızz nasıll pişircemmm![]()