Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz benden bşey istemediler canım,istıolar mı onu da blmiorum valla![]()
cnm kıstım cok kucukmus kıscıkmıs dr oyle dedı ama ınan artık onu bıle dusunmek ıstemıyorum Allahım werrse olur..bı bayann cok buyukms cıkolata kıstı buna ragmen bebegı olms kısmet Allahım ol derse olur..
ewt canım yaa 2 tane hamiş çıkartmak buyuk başarı bnce..2013 sonuna kadar hamıle olmayan kalmasın ınş. topıcımızde..ben bu ay ara verdım çalışmalara..sen aşılama yaptırıyomussun canım hep olumlu düşün morlini yüksek tut..allahın ıznıyle aşılaman inş. tutar..bu hfta dualarımız hep senınle biliyosun kuzummm rabbım sesımızı duyuck ınş. dediğim gibi olacagına inan inş. olucak...
bende 2 nisanda kaybettim 3 ay çok büyük tramva yaşadım allahım bıdaha yaşatmasın...benım ıcınde 2012 berbat ötesiydi...sen yıne 2012nın son gunlerınde mucızenı yaşadın inş. 2013 de bızde anne olur kucagımıza alırız....![]()
Hamdolsun iyi gidiyo canim evet pek rastlasamadik nezamandir..canımmm nasıl gidiyooo hamişlik ben pek giremiyorum anca bu saatlerde denk gelmiyoruz artık
canım bugün aşılama için iğnelere geçtim gonal 365 tlye aldım 3gün yapacam dr.saat 1de yap dedi c.tesi kontrol sordum dr.istemiyolarmış
Hamdolsun iyi gidiyo canim evet pek rastlasamadik nezamandir..
Bende igne kullanmistim sen kac mm lik aldin ben 600mm 300 e almistim bide 300mm 150ye aldik dr sozde anlasmali eczaneye gonderdi ama bilmiyorum nekadar dogru.. neden 3gun yapacaksin az degilmi 3gun canim.
gonal diye bi iğne canım 75ml 365 tlye aldım bilmiyorum ki aşılama geçiyorum bu ay birde benim yumurtalar sorun çıkarmıyo büyüyo bilmiyorum bu sefer ne olacak cumartesi kontrole çağırdı
gonal diye bi iğne canım 75ml 365 tlye aldım bilmiyorum ki aşılama geçiyorum bu ay birde benim yumurtalar sorun çıkarmıyo büyüyo bilmiyorum bu sefer ne olacak cumartesi kontrole çağırdı
canım bende bu ay aşılama yaptırmak istiyorum ama benim klomenle 2 tane yumurtam gelişiyo acaba yinede iğneye gerek varmı?neyse senden haberleri alırım benim daha adete 15 gün var o samana kadar sen olursun inşallah hamile de kalırsın canım.
Kiz o 75ml degildir gunde 75ml vir demistir sana dimi
Mesela gunluk kac ml vur dedi sana dr
Benim ilacla yumurta olmadigindan igneyle bir yumurtam oldu normal iliski denedik..
evet canım 75ml vuruyorum kızz cahiliğin gözü kör olsun neyseki yabancı değilsin bilmiyordum ben öyle sanıyodum dua et ne olur
Estagfurullah canim ..
Aman bu tedavi islerindede bilinclenmeden hamile kalirsin ins. Ee ben tedavilerin anasi bu topigin hamis ablasiyim ya :)) bilgilendireyim dedim
600 mm likmi aldirmis dr sana
600lukse arada cok bi fark yok hayirlisi nezaman vurmaya baslayacaksin igneyi
:))) bilgilendir bizi tamammi ablasinin gulü:))
arkadaslar ben 50 tane ayetel kursı okumustum onu da ekleyın ltfn
Birsencim meryem sureside zekeriyya a.s duasida tamam
kızlar benım regl tarıhı yaklastıkca yıne ruyalarımda bebek emzırdıgımı hamıle oldugumu vs.gormeye baslıyorum bıde su ruyalar gercek olsa buarada 1 kenzül ars 1 meryem suresı saysını bılmedıgım durmadan okudugum hz.zekerıya a.s duası ve gun ıcerısınde dılımden duşurmedıgım duramadan YA MUSAVVIR ıstersenız lısteye ekleyın kususra bakmayın calısıyorum dıe gunduz okuyamıyorum aksan cıkınca yemek falan derken vakıt gecıyı bıde benım kayınbaba hasta ya bılıyosunuz bız durmadan ordayız o yuzden cok okuyamıyorum ama dualarım sızınle
canlarım merhabaaa özledim sizleri bu iki ay kafamdan uzaklaştırmak için girmeyeyim dedim ama hiç uzaklaşmıyor sağolsunD
ben günlük okudum duaları ama sayılacağını bilmedim üstüste okudum :SS
Estagfurullah canim ..
Aman bu tedavi islerindede bilinclenmeden hamile kalirsin ins. Ee ben tedavilerin anasi bu topigin hamis ablasiyim ya :)) bilgilendireyim dedim
600 mm likmi aldirmis dr sana
600lukse arada cok bi fark yok hayirlisi nezaman vurmaya baslayacaksin igneyi