ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

su problemlerın bı cozumunu bulsak gorcez emınımde bı turlu tutturamıyoruz ıste bızmı becerıksızız yoksa bızım yumurtalardamı ıs yok anlamadım gıttı:D senın ne gıbı bı lsorunun var canım??

cnm yumurtalıklarım çalışmıyomuş bnm bu ay 1 tanecik ymurtam oluşmuş inş bebek için işe yarar

cnm yumurtalıklarım çalışmıyomuş bnm bu ay 1 tanecik ymurtam oluşmuş inş bebek için işe yarar

bende aynı durumdayım yumurtalıklarım ne yazıkkı yatıslardaymıs:))) benım doktorum sagolsun bana oyle cok ılac verdıkı benım yumurtalıklar bı anda uyanıp costu ve saka gıbı ama tam 7 tane yumurtam olusmus.ama sakın aklından cıkarma yumurtanın sayısı degıl kalıtesı cok onemlı belkıde o tek yumurtayla hamıle kalırsın ınsallah ve belkıde ben bu 7 yumurtayla husrana ugrarım allah korusun.

bende aynı durumdayım yumurtalıklarım ne yazıkkı yatıslardaymıs:))) benım doktorum sagolsun bana oyle cok ılac verdıkı benım yumurtalıklar bı anda uyanıp costu ve saka gıbı ama tam 7 tane yumurtam olusmus.ama sakın aklından cıkarma yumurtanın sayısı degıl kalıtesı cok onemlı belkıde o tek yumurtayla hamıle kalırsın ınsallah ve belkıde ben bu 7 yumurtayla husrana ugrarım allah korusun.

allah korusun senin şansın daha yüksek biri tutmasa biri tutar=) drum bna snn yumurtalıklarınla işimiz war tedawiyle bile cogalmıyolar dedi bn de yine ümidimi kestim ama bi önceki tedawidede tek bi yumurtam wrdı ve tutmustu ama demekki hayırlı deilmişki kimyasl oldu inş beklentilerimiz bosa cıkmaz rabbim hayırlı zamnda hayırlı ewlat wersin

kızlar nereye kayboldunuz:34: birsen bak gör bır gunde hamiş oldukkkkk:1:

Son düzenleme:
selam herkese burdan topiğin saygı değer 6 haftalık hamişi geldi huuu huuu komşular nerdesiniz:32::32::32:hamile kalmak çoooook basit formülünü verecektimde:6::6::6:

selam herkese burdan topiğin saygı değer 6 haftalık hamişi geldi huuu huuu komşular nerdesiniz:32::32::32:hamile kalmak çoooook basit formülünü verecektimde:6::6::6:

ver hadı ben dınlıyorum:6::6: kız kendımı hamıleymış gıbı hıssettım ya bu takvım bıle ne guzelmış:16:

Son düzenleme:
Back
X