kız inşallah gercek olurda silmek zorunda kalmayız ya![]()
inş.kızzz birgün nasip olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız inşallah gercek olurda silmek zorunda kalmayız ya![]()
kızlae ben de o gebelık takvımını doldurdum oldu mu bılmıyorum ayy ne haevaslıyız:)
arkadaşlar çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyız..bilginiz var mı?
Efwrim abla oldun hayirli olsun :))
Bende 6. Haftanin icindeyim ama 5 arti oldugindaan zaaar :))
benım çıkmam gerekıyo kızlar annemle bı yre gıdıp gelcez![]()
hemen kıskançlk başladı yani pesss
su problemlerın bı cozumunu bulsak gorcez emınımde bı turlu tutturamıyoruz ıste bızmı becerıksızız yoksa bızım yumurtalardamı ıs yok anlamadım gıttısenın ne gıbı bı lsorunun var canım??
cnm yumurtalıklarım çalışmıyomuş bnm bu ay 1 tanecik ymurtam oluşmuş inş bebek için işe yarar
=) anladm cnm bizde öle yapalm bari
yanı elımızdekı zaman 1 haftayla sınırlı onuda cok ıyı degerlendırmemız lazım o yuzden bos gecırmeyelım ne olur ne olmaz:))
bende aynı durumdayım yumurtalıklarım ne yazıkkı yatıslardaymıs:))) benım doktorum sagolsun bana oyle cok ılac verdıkı benım yumurtalıklar bı anda uyanıp costu ve saka gıbı ama tam 7 tane yumurtam olusmus.ama sakın aklından cıkarma yumurtanın sayısı degıl kalıtesı cok onemlı belkıde o tek yumurtayla hamıle kalırsın ınsallah ve belkıde ben bu 7 yumurtayla husrana ugrarım allah korusun.
selam herkese burdan topiğin saygı değer 6 haftalık hamişi geldi huuu huuu komşular nerdesinizhamile kalmak çoooook basit formülünü verecektimde
![]()
He hamile programi yukledik kizlara birrgunde :)))aneem noliii kızlar hepiniz hamülük mü odunuz![]()
kızlar nereye kayboldunuzbirsen bak gör bır gunde hamiş oldukkkkk
![]()
He hamile programi yukledik kizlara birrgunde :)))
Delüü:))
ama guzel degılmı burcu baksana gercegını göremedık barı sahtesıyle yetınelım![]()