burcu benım bulantılarım başladı senın yokmu daha
yok kiz benim velet midesine duskun herhalde herseyi kabul ediyo
silinebiliyomuymuş bu takvim
Dur kiz saka gercek olucuuu ins. Sonra butun kizlarda yapmaya baslarmis ne guzel olur
bir gün girmedim herkez hamile olmuş burada neler oldu
Nasilsin canim
Haha bizim kizlar kendilerine hamile programi yuklediler canim nasil olmus ama
Kiz dur daha cinsiyeti bosver dsha keseyi grmedimisim falan düşünmeye başladın mı canım ya merak ettım erken daha biliyorum ama belkı aklından bışeyler gecıyodur dıye duşundum
Insallah canimbirde gerçek oluyomuş o zaman bende yaparım kesin nasıl olsa herşeyi deniyoruz hamilelik için
İyim canim hamislik nasil gidyo super olmus ya benimde yapmam lazim bunu biran dedim ne olmus boyle topige bereketmi yagdi herkez hamis:) bende bekliyorum iste ayin 8 ni normalde 2-3 gun once olrum hep olmadi daha olmazda ins.
İyim canim hamislik nasil gidyo super olmus ya benimde yapmam lazim bunu biran dedim ne olmus boyle topige bereketmi yagdi herkez hamis:) bende bekliyorum iste ayin 8 ni normalde 2-3 gun once olrum hep olmadi daha olmazda ins.
Kiz dur daha cinsiyeti bosver dsha keseyi grmedimbakalim hayirlisi bi cinsiyetini ogrenelimde ozaman dusunuruz
Bu arada cin takvimine gore erkek olacakmis icimdende oyle geliyor benimde..
Ilk bebegimede kiz cikmisti kizim oldu bakalim hayirlisi..
Insallah canim
inşallah gönlunden gectıgı gibi olur canım ne zaman kontrolun inşallah saglıklı bı şekılde kucagına alırsın tatlım
Pazartesi insallah canim..
ne güzel ya minicikktır sımdı o ya
Pazartesi insallah canim..
Susam tanesi kadar simdi canim :))
Susam tanesi kadar simdi canim :))
listenin en sonunda sen vardın gelmiş günün bak inşallah gelmez adetin
Evet canimaynı anda düşünmüşüz
yıne olmadıgını hayal kırıklıgı olacagını bıle bıle merak edıyorum ya neden böyle oldu anlayamadım gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?