ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bir gün girmedim herkez hamile olmuş burada neler oldu

Nasilsin canim

Haha bizim kizlar kendilerine hamile programi yuklediler canim nasil olmus ama

İyim canim hamislik nasil gidyo super olmus ya benimde yapmam lazim bunu biran dedim ne olmus boyle topige bereketmi yagdi herkez hamis:) bende bekliyorum iste ayin 8 ni normalde 2-3 gun once olrum hep olmadi daha olmazda ins.

isim falan düşünmeye başladın mı canım ya merak ettım erken daha biliyorum ama belkı aklından bışeyler gecıyodur dıye duşundum
Kiz dur daha cinsiyeti bosver dsha keseyi grmedim bakalim hayirlisi bi cinsiyetini ogrenelimde ozaman dusunuruz
Bu arada cin takvimine gore erkek olacakmis icimdende oyle geliyor benimde..
Ilk bebegimede kiz cikmisti kizim oldu bakalim hayirlisi..
birde gerçek oluyomuş o zaman bende yaparım kesin nasıl olsa herşeyi deniyoruz hamilelik için
Insallah canim

İyim canim hamislik nasil gidyo super olmus ya benimde yapmam lazim bunu biran dedim ne olmus boyle topige bereketmi yagdi herkez hamis:) bende bekliyorum iste ayin 8 ni normalde 2-3 gun once olrum hep olmadi daha olmazda ins.

inşallah olmazsın canım ya

listenin en sonunda sen vardın gelmiş günün bak inşallah gelmez adetin

Simdilik iyi gidiyor hamdolsun..
8inde olacaksan cok az kalmis hadi hayirlisi bakalim..

inşallah gönlunden gectıgı gibi olur canım ne zaman kontrolun inşallah saglıklı bı şekılde kucagına alırsın tatlım

yıne olmadıgını hayal kırıklıgı olacagını bıle bıle merak edıyorum ya neden böyle oldu anlayamadım gıttı

bn dün vuruldum iğnemi ve bugn solbacagmda bi agrı wr yan etkisi olabilirmi bide size iğneyi tam doz mu vuruyolar yoksa belli bi dozdamı nolr cwp yazn bacagmın agrıması korkutuyo bni acaba tam doa agır mı geldi =(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…