canım onun üzerinde 250 ml ne yazıyo zaten benım 6,7 oldu hepsınıde tamamını vuruyolar bu böyle oluyo zaten
kızzzz ayşegül o yazıyı nasıl yaptın bende yapacam yeter bu nazın gel diye
hayır kuzum göbekten yapıldı baglı olduum saglık ocagnda yaptırmıstm dr özel olduundan recete diilde kagıda yazdı ilacı ve orada belli bi doz yazmıyodu hemsirede iğneyi yaparkn tam mı yapcz ddi bnde dr bişi sölemedi kagıttada yazmıyodu tam olck heralde dedm bişi olmz dmi yaaa
valla tatlım benım kı iğneden sonrakı 16.gun gelecegı için yapmayı düşünmüyorum korkuyorum gunum gecmeden yapıpta negatıfı görmekten zaten gelecegı için testede gerek kalmaz sen yapacakmısın
tşkler kızlar yaa içim rahatladı saolun =)
adetin geçmediyse yapma bence
dişimi tırnağıma takıp çalışıyorum ama olmuyo işte olmuyo
valla tatlım benım kı iğneden sonrakı 16.gun gelecegı için yapmayı düşünmüyorum korkuyorum gunum gecmeden yapıpta negatıfı görmekten zaten gelecegı için testede gerek kalmaz sen yapacakmısın
zeynep gıısss bızım lıstemız nereye gıttı ya bırsen gırmeyınce lıste gerılerde kalıyo valla
önce senin güzel haberlerini alalım sonra ben yapayım :)ben iğneyi 26 sında yaptırdım daha erken beim ki..ama 14. günden sonra belli oluyormuş..yarın yapsan mı ki :)
artık bıtse bı su gunlerımız gerıde kalsa baska bırsey ıstemıyorum ya yeterkı hayırlı saglıklı bebegım gelse bana yetr:
kızlar prof.resimde bebeğimin ultrason görüntüsünden canım oğluşum okadar da büyümüş rabbim bizleri görsün
Tek disimi tirnagima takip calisam keske artik heryerimle calidiyom ama tik yok artik kocis kacmays basladi benden:)dişimi tırnağıma takıp çalışıyorum ama olmuyo işte olmuyo
tarif isterim bak
evet ya bugünde gevezelikten aklıma hiç gelmedi listeyi unuttum birsen için duaya başladınızmı
canım senın benden önce gunun senın varsa daha önce bellı olur ben iğneyı 30 aralıkta yaptı
Tek disimi tirnagima takip calisam keske artik heryerimle calidiyom ama tik yok artik kocis kacmays basladi benden:)
tarif isterim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?