ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızzzz ayşegül o yazıyı nasıl yaptın bende yapacam yeter bu nazın gel diye

zeynoş kontrol panalıne gır orda profili düzenleye gir aşagıya dogru in kişisel rütbe yazıyo onun karsındakı boş yere yaz asagıdan kaydet de tamamdır

için rahat olsun canım..eczanede alırken ben kenndim yapmayı düşünüyorum demiştim..eczacı bu iğnenin damlası bile önemli demişti..yani hepsi yapılıyor rahat ol..bende göbekten yaptım daha etkili olduğu için..

tşkler kızlar yaa içim rahatladı saolun =)

bişey degıl canım artık süreklı yaptırdıgımızdan ustsı olduk resmen iğnenın benım iğnelerımıde kendımız yapıyoruz doktorum saatını söyluyor

Son düzenleme:
eee içimde rahatladıına göre bnde yaziim batımı 17 ocak ta bnm beklemediim gün hadi bklm budan hbr werelm mucizelerimiz gelirse

kızlar prof.resimde bebeğimin ultrason görüntüsünden canım oğluşum okadar da büyümüş rabbim bizleri görsün

valla tatlım benım kı iğneden sonrakı 16.gun gelecegı için yapmayı düşünmüyorum korkuyorum gunum gecmeden yapıpta negatıfı görmekten zaten gelecegı için testede gerek kalmaz sen yapacakmısın

önce senin güzel haberlerini alalım sonra ben yapayım :)ben iğneyi 26 sında yaptırdım daha erken beim ki..ama 14. günden sonra belli oluyormuş..yarın yapsan mı ki :)

zeynep gıısss bızım lıstemız nereye gıttı ya bırsen gırmeyınce lıste gerılerde kalıyo valla

önce senin güzel haberlerini alalım sonra ben yapayım :)ben iğneyi 26 sında yaptırdım daha erken beim ki..ama 14. günden sonra belli oluyormuş..yarın yapsan mı ki :)

canım senın benden önce gunun senın varsa daha önce bellı olur ben iğneyı 30 aralıkta yaptı

artık bıtse bı su gunlerımız gerıde kalsa baska bırsey ıstemıyorum ya yeterkı hayırlı saglıklı bebegım gelse bana yetr:

kızlar prof.resimde bebeğimin ultrason görüntüsünden canım oğluşum okadar da büyümüş rabbim bizleri görsün

dişimi tırnağıma takıp çalışıyorum ama olmuyo işte olmuyo
Tek disimi tirnagima takip calisam keske artik heryerimle calidiyom ama tik yok artik kocis kacmays basladi benden:)

Tek disimi tirnagima takip calisam keske artik heryerimle calidiyom ama tik yok artik kocis kacmays basladi benden:)

kızzzz hortlak görmüşe dönüyodr malum benimkinden biliyorummm eee ne yapalım azıcık daha sıksınlar şu dişiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…