ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızzzz hortlak görmüşe dönüyodr malum benimkinden biliyorummm eee ne yapalım azıcık daha sıksınlar şu dişiniii

valla kızlar ben bu ay 4 gun bırakmadım kocişi napayım gun asırı denedım olmadı bıde böyle denedım bırde hemen kalkmadım yarım satten fazla yattım

kızzzz hortlak görmüşe dönüyodr malum benimkinden biliyorummm eee ne yapalım azıcık daha sıksınlar şu dişiniii

öle yapcz artk aslnda eşimin hoşuna gidio bu durum malum kendisi bnden daha enerrjik bu konuda ;)))

valla kızlar kac senedır gün kovalayıp duruyorz adamlarda haklı artık istememekte :34:

benimki yinemiii diyo eskiden ben derdim bi bahane bulurdum simdi tam tersi o kaciyo ben kovaliyom kendim icin istiyosam ne oliyimmmm:)

gün gelir devran dönermiş aha gördünmü kız onlarda biliyo bebek için yaptığımızı sen öyle yaparsan oda böyle yaparrr

Kızlar benim hrif bu saatte çay isti çay vericim hepinizi çok çok öpüyorum iyi gecelerr

off offf gezmedeydık ve maalesef en son persembe gunu gırmıs oldum ılıskıye yanı ovıtrelleden sonra 2 kez gırmıs olduk. bugun gıremedım demekkı carsamba doktora gıdene kadar gırmeme gerek yok arayı actık nasıl olsa:((

off offf gezmedeydık ve maalesef en son persembe gunu gırmıs oldum ılıskıye yanı ovıtrelleden sonra 2 kez gırmıs olduk. bugun gıremedım demekkı carsamba doktora gıdene kadar gırmeme gerek yok arayı actık nasıl olsa:((

36 saat sonrasımı girdinz dr unuz nasıl önerdi.

Back
X