ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Gunaydin zeynooo
Ya ben hala yataktan cikamadim kizim esim kahvalti bekliyo ben hala yataktayim :9:
Cok uykum vaaaar

gunaydın kızlar cayımı yudumluyorum sımdı ohhhh ne guzel bugun pazar evdeyım ıs yok ne guzel:)))

kızlar bır sey dıyecem sıze. sunu bana anlatır mısınız anlamıyorum da. 36. saatte ılıskıye gırdıktn sonra ertesı gunu de gırdık persembe yanı. ondan sonra gırmeye ne gerek var gun aşırı ? zaten 36. saat catlamıyor mu ? zaten benım 36. saat ılıskıden sonra benım 6 saat sonra sıddetlı kasık agrım oldu demek kı o an catladı.ondan sonra ne gerek var bunu anlamıyorum

gunaydın kızlar cayımı yudumluyorum sımdı ohhhh ne guzel bugun pazar evdeyım ıs yok ne guzel:)))

kızlar bır sey dıyecem sıze. sunu bana anlatır mısınız anlamıyorum da. 36. saatte ılıskıye gırdıktn sonra ertesı gunu de gırdık persembe yanı. ondan sonra gırmeye ne gerek var gun aşırı ? zaten 36. saat catlamıyor mu ? zaten benım 36. saat ılıskıden sonra benım 6 saat sonra sıddetlı kasık agrım oldu demek kı o an catladı.ondan sonra ne gerek var bunu anlamıyorum

Herkezin catlamasi farkli mesela bana dr gec catlamis senin dedi osebepten garantilemek icin veriyorlar ondan sonraki gunleride canim

afiyet olsun canım bitanede benden olsun... sen yinede gün aşırıya devam etttt bence tabi

canım bencee dini isimler düşünün oğlum olursa ya muhammed yada samet koyarım kızımada ümmü gülsüm hayrulnisa

pekı bır sey soracam 36 saatten sonra ılıskıden sonra 6 saat sonra falan şideetlı kasık agrım oldu ayrıca o gun ayaklarımı da ustumustum gercı ama hıc oyle agrım daha once olmamıstı acaba catladıgınıa mı ısarettır bır bılen var mı?

pekı bır sey soracam 36 saatten sonra ılıskıden sonra 6 saat sonra falan şideetlı kasık agrım oldu ayrıca o gun ayaklarımı da ustumustum gercı ama hıc oyle agrım daha once olmamıstı acaba catladıgınıa mı ısarettır bır bılen var mı?

canım vala benim aklım hiç ermiyo şu kasık ağrılarına çünkü kistim olduğu için hep ağrım olur ama bildiğim kadarıyla çatlamıştır

Son düzenleme:
bide ev hanımı vur kafayı yat bari kız karnındaki bebiş erkek canım isim düşündünüzmü

Ne oldu malummu oldu daha 5haftalik bebegw erkek diyosun :9:
Kizimin adi tuana ravza
Erkekde olursa muhammed kayra dusunuyorum bakalim hayirlisi

bugün bebeimin ult.kalp atışlarını duymk için gidiciimm kızlar çok mutluyummmm

bugün bebeimin ult.kalp atışlarını duymk için gidiciimm kızlar çok mutluyummmm

Deli kiz :9: bende simdi lcwkikideyim göbisime bebis resimli badi aliyorum :)) ilk hamileligimde almadim icimde kalmisti simdi acidini cikariyirum hamdoksun...
Insallah kizlar tez vakitte sizlerde tadarsiniz bu duyguyu..

Deli kiz :9: bende simdi lcwkikideyim göbisime bebis resimli badi aliyorum :)) ilk hamileligimde almadim icimde kalmisti simdi acidini cikariyirum hamdoksun...
Insallah kizlar tez vakitte sizlerde tadarsiniz bu duyguyu..

kızzz iyi günlerde kullan neyse bende alırım sonra başka hamilelik için ne alırsan söyle bende alacam ön hazırlık çok temkinliyim kıskanma

hoşgeldinnn hatice sen yokken buralar çok değişti yazı yaşıyrz canımmm

hoşgeldinnn hatice sen yokken buralar çok değişti yazı yaşıyrz canımmm

hoşbulduk oku oku biteremedim kız amaaan ne yazmışınız valla maşallah ya okudumda yazıyı pek anlamadım gülüm ya 2 gündr sınav derdindeyim oğluşum da geliyo benimle sınava anne kalk okuluna geç kaldık diyo bu sabah beni uyandırıyo acayip kar var burda çok soğuk sınavları atlattım ya daha fazla girerim inşallah gerçi şubatta yine ama bakalım

bu arada tanışma hikayelerinizde çoook güzelmiş

benimkide beni bir düğün vidyosunda oynarken izliyo küçücük ekrandan beni kafaya takıyo bir sene sağdan soldan haber gönderdi ben kabul etmedim istemedim bir gün benim akrabam arıyo birgün onun akrabası hepsini reddedtim bir gün bir baktım halamı almış yanına uzaktan akraba oluyoruz bu arada kapı çalındı açtım bi baktım karşımda halama kızdım istemiyorum dedim neyse sadece telefonda bir kere konuşmayı kabul ettim sonra 10 gün konuştuk bizimki anasına aşık oldum olucak falan diyomuş neyse telde konuşurken bir cümlesine tamam dedim evlemek için evlenmiyorum mutlu olmak mutlu etmek için evlenmek istiyorum demişti ahhhh o günler çok güzeldi sonra söz sonra nişan ve mutlu son

bu arada tanışma hikayelerinizde çoook güzelmiş

benimkide beni bir düğün vidyosunda oynarken izliyo küçücük ekrandan beni kafaya takıyo bir sene sağdan soldan haber gönderdi ben kabul etmedim istemedim bir gün benim akrabam arıyo birgün onun akrabası hepsini reddedtim bir gün bir baktım halamı almış yanına uzaktan akraba oluyoruz bu arada kapı çalındı açtım bi baktım karşımda halama kızdım istemiyorum dedim neyse sadece telefonda bir kere konuşmayı kabul ettim sonra 10 gün konuştuk bizimki anasına aşık oldum olucak falan diyomuş neyse telde konuşurken bir cümlesine tamam dedim evlemek için evlenmiyorum mutlu olmak mutlu etmek için evlenmek istiyorum demişti ahhhh o günler çok güzeldi sonra söz sonra nişan ve mutlu son

demekki kız çok etkileyici oynamışsın ahhh ahhh aşk sen nelere kadirsin sende düğünde bulmuşsun okulda düğünde fecede rüyada köyde yolda aşklarımız filmmm gibi

slm.kızlar ben bi girip bakıyorum bi konu ertesi gün taa nerelere gelmiş sayfa:))ama bu hamilelik muhabbeti güzel olmuş azcık içimiz açılsın:)))bizde dahil oluruz tez zamanda inşallahhh

Back
X