- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
benim bebeği döver kızın olmaz hem belli şımarık kızın düşünecem yinede kızında güzel bakacam başka talipler olmazsa oğluma olabilir bi kaç gün mühlet ben kaçtım kusura bakmazsan
birsencim şu mubarek saatlerde( burda seher vakti ) duaların okudum hepsini bitanem allah kabul eder inşallah hayırlısıyla emanetini sana verir canım allah yar ve yardımcın olsun göbişin bebiş dolsun
kızz varya vala birsene çok güzel bi temenide bulunmuşsun inş.rabbim kabul eder birsen hamiş kalırda kurtulmuş oluruz allahta senden razı olsun birsen bağışını cuma yapar artık sıradaki ceylanlara geçerz
niyeee kurtuluyonn kız benden ben hamiş kalsamda doğurana kadar burdayımm hepinizi hamiş yapmadan bi yere gitmiycem...bu arada cuma günü benim bagışımı burcu arkadasımızdan rica ettim o yaapıcak...hem hamilelerin duası kabul olur dedim hemde o inanarak dua edıyor o yuzden bagışlamamı onun yapmasını ıstedım oda sağolsun kabul etti....
sende doktora gidiyormuşsun canım ıyı haberlerle gelirsin inş. sen hiç merak etme ben geçen hafta öyle güzel dua ettimki sana inanıyorum bu ay aşılaman tutup hamile kalıcaksın...
Merhaba arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün iğnenin üstünden 16 gün geçti. Bu arada reglim 2 gün gecikti Pazartesi olması gerekiyordu normalinde hiç gecikmez. Daha bu sabah yaptığım idrar testi negatif. Acaba klomen ya da ovitrelle gecikmeye sebep olabilir mi?
çıkıyorum şimdi cuma günü cuma süresini okuyacam sana burcu bağış yaparkn önceden desin
Merhaba arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün iğnenin üstünden 16 gün geçti. Bu arada reglim 2 gün gecikti Pazartesi olması gerekiyordu normalinde hiç gecikmez. Daha bu sabah yaptığım idrar testi negatif. Acaba klomen ya da ovitrelle gecikmeye sebep olabilir mi?
niyeee kurtuluyonn kız benden ben hamiş kalsamda doğurana kadar burdayımm hepinizi hamiş yapmadan bi yere gitmiycem...bu arada cuma günü benim bagışımı burcu arkadasımızdan rica ettim o yaapıcak...hem hamilelerin duası kabul olur dedim hemde o inanarak dua edıyor o yuzden bagışlamamı onun yapmasını ıstedım oda sağolsun kabul etti....
sende doktora gidiyormuşsun canım ıyı haberlerle gelirsin inş. sen hiç merak etme ben geçen hafta öyle güzel dua ettimki sana inanıyorum bu ay aşılaman tutup hamile kalıcaksın...
hepimizden razı olsun bebeeemmmkızz varya vala birsene çok güzel bi temenide bulunmuşsun inş.rabbim kabul eder birsen hamiş kalırda kurtulmuş oluruz allahta senden razı olsun birsen bağışını cuma yapar artık sıradaki ceylanlara geçerz
inşallah kocaman olmuştur yumoşlar canım hayırlı haberle gelirsinbu arada kızlar ben dr.gidecem bana dua edin ne olur herkese burdan günaydınlar diler rabbim tezz zamanda yüzümüzü güldrsün inş...dualarımızı kabul eder inş.
canım iğne ve ilaçlar geciktire biliyo 19. güne kadar bekle 19. 20. günde olanlar oluyo inşallah sonucun yanlıştır hayırlı haber alırsınMerhaba arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün iğnenin üstünden 16 gün geçti. Bu arada reglim 2 gün gecikti Pazartesi olması gerekiyordu normalinde hiç gecikmez. Daha bu sabah yaptığım idrar testi negatif. Acaba klomen ya da ovitrelle gecikmeye sebep olabilir mi?
amiiiiinnnnnnn sanki 2 haftadır dua okunduğundan beri daha rahatım sizde aynımısınız acabacanımm benim allahh razı olsun senden rabbimde senin ne muradın varsa bir an önce versin...allaahh kabul etsinn
bende aynı şeyi düşünmüştüm burcucum haftaya sıra bende bende senin bağışlamanı istiyorum allah izin verirse canındaki canın yüzü suyu hümetine bizede nasip eder inşallah
​canım testler herzaman sonuç vermeyebılıyor..istersen bida kan tahlili yaptır daha kesin sonuç olur..
bazen gecıkebılıyo ben ilk kullanmaya basladıgımda gecıkmıştı daha sonraları normal geldı bırde iğneden sonrakı gunler önemlı mesala ben iğneden sonrakı 16, gun adet olurum bazen testler doğru sonuç vermıyo kan testı yaptır
hepimizden razı olsun bebeeemmm
inşallah kocaman olmuştur yumoşlar canım hayırlı haberle gelirsin
canım iğne ve ilaçlar geciktire biliyo 19. güne kadar bekle 19. 20. günde olanlar oluyo inşallah sonucun yanlıştır hayırlı haber alırsın
amiiiiinnnnnnn sanki 2 haftadır dua okunduğundan beri daha rahatım sizde aynımısınız acaba
bende aynı şeyi düşünmüştüm burcucum haftaya sıra bende bende senin bağışlamanı istiyorum allah izin verirse canındaki canın yüzü suyu hümetine bizede nasip eder inşallah
İyi dilekleriniz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar. inşallah öyledir ama herkes regle 4-5 gün kala silikte olsa bir çizgiyle öğrenirken, beni bir mucizenin bulacağına inanamıyorumbir tek yumurta vardı 22 mmde çatlama iğnesi yapıldı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama beklemekten başka çare yok. Tekrar teşekkür ederim. İnşallah isteyen bekleyen herkes hemen hamile kalır, hayırlısıyla ve sağlıkla Birbirinize ettiğiniz dualar var sanırım tez zamanda kabul olsun inşallah...
Canlarım ben tek tek bunları okuyamıyorum sadece hergun 3 4 sayfada olsa bastan kuran okumaya basladım suan nisa suresı 94. ayetteyim[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]DUA YERİ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]drita81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk dneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]secills[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]seçil[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]31 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevo24[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD]6 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​18 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bilglerini yenilemek isteyen veya listeye katılmak isteyen olursa haber versin
şekerlerr...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]AYETEL
KÜRSÜ
(10ADET)[/TD]
[TD]KENZÜL-ARŞ
(10ADET)[/TD]
[TD]İSMİ AZAM
(10 ADET)[/TD]
[TD]MERYEM
SURESİ
(1 ADET)
[/TD]
[TD]oKUYANLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]bbbz:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen[/TD]
[TD]brsn61:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatice[/TD]
[TD]talhaaam:92:[/TD]
[TD]10 adet okundu:128:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 adet okundu:128:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar[/TD]
[TD]matarani:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu[/TD]
[TD]burcu_87:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alime[/TD]
[TD]zynepe:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nuray[/TD]
[TD]elmase:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşegül[/TD]
[TD]trnaysgl:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]nazarboncuk35:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze[/TD]
[TD]sega33:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
​kızlar listemizi oluşturmaya başladım..boşlukları beraber doldururuz..yalnız isimlerimizi yazıyorum sizde söyleyınkı isimlerimizle birb irimize dua edelim..rabbim sesimizi duyar inş.
Canlarım ben tek tek bunları okuyamıyorum sadece hergun 3 4 sayfada olsa bastan kuran okumaya basladım suan nisa suresı 94. ayetteyim
Bakmadim canim sıkmak iyi degil hamileyken ogrendikten sonra ellemedim
2 dua arasındaki fark ne canım hangısını okuyalımİSM-İ AZAM
Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.
Dua kitaplarında Cuma günü hangi vakitte bu dua okunarak duada bulunulursa, maşrıkla mağrib arasında ne istenirse istensin, duası kabul olunur. denilmektedir.
DİĞER İSM-İ AZAM DUALARI
Bismillâhirrahmânirrahîm
Allâhumme innî eseluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî eseluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî eseluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şeyin kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * eseluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şeyin kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
olur herhalde canım ya nasılsın bayadır gırmıyodun galıba
Evet cnm işler biraz yogun sımdı mola verdım.p.tesi dr. daydım.2 tane biri 22 biri 19 iğne oldum.Hadi bakalım hayırlısıysa nasıpse olur dıyorum umutlanmıyorum bu ay. birde tam karnımın alt kısmında bir şişlik var normalmiki iğneni etkisi heralde elımı koyunca koca bır ayva göbeği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?