canm bugün 11 de,çatlatma iğnemi vurdurcam..perşembe sabahı aşılamam var..bkalım senin hangi gün olcak
yok canım ovitrelle yi duymamak ne mümkün:)) konuştuğumuz topik bile ovitrelle:)))merional i diyorum ben kullandım ama başka kullanan duymadım acaba iyi değilmiydi 160 tl ye aldık 5 tanesini ama...göbektenmi yapıyorsun iğneyi
kızlarrr nasılsınızzz..ben bugün depremi hissettim baya bi sallandım çok korktum hemen kayınvalıdeme gittimdoldurmuşsunuz yinee oku okuu bitiremedimm
kız bu satte işinz ne burda gidin kocişlernzin yanına korkma kızzz yine senin gidecek yerin var ben evde gariban gariban oturdum vala gideck yerimde yoktu
bu arada kız yeğenin nasıl ısındımı kanın bak elinde kaşıkta varrr
gidiyorum bende ytamaya canım ii gecelerr kızz senın kociş yokmu gitsene sende ynına bu karlı soguk ıstanbul gecesınde sarıl kocişine uyu....ayy allahtan kayınvalıdemle bır bınadayık yoksa korkudan ölmüştümm
bende gidiiiimmmm kız su içmek için uyandım açayım dedim daldım kociş basarsa beni kızarım genelde bilgisayara girdiğinde sonra demesin kızana bak kızana lafım geçiyorken yakalanmimmm iyi geceler canlar
oyy yerimm ben onu çok tatlı benim kız nasıl beşikkertigi ypalım onları
hayırlı olsun canım yeni tedavin ya yoksun kaç gündr bende yarın dr gidecem bakalım ne diyecek kaç yumurtan var kaç mm olmuşlar
cnm cumartesi günü kntrole gttgmde sağda 2 yumurtam vardı,16mm di..3 gün daha vurdum iğnemı baya büyümüslerdr sanrm..solda kı küçüktü ama sanrm oda büyüdù ağrı yapıo bna..bkalm perşembe günü nasıl geçicek:18:
güaydın kuzularrabbim hayırlı günler etsin gönlümüzden geçen her ne varsa bize nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
birsencim şu mubarek saatlerde( burda seher vakti ) duaların okudum hepsini bitanem allah kabul eder inşallah hayırlısıyla emanetini sana verir canım allah yar ve yardımcın olsun göbişin bebiş dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?