ben hemşirenın havasını aldıını gormedım..hava varsada iğnede azcık sıkarsın yavaşça dikkatle öyle vurursun..
evet canım yaparım baktm şimdi iğneye kız senin fıstıkta öpücük yolluyo bana senin gözlerin ne renk kızının gözlri mavişte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hemşirenın havasını aldıını gormedım..hava varsada iğnede azcık sıkarsın yavaşça dikkatle öyle vurursun..
canım ağzını açtığım gibi yapayım demi kızzz yaa nasıl ya benimde kaçsa damlası nasl dikkat edebilrim
canım ben cesaret edemedıgım için esım yapıyo hergun yaptıgın iğneler gıbı çok kolay ben hiç hastaneye gıtmıyorum vurdurmaya doktorum vurabılırsınız dedı
havasını aldırmana gerek yok ilacı sıkarım dıe korkuyosan dırek vur göbegınden o havanın bı zararı yokmuş ben sormuştum
kendın yapabılırsın ozaman dıger iğnelerı yaptıgın gıbı yap ben onlarıda yapamıyodum oyuzden esım yapıo hepsını
grcekten havasını almalıyım çünkü karnımdan vursam iğne daha çok kalır karnımda havasını alırsam hemencecik yaparım ayşşegül seninde karnın morarmşmı acep hep aynı yeremi denk getiriyrum
grcekten havasını almalıyım çünkü karnımdan vursam iğne daha çok kalır karnımda havasını alırsam hemencecik yaparım ayşşegül seninde karnın morarmşmı acep hep aynı yeremi denk getiriyrum
evet canım ya iğneden çok korkuyorum evet ilk iğne yaptıgım ay morarma çok olmuştu ama sonra geçtı morarmadı bı daha ya kılcal damarlara denk geldıgı için morarıyomuş bana doktorumun yardımcı öle demıştı
evet canım yaparım baktm şimdi iğneye kız senin fıstıkta öpücük yolluyo bana senin gözlerin ne renk kızının gözlri mavişte
siyah canım benim gözlerim..bebişle alakam yok hiç...yaparsın tabi çok basit![]()
selam kızlar hepinz iyisinz inş.mervecim aşılaman hayırlı olur inş.artık korksakta başa gelen çekilr bende c.tesi yapacam kızlar gece 12de ovitrelleyi yapmam gerek dr.sordum kendim yapabilirmiyim diye evet yumurta geliştirici iğne gibiymş dedi sizce kendimmi yapayım
Hayirli olsun canim.. pensi rahme rahat ulasabilnek icin acici olarak kullaniyorlar obu cikarincami canin acidi..kızlar mrb..an itibariyle aşılamam bitip eve gelmiş bulunmaktayım..size aşılamadan bahsediyim..korkmanızı gerektiren bişey yok ben yaptırdıysam herkes yaptırır,inanın bnabenim rahim ağzımı pensle tutup çektiği için biraz canım yandı,bi de spermleri basınçla ittiği için,kasıklarınız patlıcak gbi oluo : ) ama lütfen korkmayn..işlem bittiği andan itibaren hç ağrınız kalmıo
w
Hadi bakalim hayirli haberlerle gel canim tabiii kendin yapabilirsin cok basit..selam kızlar hepinz iyisinz inş.mervecim aşılaman hayırlı olur inş.artık korksakta başa gelen çekilr bende c.tesi yapacam kızlar gece 12de ovitrelleyi yapmam gerek dr.sordum kendim yapabilirmiyim diye evet yumurta geliştirici iğne gibiymş dedi sizce kendimmi yapayım
Bence havayi alsan daha iyi olur karninda basinc yapip siviyi belki disari verir yada hava yapabilir karninda sen isini garantiye al havasini aldir..havasını almasam ne olur o sıvı içeri girmezmi
öyleyse siyah gözlü bebettt koy kız acep benimki kimin çocuğu ya
Hayirli olsun canim.. pensi rahme rahat ulasabilnek icin acici olarak kullaniyorlar obu cikarincami canin acidi..
Hadi bakalim hayirli haberlerle gel canim tabiii kendin yapabilirsin cok basit..
Bence havayi alsan daha iyi olur karninda basinc yapip siviyi belki disari verir yada hava yapabilir karninda sen isini garantiye al havasini aldir..
Valla kimin oldugunu bilmem ama benim ilkgozagrimdi bebissimdi genc olmustur kac yildir goruyorum nette yada okula baslamistir
![]()
dediğiniz gibi yaparım burcu dua et ne olur hamişsin gece uyumadan önce dua et bebişte amin desinn
evet canım adet duzesızlıgıne ıyı gelıyor benım arkadasım attardan almıstı cay gıbı demlıyosun gunde 1 fıncan ıcıyodu amacanım sagol yardımcı oldugun ıcın bende herhangı bı hormon problemı yok ama adet duzensızlıgım cok var acaba banada bı faydası olurmukı bu arada nerde satılıyo acaba aktarlarda falanmı??
kızlar mrb..an itibariyle aşılamam bitip eve gelmiş bulunmaktayım..size aşılamadan bahsediyim..korkmanızı gerektiren bişey yok ben yaptırdıysam herkes yaptırır,inanın bnabenim rahim ağzımı pensle tutup çektiği için biraz canım yandı,bi de spermleri basınçla ittiği için,kasıklarınız patlıcak gbi oluo : ) ama lütfen korkmayn..işlem bittiği andan itibaren hç ağrınız kalmıo
w
evet canım adet duzesızlıgıne ıyı gelıyor benım arkadasım attardan almıstı cay gıbı demlıyosun gunde 1 fıncan ıcıyodu ama