ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ben hemşirenın havasını aldıını gormedım..hava varsada iğnede azcık sıkarsın yavaşça dikkatle öyle vurursun..

evet canım yaparım baktm şimdi iğneye kız senin fıstıkta öpücük yolluyo bana senin gözlerin ne renk kızının gözlri mavişte

canım ağzını açtığım gibi yapayım demi kızzz yaa nasıl ya benimde kaçsa damlası nasl dikkat edebilrim

havasını aldırmana gerek yok ilacı sıkarım dıe korkuyosan dırek vur göbegınden o havanın bı zararı yokmuş ben sormuştum

havasını aldırmana gerek yok ilacı sıkarım dıe korkuyosan dırek vur göbegınden o havanın bı zararı yokmuş ben sormuştum

grcekten havasını almalıyım çünkü karnımdan vursam iğne daha çok kalır karnımda havasını alırsam hemencecik yaparım ayşşegül seninde karnın morarmşmı acep hep aynı yeremi denk getiriyrum

grcekten havasını almalıyım çünkü karnımdan vursam iğne daha çok kalır karnımda havasını alırsam hemencecik yaparım ayşşegül seninde karnın morarmşmı acep hep aynı yeremi denk getiriyrum

evet canım ya iğneden çok korkuyorum evet ilk iğne yaptıgım ay morarma çok olmuştu ama sonra geçtı morarmadı bı daha ya kılcal damarlara denk geldıgı için morarıyomuş bana doktorumun yardımcı öle demıştı

evet canım ya iğneden çok korkuyorum evet ilk iğne yaptıgım ay morarma çok olmuştu ama sonra geçtı morarmadı bı daha ya kılcal damarlara denk geldıgı için morarıyomuş bana doktorumun yardımcı öle demıştı eger yapamam dıyosan hastaneye yaptır ama yaparsın kendın

evet canım ya iğneden çok korkuyorum evet ilk iğne yaptıgım ay morarma çok olmuştu ama sonra geçtı morarmadı bı daha ya kılcal damarlara denk geldıgı için morarıyomuş bana doktorumun yardımcı öle demıştı

yani rahat davraniyim dimi hiç birseyde olmaz kız sen nasıl oldun az günün kaldııı

evet canım yaparım baktm şimdi iğneye kız senin fıstıkta öpücük yolluyo bana senin gözlerin ne renk kızının gözlri mavişte

siyah canım benim gözlerim..bebişle alakam yok hiç...yaparsın tabi çok basit:34:

selam kızlar hepinz iyisinz inş.mervecim aşılaman hayırlı olur inş.artık korksakta başa gelen çekilr bende c.tesi yapacam kızlar gece 12de ovitrelleyi yapmam gerek dr.sordum kendim yapabilirmiyim diye evet yumurta geliştirici iğne gibiymş dedi sizce kendimmi yapayım

teşekkür ederm canm,iğnenin havasını alırsan kendn yapablrsn..

kızlar mrb..an itibariyle aşılamam bitip eve gelmiş bulunmaktayım..size aşılamadan bahsediyim..korkmanızı gerektiren bişey yok ben yaptırdıysam herkes yaptırır,inanın bna ;) benim rahim ağzımı pensle tutup çektiği için biraz canım yandı,bi de spermleri basınçla ittiği için,kasıklarınız patlıcak gbi oluo : ) ama lütfen korkmayn..işlem bittiği andan itibaren hç ağrınız kalmıo ;)w
Hayirli olsun canim.. pensi rahme rahat ulasabilnek icin acici olarak kullaniyorlar obu cikarincami canin acidi..

selam kızlar hepinz iyisinz inş.mervecim aşılaman hayırlı olur inş.artık korksakta başa gelen çekilr bende c.tesi yapacam kızlar gece 12de ovitrelleyi yapmam gerek dr.sordum kendim yapabilirmiyim diye evet yumurta geliştirici iğne gibiymş dedi sizce kendimmi yapayım
Hadi bakalim hayirli haberlerle gel canim tabiii kendin yapabilirsin cok basit..
havasını almasam ne olur o sıvı içeri girmezmi
Bence havayi alsan daha iyi olur karninda basinc yapip siviyi belki disari verir yada hava yapabilir karninda sen isini garantiye al havasini aldir..
öyleyse siyah gözlü bebettt koy kız acep benimki kimin çocuğu ya

Valla kimin oldugunu bilmem ama benim ilkgozagrimdi bebis :9: simdi genc olmustur kac yildir goruyorum nette yada okula baslamistir :9:

Hayirli olsun canim.. pensi rahme rahat ulasabilnek icin acici olarak kullaniyorlar obu cikarincami canin acidi..

Hadi bakalim hayirli haberlerle gel canim tabiii kendin yapabilirsin cok basit..

Bence havayi alsan daha iyi olur karninda basinc yapip siviyi belki disari verir yada hava yapabilir karninda sen isini garantiye al havasini aldir..

Valla kimin oldugunu bilmem ama benim ilkgozagrimdi bebis :9: simdi genc olmustur kac yildir goruyorum nette yada okula baslamistir :9:

dediğiniz gibi yaparım burcu dua et ne olur hamişsin gece uyumadan önce dua et bebişte amin desinn

canm alıntı yapıp cvp veremedm,tlf.kasıo böyle yazım kuzum..ilk önce iyi dileklern içn tşk.ederm.evet canm özelde yaptrdm,250 tl.ye..pensle tutup rahim ağzını açtı cnm hafif tıkanklık varmş..acıyı da tarif ediym sze,dilinize iğne batmş gbi düşünün..rahim ağzıda dil gbi yumuşak o bakımdan dil ddm :1:

evt cnm rahim ağznı açmak içn kullandı..onunla skıştırdğnda açıo..bi de spekulum çok pis bişey ya,ben daha önce hç öyle muayene falan olmamştm,gerçekten kötü bşey..

canım sagol yardımcı oldugun ıcın bende herhangı bı hormon problemı yok ama adet duzensızlıgım cok var acaba banada bı faydası olurmukı bu arada nerde satılıyo acaba aktarlarda falanmı??
evet canım adet duzesızlıgıne ıyı gelıyor benım arkadasım attardan almıstı cay gıbı demlıyosun gunde 1 fıncan ıcıyodu ama

kızlar mrb..an itibariyle aşılamam bitip eve gelmiş bulunmaktayım..size aşılamadan bahsediyim..korkmanızı gerektiren bişey yok ben yaptırdıysam herkes yaptırır,inanın bna ;) benim rahim ağzımı pensle tutup çektiği için biraz canım yandı,bi de spermleri basınçla ittiği için,kasıklarınız patlıcak gbi oluo : ) ama lütfen korkmayn..işlem bittiği andan itibaren hç ağrınız kalmıo ;)w

canım benım hayırlı olsun ınş.hamış olursun

evet canım adet duzesızlıgıne ıyı gelıyor benım arkadasım attardan almıstı cay gıbı demlıyosun gunde 1 fıncan ıcıyodu ama

Evet sordum bugun aktara ellerinde kalmamis yarin alcam artik ama yarin baslasam nasil olur acaba adetime 10 gun var tabi insallah bebis vardirda gelmez ama 2 durumdada sakincasi olurmu acaba

Back
X