ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlaaaaarr yeni batt vee sat tarıhlerınızı güncelleyinnnn

canım benim sat 8 ocak bat muhtemelen 8 şubat olcak yarın dr.gitcem biraz geç kaldım 5 günüm normalde 3.günü gidiyorum bu ay zaten teste yok benim kocişe spermigrom yaptırcaz yeniden bugun dr.tekrar istedi bi bakalım gerileme bişey varmı diye kaç gündür söylüyorum ancak bugün yaptırabildi beyefendi bakalım oğlen sonuçları alırız heralde

canım arkadaşlarım cumanız mübarek ve hayırlı olsun rabbim dualarmızı kabul etsin kızlar bugün birbirimize çokça gönülden dua edelim rabbim sesimizi duyar inş.

evet haklısın canım dua edelim yumurta büyüyüp çatlıyosa dölenmiyosa yada dölenip tutunmuyosa demekki allah ol demiyoki olmuyo o yuzden bize gerek olan dualar

kızlar okudum ve duasını yaptım.Allah kabul etsin.

gunaydınnn hayırlı cumalar herkese bol bebıslı duaların kabul olmaksı dılegıyle

ınsallah ılk ve son asılamn olur canım heyecanla beklıyorum guzel haberlerını valla hastanedekı gobusu sısenlerı gordukce hem ıcım gıdıyo hemde bol bol dua edıyorum ama su bı gercek hastane karsısında calısmak hamıle kalamayan bırı ıcın cok zormus hergun bı suru kadın hamıle hamıle gelıyo bı suru bebıs yenı dogmus evıne ılk defa gıdıyo agır ama guzel bı duygu bunları gormek bense sadece hayal kurup bol bol dua edıyorum...ama suda var allah nasıp etmıcegı seylerın hayalını kurdurmazmıs

inş.canım hersey allaha kaldı senin yerinde olmak istemem insanın psikolojisi bozulur gittiğim hastanedede herkes karnı burnunda geliyor allah yavrularını onlara bağışlasın sağlıklı şekilde ama insan üzülüyü ya

aynen ole daha az once gordum hamıle bırını gunu yaklasmıs heralde hamıle kıyafetlerı nasılda guzel yakısmıs dun baska bırı esıyle beraber bebgın ultrason resımlerıne bakıyolardı heyecanla allahım dedım ne guzel bı duygu ama nolurdu bana yasatsan dedım ama sonra vazgectım kendıne gel pelın senın ne haddıne allahı yargılamak ısyan etmek dıye dusundum ama gercekten cok zor oluyo hastanenın karsısında o kadar hamıle ve yenı dogan bebegı gormek ama emınım su mubaren gunde bızımde dualarımızı kabul edıcek bızımde yuzumuzu guldurcek bu arada senın ıgne noldu yapabıldınmı barı bı sıkıntı oldumu

ben yine ayda bi kaç kez görüyorum sen ise hergün allaha isyan etmek günay bazen yapabiliyoruz rabbim afetsin bizleri birgün inş.o gödüklerinin hepsini hayırl bi şekilde sende yaşarsın hamile olsak hamişler dikkatimizi çekmez artık şimdi hangi tarafa baksak görüyoruz havasını alim dedim çok kaygandı valla yüzüme bile geldi çok üzüldüm yinede kaptım sabahta iğneye baktım meğer içinde kamış çok üzüldüm sağlık olsun artk

demıstım cok dıkkat et dıye dısına fırlayabılıyo benımde oyle olmustu yaparken hıc bakmadınmı ıcınde kaldımı kalmadımı dıye morarma oldumu pekı karnında

zeynep ne kadar basarsan bas iğnenın dibinde kalıyo canım benımkındede kalıyo tuh kalmış dedım basıyoruz cıkmıyo dogru duzgun dıbındekiler

demıstım cok dıkkat et dıye dısına fırlayabılıyo benımde oyle olmustu yaparken hıc bakmadınmı ıcınde kaldımı kalmadımı dıye morarma oldumu pekı karnında

bilmiyodum vala sabah baktım kalmıştı baya hiç acımadı hissetmedim bileyaptığım gibi uyudum sabah kalktım baktım ne kalmış içinde üzülsemde nafile artık sağlık olsun bence daha dün çatladı benim kendiliğinden çünkü kasık ağrımla birlikte akıntıda geldi

zeynep ne kadar basarsan bas iğnenın dibinde kalıyo canım benımkındede kalıyo tuh kalmış dedım basıyoruz cıkmıyo dogru duzgun dıbındekiler

yok canım iyi basamamışım iğnenin ucuna doğru kalmamıştı cam kısmında vardı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…