herzamn hazırlamıyorum canım ama ben uyurken sen gıt demıyorum bende uyanıyorum sonra gerı yatıyorum
bilmiyodum vala sabah baktım kalmıştı baya hiç acımadı hissetmedim bileyaptığım gibi uyudum sabah kalktım baktım ne kalmış içinde üzülsemde nafile artık sağlık olsun bence daha dün çatladı benim kendiliğinden çünkü kasık ağrımla birlikte akıntıda geldi
yok canım iyi basamamışım iğnenin ucuna doğru kalmamıştı cam kısmında vardı
herzamn hazırlamıyorum canım ama ben uyurken sen gıt demıyorum bende uyanıyorum sonra gerı yatıyorum
kız doğrusuda o vala bende yaklaşık üç dört ay önce onu gönderip uyuyodum benimki geceleri uyumadığımda anladı gün arası uyuduğumu işe gittikten bi saat sonra falan dört beş kez arar uyuma diye sağolsun sayesinde o zevkten vazgeçtm artk
neyse yaa catlayası varsa oylede catlar takma bosver bende dısına fırladıgı zaman ertesı gun catladıgını hıssettım ama ılk defa boyle bı duygu yasadım malum benım yumurtalıklar yatıslarda yaa yumurta catlarken nasıl oluyo hıc bılmıyodum ama ılıskıden sonrakı agrıyı anlatamam tam ılıskıden 6 saat sonra bır agrı gırdıkı akıllara zarar oturamadım yuruyemedım koturum gıbı kaldım yaa sona sasırdım allahım bolemı oluyo acaba hep yumurta catlarken dıye
o sıcacık yataktan kalkıp kahvaltı hazırlayıp tek goz kapalı sekılde sona kapıya kadar ugurlamak kadar ızdıraplı bısey yok evde oldugum zamanlarda bende oyleydım ama sımdı sukur calıstıgımda ole bı sorun kalmadı sabah beraber kalkıp kahvaltıdan sonra cıkıyoruzama bazen dusunuyodum helede kızgın oldugum zamanlarda zıftın pekını yesın kalkmıcam ıste deyıp arkamı donup yatıyodum
anladım canım kendını strese sokma boşuna hersey olacagına varıyo ya bu arada benım kırmızılar gelcek galıba akıntım gelmeye basladı ya:44:
yok canım ya benı uyandırmazda ben işe gıderıken kalkarım kapıdan gecırıp öle yatarım bazen uyumuyorum bazende böyle bu saate kadar yatıyorum
sivilcem çıktı baskada bışey yok ya çıldırcam artık duşunmekten
evet haklısın demekki çatlamış bazılarnda öyle fena ağrı yapar birde canım çatlıyoda sanki oluyomu döllenmesi gerek döllendikten sonra tutunması gerek inş.tutunur canm yaa
bilmiyorum vlla ya napacagımı
benım bı arkadasımda aynı tedavıyı gormustu agrım olunca telastan onu aradım korkupta onunkı daha berbat olmus ıgneden sonra adetım gelene kadar karnım 5 6 aylık hamıle gobegı gıbı olmustu agrıdan duramıyodum dedı demekkı daha agırlarıda varmıs ama o kadar tedavıden sonra tam tup bebek ıcın adetını beklerken hamıle oldugunu ogrendı sımdıde 9 10 aylık bebegı var yanı hersey allahın elınde
anlıyorum arkadaşım elimizden birşey gelmiyo artık ne desem ne söylesem blmiyorum allah yardım etsin ne diyim ne söylim ki
amin canım ya baska yapacagımız bışey yok 4 yumurtadan bırı dahı tutmazsa pes derım artık ya
günaydın kızlar iğnmi yaptımama havasını alayım dedim çok hızlı gitti ya bildimz iğne gibi değil kaydı resmn içindeki havaya fırladı düşünün yüzümü bile ıslattı neyse başkamı alayım dedm hastanede yapsam sonra vazgeçtimm sabah baktım içinde kalmıştı daha çok üzüldüm gidenler ble çatlattır demi kızlar
canım benim sat 8 ocak bat muhtemelen 8 şubat olcak yarın dr.gitcem biraz geç kaldım 5 günüm normalde 3.günü gidiyorum bu ay zaten teste yok benim kocişe spermigrom yaptırcaz yeniden bugun dr.tekrar istedi bi bakalım gerileme bişey varmı diye kaç gündür söylüyorum ancak bugün yaptırabildi beyefendi bakalım oğlen sonuçları alırız heralde
Birsencim duani yapiyorum sende dua et
kızlar okudum ve duasını yaptım.Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?