ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

herzamn hazırlamıyorum canım ama ben uyurken sen gıt demıyorum bende uyanıyorum sonra gerı yatıyorum

kız doğrusuda o vala bende yaklaşık üç dört ay önce onu gönderip uyuyodum benimki geceleri uyumadığımda anladı gün arası uyuduğumu işe gittikten bi saat sonra falan dört beş kez arar uyuma diye sağolsun sayesinde o zevkten vazgeçtm artk

neyse yaa catlayası varsa oylede catlar takma bosver bende dısına fırladıgı zaman ertesı gun catladıgını hıssettım ama ılk defa boyle bı duygu yasadım malum benım yumurtalıklar yatıslarda yaa yumurta catlarken nasıl oluyo hıc bılmıyodum ama ılıskıden sonrakı agrıyı anlatamam tam ılıskıden 6 saat sonra bır agrı gırdıkı akıllara zarar oturamadım yuruyemedım koturum gıbı kaldım yaa sona sasırdım allahım bolemı oluyo acaba hep yumurta catlarken dıye

yok canım iyi basamamışım iğnenin ucuna doğru kalmamıştı cam kısmında vardı

anladım canım kendını strese sokma boşuna hersey olacagına varıyo ya bu arada benım kırmızılar gelcek galıba akıntım gelmeye basladı ya:44:

herzamn hazırlamıyorum canım ama ben uyurken sen gıt demıyorum bende uyanıyorum sonra gerı yatıyorum

o sıcacık yataktan kalkıp kahvaltı hazırlayıp tek goz kapalı sekılde sona kapıya kadar ugurlamak kadar ızdıraplı bısey yok evde oldugum zamanlarda bende oyleydım ama sımdı sukur calıstıgımda ole bı sorun kalmadı sabah beraber kalkıp kahvaltıdan sonra cıkıyoruz ama bazen dusunuyodum helede kızgın oldugum zamanlarda zıftın pekını yesın kalkmıcam ıste deyıp arkamı donup yatıyodum

yok canım ya benı uyandırmazda ben işe gıderıken kalkarım kapıdan gecırıp öle yatarım bazen uyumuyorum bazende böyle bu saate kadar yatıyorum

evet haklısın demekki çatlamış bazılarnda öyle fena ağrı yapar birde canım çatlıyoda sanki oluyomu döllenmesi gerek döllendikten sonra tutunması gerek inş.tutunur canm yaa

evet ya bazen zor gelıyo ama 2bucuk senedır hıç uyudugum olmadı

anladım canım kendını strese sokma boşuna hersey olacagına varıyo ya bu arada benım kırmızılar gelcek galıba akıntım gelmeye basladı ya:44:

kız dur allah korusun 4 günün var daha akıntıya takılma başka regl belirtlerin varmı

yok canım ya benı uyandırmazda ben işe gıderıken kalkarım kapıdan gecırıp öle yatarım bazen uyumuyorum bazende böyle bu saate kadar yatıyorum

benimki kıskançlıktan yapiyydiiii şimdide sizler varsınız diye ihtiyacm yok uykuya ben sıkıntıdan uyurdum vala

evet haklısın demekki çatlamış bazılarnda öyle fena ağrı yapar birde canım çatlıyoda sanki oluyomu döllenmesi gerek döllendikten sonra tutunması gerek inş.tutunur canm yaa

benım bı arkadasımda aynı tedavıyı gormustu agrım olunca telastan onu aradım korkupta onunkı daha berbat olmus ıgneden sonra adetım gelene kadar karnım 5 6 aylık hamıle gobegı gıbı olmustu agrıdan duramıyodum dedı demekkı daha agırlarıda varmıs ama o kadar tedavıden sonra tam tup bebek ıcın adetını beklerken hamıle oldugunu ogrendı sımdıde 9 10 aylık bebegı var yanı hersey allahın elınde

takdir ilahi işte bizede allah büyük yaa herseyimiz allaha kaldı

anlıyorum arkadaşım elimizden birşey gelmiyo artık ne desem ne söylesem blmiyorum allah yardım etsin ne diyim ne söylim ki

amin canım ya baska yapacagımız bışey yok 4 yumurtadan bırı dahı tutmazsa pes derım artık ya

günaydın canım...yarın doktora gıttıgınde ssorarsın böyle böyle oldu bi sorun olurmu diye...inşallah yumoşlarr çatlar canım..bence bi sorun olmaz inş.

tamam canım eklıyorum hemen...inşallah temiz çıkar sonuçları canım..

Birsencim duani yapiyorum sende dua et

sağol canım allah razı olsun...kızlrr hepinizden allah razı olsun ne muradınız varsa allah versin en yakın zamanda inş.

kızlar okudum ve duasını yaptım.Allah kabul etsin.

​amin canım sağolasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…