ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

iğnelerde çatlatmıyo canım ya çatlasa hamile kalıcaksın diyo doktor kalınmış benim yumurtalarım
canım ya sndede ne biçim yumurta varmış dr.alttan baltayla kırsın oldu olacak eee ne olacak nasıl çatlıycakki
ALLAH razi olsun canim..

Herhalde buyuyor icime bi kamera taksaydim ne guzel gorurdum bakalim carsamba gunu gorucem ins. Rabbim sizlerede nasip etsin canlarim...
kız yapabilirsin zor birsey değil ayıpsın yani bizlere dua ediyosn demi

canım duan güzel değil ya allah hayra yorsun

bilmiyorumki en son bir cerrahi müdahale falan yapılabilirmi acaba :44: yapı meselesi diyor doktor kendi kendine hamilede kalabilirsin diyor ne yapıcağımı bende bilmiyorum

Kiz dua etmez olurmuyum...
Rabbim tez vakitte katindan hayirli evlat versin sizlere...

Kiz dua etmez olurmuyum...
Rabbim tez vakitte katindan hayirli evlat versin sizlere...
allah razı olsun canım
bilmiyorumki en son bir cerrahi müdahale falan yapılabilirmi acaba :44: yapı meselesi diyor doktor kendi kendine hamilede kalabilirsin diyor ne yapıcağımı bende bilmiyorum

bencede canım bende dr.gibi düşünüyorum kendiliğinden olacak ama hani çok bekletmesin bebiş acep yapılabiliyormu

canım sende ben gibi olmuşsun 4 tane yumurtamın dördüde çatlamamış kontrol hapı vermişti bu ay psikolojin düzgün olursa gel dedi. o kadar iğneyi boşuna yiyorum ya buna üzülüyorum

sorma canım ya hep çatlardı benım yumurtalarım bu ay boşuna iğne olmuşum çatlamamış erisin diye bu ay dianer dıe hap verddı akşam hapı içtim sabaha karsı mıde bulantısıyla uyundım yan etkı yaptı galıba ya

allah razı olsun canım

bencede canım bende dr.gibi düşünüyorum kendiliğinden olacak ama hani çok bekletmesin bebiş acep yapılabiliyormu

bu tedaviler sırasıyla yapılıyo ya daha 2 defa iğne tedavisi oldum 1 veya 2 kez daha olması gerekiyo herhalde daha sonra olmazsa başka çareler düşünücez galiba

geynelle mi neydi benimki de reçetesinde yazıyomu öyle yan etkisi varmıymış aç karınlamı içmiçtin yoksa hep öyle olucaksa doktoruna danış

geynelle mi neydi benimki de reçetesinde yazıyomu öyle yan etkisi varmıymış aç karınlamı içmiçtin yoksa hep öyle olucaksa doktoruna danış

benım kı diane akşam 11 gbı içtim ac degıldım aslında sabah 5.30gbı uyandım bulantıdan o saate kadar etkısı kalırmı kı ilacın

selamlar bende aranıza katılayım kızlar, pazar günü yedim bende çatlatma iğnelerimi ama benim pregenly nasip bakalım doktor hergün 3 gün ilişki dedi 36 saat muhabbeti var ama çok önemlimi iğneden sonra 36, saat merak ettim valla ?

doktorun sana ne zaman önerdiyse o zaman yap canım saatlere takılma, ovitralle çatlatmadı benim yumurtaları pregenlyi söyledim doktora pek bulunmuyo o iğne dedi sen rahat buldun mu birde nerede yaşıyosun sakıncası yoksa

canlar ben geldim ve gidiyorum hemen mesaim uzadı biraz biz 2 aylık bi bekleme sürecindeyiz olursa nasip olmasa direk tüp dr.ole dedi aşılamayla vakit kaybetmeye gerek yoktur diyo zaten bu benim şansım ben buarada dualara başladım çok moralsizim vakit yok para yok nebilyim yaaa aksama kv.gidyom erken gelirsem grş.

Allah yardımcımız olsun hem manen hem madden

benide eklermisin canım listeye

2 yıldır bebek istiyoruz, izmirdenim, yaşım 30 bat 01.01.2012 /// 13.01.2012 çatlatma iğnesi yedim.

izmirde yaşıyorum canım, ewet şükürki buldum iğneyi piyasada pek bulunmuyormuş, bi yakınım eczacı şansıma ellerinde varmış öyle aldım bende :)

bu tedaviler sırasıyla yapılıyo ya daha 2 defa iğne tedavisi oldum 1 veya 2 kez daha olması gerekiyo herhalde daha sonra olmazsa başka çareler düşünücez galiba
canım ya dr.hastanın durumuna göre tedavi uyguluyo dr..kalsaydı 3.iğnmden sonra tüp bebek yapmalıydık

canım ilacın etkisidr bi kaç güne düzelr

ay canım bebek yok parada yok aman rabbim acısın bizlere dev.hastanesinde yap devlet öyle ücretsz hak tanıyo

izmirde yaşıyorum canım, ewet şükürki buldum iğneyi piyasada pek bulunmuyormuş, bi yakınım eczacı şansıma ellerinde varmış öyle aldım bende :)

birde onu denemek istiyodum ama eczacılara sorayım bakalım ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…