ay canım bebek yok parada yok aman rabbim acısın bizlere dev.hastanesinde yap devlet öyle ücretsz hak tanıyo
hacı ya devlette ne kadr çok uğraşıyo gör bak özel hastanelr bile kampanya gibi şeyler yapcak chekup bile 350 yapılıyy acep doğru yazdımmıdevlette 3 yıllık evlilik istiyo 3 kez aşılama istiyo istiyo da istiyo sağolsun
zeynoş olmazsa bundan sonra devam etmiyecekmisin aşılamaya
hacı ya devlette ne kadr çok uğraşıyo gör bak özel hastanelr bile kampanya gibi şeyler yapcak chekup bile 350 yapılıyy acep doğru yazdımmı
hacı ya allah korusun benim dr.direk tüp bebek istiyodu vala yok ya aşılamada olmaz dr.değişikliğide yapmk istemiyorum sonuna kdr bu dr.devam etmk istiyorum herseyin üstesinden gelen bi görünüşü var birde rabbim yardım etse hamiş olsam vala süper olurdu hiç bi belirti yok ama
daha önce aşılama topiklerinde çok geziyodum ara vermeden ard arda yaptırınca çoğunun tutmuştu yani olmazsa 2.de 3. de yaptır canım
söylemedi yaaa ben 10 gündür içiyorum ayyyy napsak adeti geciktiriyomu acaba ilk defa kullanıyorum bendoktorun söylemedimi canım ben gunde 2 tane içiyorum 5 gun kullanıcam toplam 10 oluyor sonra bırak dedi.buseferkınde hep yattım iki gündürde sağ kasığımda inceden bir acıma var.İnş hastalanma belirtilertim değildir çalışimaya başlayalı 1 hafta oldu
kız hamile olmayan kendini hep hamile görür hamile olan düşürüyo diye görür allahım nasıl etkileniyoruz yaa şu ceketi üstüne atınca hamile kalmak tabirindeki gbi olsaydıkta nasıl korunmanın yolların arasaydık allahım sen çok aratma bizlere sende bebişimize iyi bak canımIyidir canim hamdlsun sadece midemde yanma oluyoronunla ugrasiyorum... dun gece bir ruya gordum kanamam oluyrmus sabah nasil korkarak uyandim ilk isim wcye gitmek oldu .. ruyada kan girmok ruyayi bozarms bende hemen oyorumda bulundum..
kızlar iyi aksamlar nasılsınız? bgn 15. gunum hala gelen gıden yok test yapmaya da korkuyotum haftaya pazartesıı doktora gıdıcem ınsllah bellı olur cunku o zaman ıgneden sonra 21. gun oluyo.... bu arada ıgneden berı hala progestan kullanıyorum....
söylemedi yaaa ben 10 gündür içiyorum ayyyy napsak adeti geciktiriyomu acaba ilk defa kullanıyorum ben
kız hamile olmayan kendini hep hamile görür hamile olan düşürüyo diye görür allahım nasıl etkileniyoruz yaa şu ceketi üstüne atınca hamile kalmak tabirindeki gbi olsaydıkta nasıl korunmanın yolların arasaydık allahım sen çok aratma bizlere sende bebişimize iyi bak canım
kız artık çıkar kan testi yaptır korkunun ecele faydasımı var yok sa yoktur allahtan ama varsa boşuna bir hafta daha bu günlerin nasıl geçtiğini en iyi anlayanlardanım elim sürekli karnımda gezmeye başlıyorum rüyalar miğde bulantıları psikolojik olarak neler neler offffff offffffff
kız nasıl yanı sımdı acıle gıtsem heen belllı olur mu kı????????????????????
canım ya bilmiyorumki benim dr.çok istekli değil uğraşma diyo ya direk tüp bebeğe gitmemi istiyo 1yıl oldu gidiyrum oda çok istiyo odasına girdiğimde hamileyim dememi hissediyrum içeri girdiğiimde gözlerime bakıyo veee bende regl oldum dediğimde ne yapalm diyde sorar
kız nasıl yanı sımdı acıle gıtsem heen belllı olur mu kı????????????????????
birsen benım bat 12ocak bu ay tedavı yok canım
Herhalde buyuyor icime bi kamera taksaydim ne guzel gorurdumbakalim carsamba gunu gorucem ins. Rabbim sizlerede nasip etsin canlarim...
canım ben 10 ayetel kürsi, 10 hz zekeriyanın duası ve meryem süresini okudum
​hoşgeldin canım eklıyorum hemen beklenen adet tarıhını neden yazmadın..benide eklermisin canım listeye
2 yıldır bebek istiyoruz, izmirdenim, yaşım 30 bat 01.01.2012 /// 13.01.2012 çatlatma iğnesi yedim.
ınsallh canım cok heycanlıuım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?