ben iğne günlerini sayıyorum canım bügün iğne yapılalı 6. günüm reglimede 12 gün var ben.im için büyük gün 8 aralık bu arada dr.bana glifor vermişti yumurtalar için regl olana kullan demişti kullanan varmı aranızda
ne bileyim iğneden sonra ondört gün geçtimi gebelik var demek oluyomş on sekiz gün geçip regl olnda var karışık işlr yani[/QUOTE 14 gün geçince adet olmak zorunda değilsin eğer hamilelik varsa 14. gün kanda çıkabiliyo yani , en iyisi sen gününü bekle. evet 33 olmazsa kesin 37 yi bekliyorum zaten, hele 1 gün geçsin hemen eczaneye koşarım artık
merhaba kızlar bişi sorucam bende klomen ve iğne kullandım bugün adetinin başından 24. günü iğneyi 13. günü vurdum kendime göbekten iğneden sonra bugün 12. gün ben ne zaman kan vereyim ne zaman belli olur. iğnenin etkisi geçmişmidir. çokta merak ediyorum :)
ilk defa kullanıyorum. pıhtılaşmam var. cuma dahiliye kan vericem kontrolüm var. guart var. gitmişken testte yaptırayım diyorum çıkar heralde ozaman dimi. birde 2 düşüğüm var ondan merak ettim erken belli olursa ona göre hemen giderim doktoruma diye düşündüm.
ben iğne günlerini sayıyorum canım bügün iğne yapılalı 6. günüm reglimede 12 gün var ben.im için büyük gün 8 aralık bu arada dr.bana glifor vermişti yumurtalar için regl olana kullan demişti kullanan varmı aranızda
benm igne olali 11 gün.. adete de 9 gùn var.. Kızlar kanda ne zman ıstesem baktrablrm ama evde adet tarihimdn 2,3 gùn önce yapsam doğru sonuç verir mi acaba ? Benim kasıklarım da hala batmalar var da ister istemez umutlandırıo beni..slm, bu günler ne kadar yavaş ilerliyo ya saymamaya çalışıyorum ama daha iğne olalı 10 gün bile olmamış beklemek ne kadar zor
benm igne olali 11 gün.. adete de 9 gùn var.. Kızlar kanda ne zman ıstesem baktrablrm ama evde adet tarihimdn 2,3 gùn önce yapsam doğru sonuç verir mi acaba ? Benim kasıklarım da hala batmalar var da ister istemez umutlandırıo beni..
benm batmalarm çatlatma iğnesindn 2 gün snra başladı ve hala devam edio,bugün de temzlik yaptm,tam rahim bölgem de ağrı var anlamadm hçbenim kasıklarda batma oldumu kesin regl olrum
yok bebem az kaldı senin oğlan geliyooooooooooooo:)
benm batmalarm çatlatma iğnesindn 2 gün snra başladı ve hala devam edio,bugün de temzlik yaptm,tam rahim bölgem de ağrı var anlamadm hç
merhaba kızlar nasılsınız...akşam saatlerınde pek gırmıyorsunuz sanırım..
benım bugün iğnenin 14. günü...bugün mutfakta yemek yaparken akıntım oldu aha dedim hastalandım koşa koşa lvaboya gittim baktım hiç bişey yok...çok şiddetli bel agrım kasık ağrım var ve her an hsta olcak gıbı karın agrım var beklemedeyım benımde son 3 gun kaldı...
mrb canım az kalmış sende akıntı nasıldı beyaz ve sıvımıydı ayy galiba güzel haber vereceksn bu arada çokmuydu akıntın
yaa bebeğim hani ılk adet oldugunda boyle su gıbı bişey akarya aha adet oldum dersın oyle bıseydı...kaç gundur adet olmayı bekledıgım ıcın orkıd koymuştum sankı sarı gıbıydı ama tam emin değilim...yokk canım yaa hiç umutlanmak istemıyorum sonra hayal kırıklıgına ugruyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?